Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא מיטו , יפה או גם אופה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל עבור אשתי, שמחזירה בקרוב רכב חברה ותאלץ כנראה לרכוש רכב פרטי.

כרגע קרוב לחצי שנה עם קליאו חדשה (1.2טורבו) , בעבר נהגה למשך חודשים בi20 החדשה, לפני כן במשך שנים בפונטו ספייס (80 כס).

היא החליטה שאם כבר לקנות, אז רכב עם יופי ואופי.

היא התאהבה בדגם הנ"ל ושואלת, הכל כמובן ביחס למה שהיא הכירה עד עכשיו ובהתאם ללקחים שהפיקה מכך:

-בידוד רעשים , גרוע כמו בפונטו, בסיסי כמו הקליאו או יותר טוב משתיהן ?

-נוחות נסיעה, הפונטו היתה פשוטה, הקליאו פשוט זוועה קופצנית.

-מערכת מוליטמדיה , קשה לי להאמין שיש גרועה יותר משל רנו...

- כח, אחרי הפונטו, שלב קצר עם i20 ואז קפיצה לטורבו , יהיה לה קשה לחזור לרכב אנמי (ולכן כל רכבי נפח ליטר הקטנים לא רלוונטיים), עד כמה הדגם ה"חלש" של המיטו חלש באמת, האם יש דגם ללא טורבו והאם בכלל שווה לשקול לרכוש כזה?

דעות, עצות, טיפים ורעיונות יתקבלו בברכה.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אהלן,

אני גם בחיפושים אחרי רכב, שקלתי מיטו ואז קראתי על בעיות בחיישן ההגה ומחיר הטיפול 10K~.

חפש בפורום ובפורום אלפא, יכול להיות שזו בעיה נדירה אבל אותי זה הוריד לגמרי.

בהצלחה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

עיצוב זה עניין סובייקטיבי. אני אישית אוהב יותר מבחינה זו את הגרנדה פונטו מאחותה התאומה. אם מנטרלים אותו, המיטו אינה נוחה, מעודנת, איכותית או מהנה לנהיגה. לא ציינת אם מדובר בחדש או משומש ומה התקציב, אבל אם אתם בכיוון של יוקרה או דמוי-יוקרה DS 3 עדיפה, כך גם מיני ואודי A1. מאזדה 2 ברמת הגימור הגבוהה (כולל מושבי ודיפוני עור) מציעה אף היא חווית כמעט-יוקרה משכנעת, לבטח יותר מהמיטו, וגם איכויות דינמיות טובות בהרבה. הביצועים טובים (תחושת ה"זריזות") אבל היא נעדרת מנוע טורבו, אז לא בטוח שתתאים מבחינת האופי שאתה מחפש.

פורסם

דיאס3 רכב מעניין מאוד אבל צריך לדעת שהמנוע שלה דורש תחזוקה רצינית מאוד (תרשמו בגוגל מנוע thp).

ממה שאני מכיר ברכבי אלפא מיטו שנתון 2011 יש בעיית היגוי שהיא סכנת נפשות, ההגה יכול להינעל בכל עת ובכל תוואי דרך מבלי לקבל התרעה על כך.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

אאודי A1 בסיסית מ-2010.

מיני מאותה שנה.

אולי יונדאי וולוסטר שתהיה קצת יותר גדולה אבל פחות ייחודית.

• תוכן חדש...