Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלון בניו יורק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני ועוד חבר מהעבודה ניהיה 3 לילות בניו יורק.

אנחנו מחפשים מלון אבל כל מה שאנחנו מוצאים או במחיר מטורף או שבמחיר סביר אבל אז רחוק ממנהטן או בתוך מנהטן אבל זה אכסניות שנראות מאד לא טוב.

כמה זה רע לקחת מלון שיחסית רחוק ממנהטן ולנסוע בבוקר לעיר, לטייל ולחזור בערב כדי לישון?

מישהו מכיר אכסניות או מלנות במחיר סביר בניו יורק?

מדובר בתחילת נובמבר אם זה משנה

אני אשמח לעזרה :)

פורסם

אנחנו לקחנו דרך hotwire את המלון Room mate grace. עלה 140 דולר ללילה והוא היה אחלה מלון שממש צמוד לטיימס סקוור.

זאת לא בעיה למצוא אותו דרך hotwire ע"י חיפוש של מלונות עם בריכה מקורה בטיימס סקוור.

העניין בהוט וויר אם אתם לא מכירים הוא שניתן לבחור את האזור של המלון וכל מיני דברים שמאפיינים אותו ומקבלים את הדירוג שלו בטריפאדוויזור, אבל רק אחרי שמשלמים יודעים מה המלון וככה הרבה פעמים ניתן למצוא מחירים מאוד נמוכים.

אני בחרתי את אזור הטיימס סקוור וסימנתי שאני רוצה מלון עם indoor pool ולפי הטריפ אדוויזור יש רק 2 מלונות כאלה, שניהם טובים אז לא היה פה שום סיכון.

אין גם בעיה להיות מחוץ למנהטן בשביל לחסוך, אבל אני לא ממליץ לצאת מתחומי העיר ניו יורק (לניו ג'רסי וכו..) כי עדיף להשאר בתחום מערכת הרכבת התחתית של ניו יורק שפועלת 24/7. לפני שלוש שנים היינו במלון ב long island city בקווינס שנמצא כעשר דקות נסיעה ברכבת מהטיימס סקוור.

יש הרבה מלונות, בעיקרון תחפש מלון שנמצא במרחק הליכה מתחנת רכבת (תבדוק בגוגל מפות).

לא הייתי בהם, אבל שמעתי ביקורות טובות על המלונות vetiver ו nesva בלונג איילנד סיטי.

אנחנו היינו ב la quinta inn long island city עם קוד txstat שנתן עוד הנחה, היה מלון סביר.

פורסם

תודה רבה!

בובי תן לי להבין נכון, האתר הזה שהמלצת עליו, אני מוצא שם מלונות בתקציב שלי, בלי לדעת איך הם ומי הם ומזמין? ורק אחרי שאני מזמין אני רואה במה זכיתי?

פורסם (נערך)

כן. אתה בוחר מיקום ומקבל את הציון של טריפ אדוויזור ושל הוטוויר ורק אחרי שאתה משלם אתה מקבל את השם של המלון.

אבל יש דרכים פחות או יותר לדעת באיזה מלון מדובר, כמו לצמצם את החיפוש לדברים ייחודיים שאין בהרבה מלונות כמו בריכה פנימית, מגרש גולף וכו.. ואז לבדוק בטריפאדוויזור איזה מלונות כאלה יש

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

לגבי airbnb קח בחשבון שהשכרת דירות לטווח קצר בניו יורק היא לא חוקית.

זה לא אומר שלא עושים את זה ושלא מוצאים כל מיני פרצות בחוק, אבל קח בחשבון שבעיקרון אתה עובר על החוק ושיש בזה סיכון מסויים.

פורסם

בעל הדירה עובר על החוק. אם בעל הדירה נתפס הוא מקבל קנס.

בתחילת השנה אני ובת הזוג שלי שכרנו דירה במנהטן ולא היו בעיות כלל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

גרתי כמה בדירות בניו יורק. תמיד היו בעיות. פעם חימום בסוף אוקטובר לא עבד, פעם מעלית הייתה מושבתת כמה ימים ופעם עוד איזה בעיה, לא זוכר. גם באמסטרדם בדירה ששכרתי דרך airbnb לא עבד חימום. ישנתי עם בגדים וסווטשירט בפברואר. לא הכי נעים. אומנם פיצו אותי כספית אבל במלון זה לא היה קורה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

Best Western Harold sq רחוב 36 על השישית.

מיקום מדהים. חדיש. ארוחת בוקר לא רעה כלולה. אינטרנט מהיר מאוד.

בשביל 3 ימים לא הייתי חוסך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

Park central hotel

מיקום מושלם.

שירות טוב.

חדרים נקיים מאוד.

מחיר יקר מאוד. מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפני כמה שנים לקחתי מלון בג'רסי, הולידייאין אקספרס - 5דקות הליכה משם יש מוניות שירות שתוך רבע שעה ו-$3 מורידות אותך בטיימס סקוור.

לא זוכר את המחיר, כן זוכר שהוא היה מחצית ממחירי המלונות בעיר עצמה ולי הסידור היה נוח.

פורסם

כשמגיעים לתקופה קצרה, אני עדיין ממליץ לישון במרכז העיר.

לפעמים במהלך היום רוצים ללכת מעט לנוח, לפרוק שקיות. אין תחליף למיקום טוב.

בסוף זוכרים את החוויה ולא את האקסטרה 300 דולר שעלה המלון

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...