Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע אם השחירו את ההסבר או לא.

אולי אין שם בוצה בכלל ומצד שני אולי היא כבר גולשת מפתח מילוי השמן.

כל המידע שיש לנו זה מה שכתב פותח השירשור.

פורסם
בדיוק חן....איך אומרים: הלקוח לא מבין בוא ניתפוס עליו טרמפ. וזה קורה בכל תחום בחיים לא רק בתחום הזה.

כרגיל אתה ממהר להגיע למסקנות...

הוא עוד לא שילם שקל, לא קיבל הצעת מחיר, לא בדקו את האוטו אפילו.

סתם הסתכלו וזרקו כמה מילים, זה יכול להיות אפילו מסיבה אחרת ממה שאתה חושב - למוסך מורשה יבואן אין אינטרס להתחיל לנקות בוצה באוטו מודל 2004, אמרו לו "יעלה כמה אלפים" כדי שילך לטפל במוסך אחר.

פורסם

האוטו טופל כל חייו במורשה טויוטה ושם לצערנו משתמשים בשמנים מינרליים (אלא אם זה לקסוס ואז יש שמן ללקסוס שהוא סינטטי מלא ועולה שם כמו זהב טהור). לכן, ייתכן ויש בוצה.

הדבר היחיד שאתה צריך לעשות זה לבדוק עם מישהו שמבין. חבר כנופייה או מוסך, שניהם יכולים להרים מכסה שסתומים ולבדוק.

כל המלצה לטיפול שלא על סמך בדיקה רצינית היא לא המלצה אלא ניחוש.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

במקרה זיסו חבר בפורום זה, גם אני הייתי שמח לשמוע על עקרון הפעולה של המכונה ובאיזה חומרים היא משתמשת.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...