Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעצבי פנים-כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשנו לאחרונה דירת 5 חדרים מקבלן, והתחלנו לקבל טלפונים מהספקים.

יש כל מיני שינויים מתבקשים בתוכניות הדירה,ואנחנו מתלבטים האם כדאי לשכור שירותי מעצב פנים.

אני מצרף את תוכנית הדירה.

את המזווה אנחנו מעוניינים להוריד על מנת להגדיל את המטבח ולמקום אולי אי.

לגבי השירותים והמקלחת בכניסה לבית- מדובר בחדר שירותים ומקלחת שלישי בבית ואנחנו מתלבטים אם כדאי לוותר עליו לטובת חדר ארונות קטן. או שאולי כן להשאיר שירותים אבל לוותר על המקלחת, לא בטוחים אם מוותרים רק על המקלחת האם ישאר בכלל מספיק מקום למקם ארונות.

חשבנו על אופציה לקצר או להוריד לגמרי את הקיר שמפריד בין המטבח לסלון ולהפוך את צד הטלויזיה והסלון- לא תיווצר בעיתיות?

בנוסף הקיר מול הממ"ד די מפריע אבל לפי מה שהבנתי מדובר בקיר הדף של הממ"ד.

יש דרך להיפטר מהקיר הזה? לקצר אותו? לשנות לו מיקום?

אשמח לכל טיפ עצה ורעיון לגבי התוכניות שאולי יתנו לנו עוד נקודה למחשבה שלא שמנו לב אליה.

כמו כן אשמח להמלצות על מעצבי פנים מנוסים ומוצלחים בתכנון שטח הפנים של הדירה ולא רק באיזה צבע לצבוע ואיזה וילון לתלות.

צרפתי-שמעון-מגד.pdf

14141573_10209701486549796_7751730899421772049_n.jpg

14141696_10209701396387542_6652347570869344261_n.jpg

פורסם (נערך)

עניין של טעם ושימושיות.

קיר המטבח - אישית לא הייתי מקצר. רוצה של אורח שיושב בסלון יראה את הבלגן במטבח שלא צריךלהיות ממש בלגן, מספיק כמה סירים במתקן הייבוש. עם זאת בהחלט הייתי מוסיף (בתלות במחיר) נקודת טלויזיה וחשמל ותקשורת נוספת על הקיר ממול, כך שיהיה שפיל בעיצוב הסלון.

מזווה - החלופה היא של מדפי מזווה זולים מול ארון מטבח יקר. בדוק את החלופות כאשר אתה יושב מול מעצבת מטבחים, קרוב לודאי שתגלה שמדובר בעלות של הרבה אלפי ש"ח לעוד כמה מטר-רץ ארונות. ההחלטה כלכלית כמעט טהורה, אם כי למזווה יותר תכולה מאשר לארון מטבח, ופחות חשוב להקפיד על הסדר בו.

מקלחת ושירותים ליד הממ"ד - אלה נועדו להפוך את הממ"ד למעין "יחידה" לילד מתבגר. אם אני זוכר נכון אתם זוג צעיר, ומצב של מתבגרים עדיין רחוק מכם. השאלה אם אתם רואים עצמכם גרים באותה דירה בעוד 15 שנים, כאשר תזקקו ליחידה כזו. ועוד דבר - חדר הארונות שיתקבל מביטול המקלחת והשרותים יהיה קטן וצפוף, אם כי בהחלט שימושי - בתנאי שהממ"ד משמש למגורים. אחרת זה יהיה מעין מחסן שמגיעים אליו פעם ב.... זמן. ביטול המקלחת בלבד ישאיר מעט מקום למדפים, שכן אל תשכח שסביב השרותים צריך מקום כדי להסתובב, כיוק קטן וגם מקום לתנועת הדלת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אשתי בדיוק נכנסת לנושא הזה של עיצוב פנים, היא סיימה תואר אדריכלות בטכניון לפני מס' שנים והחליטה שהיא יותר מתחברת לתחום הזה וכעת פותחת עסק.

אני כמובן מוטה דעה, אבל כן אציין מה היתרון שלה ע"פ הרבה אחרים/ות שראיתי: היא ניגשת לא רק לפן העיצובי אלא גם לפן האדריכלי, לוקחת את כל התוכניות, מבקרת בנכס - ומבצעת הדמיה של הבית בתוכנת CAD. כך כשמעצבים את הבית ניתן לקבל הדמיה מלאה של איך הבית ייראה מכל זווית שרוצים (הדמיה באיכות שקרובה למציאות, לא 'צייר'... [: ) ולא לסמוך על הטעם שלה 'בליינד'.

כשעיצבנו את הבית שלנו, אותי זה מאוד הרגיע... לא אהבתי לדבר על דברים בצורה אבסטרקטית, ברגע שראיתי איך הסלון שלנו ייראה לאחר העיצוב היה לי קל לתת אור ירוק על התוכניות.

בגלל שהיא בשלבים התחלתיים, בוא נגיד שעל השאלה של עכברוני ("האם אתה יכול להרשות") תהיה, קרוב לוודאי, תשובה חיובית...

לגבי הצריך - זו כבר שאלה שלך.

אם אתה מעוניין בעוד פרטים שלח לי ה"פ, תוכל להרים אליה טלפון, לשמוע מה מי מו ולקבל אינדיקציה האם בא לך להפגש איתה ולראות במה/מי מדובר.

מצרף צמד הדמיות שהיא ביצעה עבור אחד הפרוייקטים הקודמים:

Sivan_kitchen.jpgSivan_living.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יופי של הדמיות. זו דירה אמיתית או דירת תרגול?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדירה אמיתית לגמרי (שכנה שלך ;)).

היא ביקרה בנכס, החליטה מה היא רוצה לעשות, לקחה תוכניות דירה וגם מדדה בעצמה בשביל לוודא תאימות, ואז יצרה הכל.

תחשבו כמה נחמד זה לראות את התוצר הסופי *לפני* שניגשים לחנות ומשקיעים אלפי שקלים...

בדירה שלנו היא הציעה שנעשה בסלון בריקים עד לשליש גובה בקיר המרכזי, אני אמרתי שזה נשמע לי הזוי לגמרי לעשות רק שליש (חשבתי שצריך לעשות הכל או כלום). אחרי שראיתי הדמיה של הסיפור התלהבתי לאללה, והתוצר הסופי יצא 1:1 מה שהיה בהדמיה ואני עד היום מבסוט עליו, ובעיקר על זה שלא עשינו שם קיר שלם.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא שכנים שלי, אולי בשכונה שלי.

ההדמיה נראית הרבה יותר טוב מההדמיות שהוצגו לי בשלב תכנון הדירה, למעשה קשה להחליט םא מדובר בהדמיה או צילום, יש רק כמה רמזים קטנים שמאפשרים להבחין.

כראה עניין של שימוש בתוכנות יותר איכותיות - המעצבת שלנו השתמשה באיזו תוכנה חינמית של Google, שנתנה מושגים טובים, אבל לא ברמה כזו.

פורסם

במונח 'שכנים' התכוונתי לשכנים לעיר, לא לבניין/שכונה :)

הדמיה 100%, באופן אירוני-משהו: ההדמיה הראשונה שלה בהשתמש בכלי הזה, היא עדיין 'משתפשפת' עליו.

מה שיפה זה שהכל בקנה מידה מושלם בגלל שמדובר בכלי מקצועי ולא אומנותי, לכן ההדמיה נאמנה למציאות ברגע, שזה מאוד חשוב שכן הדמיה יפייפיה שמתורגמת למציאות שונה לגמרי זה בתכלס הונאה.

פורסם

אני לא מדבר על הדמיה מטעה. אני מדבר על הדמיה הרבה יותר גסה, לא ברזולוציה הנפלאה שהדגמת.

• תוכן חדש...