Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, כשהנגישות הדיגיטלית למלונות בחו"ל היא כ"כ קלה, נשגב מבינתי למה לעשות דיל כזה דרך סוכן, למעט מקרים של דילי התאבדות שצצים מידי פעם, זה רק יותר יקר ויותר מגביל וכמו שרואים, יותר פתוח לקומבינות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם (נערך)

בגירה,

אם לא אכפת לך, חכה עם הרעיון הזה עוד כמה שנים עד שאצא לפנסיה.

אגב,אם לדבר ברצינות, קרה לי לא פעם שסיטונאי מארגן חבילות נופש שינה את פרטי החבילה,

והצלחתי לעזור ולשפר, עניין שאני מסופק אם הלקוח יכול היה לעשות לו היה מזמין את החבילה ישירות באתר

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

מעניין בכמה מהמקרים "דילי ההתאבדות" הללו הם בעצם לא התאבדות של הסיטונאי, אלא רצח חופשתו של המזמין.

שהרי ידוע היכן יש גבינה חינם...

בכל מקרה, לאחר המקרה שקישרתי אליו בפוסט הראשון פה, אני עם ה"דילים" האלה גמרתי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הוריי היו ב5 ימי נופש בבטומי, 189$ כולל טיסות, מלון וחצי פנסיון :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוקיי, שכחתי מהשרשור הזה לגמרי ולכן לא הגבתי...

שמעו, אני טסתי לרודוס ב21 ליולי ל4 ימים , איך שנחתנו בשדה תעופה ניגשנו לנציג שם שמיד אמר לי ולחברים שלי ולעוד זוג שהכרנו על הדרך שהמלון שבחרנו הוא בתפוסה מלאה ולהזכיר לכולם שמן הסתם הכל נקבע מראש לפני בסוכנות נסיעות ולא היו שום דברים שמרמזים על תפוסה מלאה של מלון, פשוט סגרנו על המלון.

אמנם אנחנו קיבלנו מלון הכל כלול ובלב של רודוס, לדבריו הנציג שאת הדעה שלנו עליו נשמור לעצמנו, אבל ההתנהלות הייתה לא נעימה כל כך ואיך שהוא דיבר לזוג שהכרנו שהם מבחינתם כל החופשה שלהם נהרסה ועד היום דיברנו בוואטספ שהם מגישים תביעה , לא יודע מה נסגר...

בקיצור, מסתמן שזו שיטה.

פורסם

בטח שיטה.

נסעת פעם ראשונה בחיים שלך, ואתה כבר קובע שזו שיטה.

לא שיטה ולא בטיח.

עובדה שהרוב מקבלים את מה שהזמינו, ולמיעוט קטן יש תקלות.

כאן אפשר לבדוק מי חברה רצינית שדואגת לפתרון הולם לשביעות רצון הנוסעים,ומי לא חברה כזאת.

סלע

פורסם

את כולם העבירו מלון, מה אתם הייתם עושים במצב שלי?

לפני שש שנים הגעתי לפוקט, מלון כבר הוזמן ושולם מראש ולכן הגעתי בראש שקט.

מגיע למלון - מסתבר שאין חדר כמו שרציתי עם שני מיטות נפרדות אלא רק חדר עם מיטה זוגית (טסתי עם חבר).

המלון מודע לכך שעשה טעות ואין לו פתרון.

הפתרון בסוף? הביאו לי 4800 בהאט מהקופה שלהם (מה ששילמתי על המלון) והציעו לי להסתובב ולחפש מלון אחר.

לא שדרוג, לא שנמוך ולא שום דבר.

לך תתוויכח עם תאילנדים או תזמין משטרה....

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אובר-בוקינג זו אכן שיטה ואפילו לומדים עליה בשיעורי סטטיסטיקה (התפלגות פואסונית אם אני זוכר נכון?)

בכל מקרה הבעיה היא לא עם השיטה עצמה אלא בטיפול לאחר שהמלון עצמו מלא-

כמו שכתבתי, כשהזמנתי ישירות מהמלון דאגו לי למונית למלון החדש שהיה ממוקם במקום יותר טוב והיה 4 כוכבים במקום 3.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
את כולם העבירו מלון, מה אתם הייתם עושים במצב שלי?

לפני שש שנים הגעתי לפוקט, מלון כבר הוזמן ושולם מראש ולכן הגעתי בראש שקט.

מגיע למלון - מסתבר שאין חדר כמו שרציתי עם שני מיטות נפרדות אלא רק חדר עם מיטה זוגית (טסתי עם חבר).

המלון מודע לכך שעשה טעות ואין לו פתרון.

הפתרון בסוף? הביאו לי 4800 בהאט מהקופה שלהם (מה ששילמתי על המלון) והציעו לי להסתובב ולחפש מלון אחר.

לא שדרוג, לא שנמוך ולא שום דבר.

לך תתוויכח עם תאילנדים או תזמין משטרה....

במקרה שלך אולי היית צריך לשקול:

:sissies:

• תוכן חדש...