Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי החליפו בפראג את המלון כשכבר הגעתי אליו עם המזוודות, (הזמנתי ישירות מהמלון),

אבל לפחות יצאו בסדר והעבירו אותי למלון יותר טוב ואפילו שילמו על מונית שתקח אותי בינהם (תכלס המלון השני היה אפילו במקום יותר מוצלח)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני ממש לא רוצה לחזור לויכוח ההוא (סלע בטח עדיין שונא אותי מאז :-P), שואל בכנות סטטיסטית:

מישהו נתקל במקרה דומה בהזמנה מבוקינג/הוטלס/אקספדיה? (כשיש לך אישור ישירות מול המלון)

האם שם, כשאה מקבל אישור (או וואצ'ר לצורך העניין) אתה יכול להיות בטוח שלא תגיע למלון מלא?

כי יש לי תיאורית קונספירציה שהתשובה הנ"ל יכולה לאשר/להפריך אותה.

(מה שאני יכול להוכיח זה שעשו לנו פעם דאמפ מטיסה לבודפשט שהוזמנה דרך סוכנות ישראלית, לטיסה עם נתונים הרבה יותר גרועים, כי היתה להם קבוצה של וועד עובדים שרצתה את המקומות שלנו.

היה איתי על הטיסה עו"ד שעשו לו אותו הדבר, והוא תבע בשם כל הנוסעים וזכה.

הצליח להוכיח שהטיסה המקורית יצאה בזמן (אמרו ל"מועפים" שהיא בוטלה) ושהקבוצה הזמינה מקומות אחרי אלו שהועפו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מעניין שענין רישומי היתר צץ רק בדיליםם של חברות נסיעות.

בכל שיטוטי הרבים מאוד בעולם, מעולם לא נתקלתי במלון שאני הזמנתי בו מקום באופן אישי, הגעתי למלון ולא היה לי החדר שהוזמן ושולם.

מעולם!!

לדעתי מדובר בתרגילים של חברת הנסיעות כמו חברת נסיעות (שתבעתי) שיום לפני החזרה לארץ הודיעה לי ש"הטיסה בוטלה" ולכן אני נאלץ להשאר על חשבוני עוד יומים בחו"ל.

חזרתי לארץ, בדקתי מול חברת הטיסות מה קרה והסתבר שלא רק שלא בוטלה שום טיסה, אלא גם שנמכר לי כרטיס טיסה ליום שלישי והם בכלל, מיום הקמת הקו ועד היום טסים אך ורק בשני וחמישי.

לי היו אילוצי ימים, לסוכן לא בא לאבד מכירה, אז הנפיץ לי טיסה חזרה שלא הייתה ולא נבראה.

בסיידר, שילמו על זה בבית משפט אבל בטח לא ההפסד הזה גרם להם לחדול מהנוהג.

מה שכן, הייתה לי פעם אנקדוטה מצחיקה מאוד (בדיעבד) עם אוויס, הייתי במסע דילוגים עיסקי בארה"ב שכלל 6 טיסות בשבועים.

בכל יעד נחיתה יש לי כבר הזמנה לאויס ולבית מלון.

נוחת ביעד הראשון, ניגש לדלפק אויס, מצטערים מאוד אדוני, אין רכב. רעש עצבים אבל בסופו של דבר אין מה לעשות, לא שידרוג ולא שינמוך, מגרש הרכבים ריק.

מקבל מהם אישור שלא קיבלתי רכב, מיגש ממול לדלפק של חברה אחרת ושוכר רכב.

מדלג ליעד הבא, ניגש לאויס, בדיוק אותו סיפור, ניגש לדוכן אחר ושוכר רכב.

מדלג ליעד הבא ושוב...אין רכב!

פה כבר התפוצצתי, מה זה 3 הזמנות רצוף אין רכבים ואז אומרת לי הפקידה בעצבים "אדוני, אני לא יודעת על מה אתה מתלונן? איפה אתה בכלל כן מקבל רכבים? איזה מין דרישה מוזרה זו לנהוג אך ורק בקדילק ירוקות?

התשובה שלי הייתה משהוא בסגנון של: :shock2::loco::shock2::loco::shock2::loco:

מסתבר שמישהוא במשרד הראשי הכניס לכרטיס המועדון שלי הוראה שאני מוכן לנהוג רק בקדילק ירוקות ואם אין, לא לשמור רכב אחר במקום.

תמיד ענין אותי לפגוש את זה שההערה הזו באמת שייכת לו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי "דיל" נופש לחו"ל הוא המקבילה של קבוצת רכישה בתחום התיירות.

אתה מזמין משהו, לא יודע כמה יעלה לך, מה תקבל ומתי זה יהיה.

פורסם
מעניין שענין רישומי היתר צץ רק בדיליםם של חברות נסיעות.

בכל שיטוטי הרבים מאוד בעולם, מעולם לא נתקלתי במלון שאני הזמנתי בו מקום באופן אישי, הגעתי למלון ולא היה לי החדר שהוזמן ושולם.

מעולם!!

לדעתי מדובר בתרגילים של חברת הנסיעות כמו חברת נסיעות (שתבעתי) שיום לפני החזרה לארץ הודיעה לי ש"הטיסה בוטלה" ולכן אני נאלץ להשאר על חשבוני עוד יומים בחו"ל.

לגמרי נראה ככה, איתנו במלון היו עוד כמה זוגות מישראל שעשו להם את אותו הקטע + זוג בריטים מבוגרים נחמדים ביותר שכשהם עברו למלון הישן, התקרה התפוררה עליהם באמצע הלילה והם באו בצעקות ונתנו להם חדר במלון שהזמינו מלכתחילה.

לגמרי נראה כמו שיטת מצליח של החברות הנ"ל.

השאלה מה יכול לעשות פותח שרשור כשכולם מחכים לטיסה ועכשיו נפלו עליו ב"פצצה"?

הנחמה היחידה היא שהמלון לא נראה רע, אבל נראה פחות יפה מאשר הראשון שהזמין לפי הבריכות ומצב החציוני של הדירות / חדרים.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני רק אשתף אותך מנסיוני.

חבילת נופש שהוזמנה מארקיע (לפני עשר שנים) כארבעה חודשים לפני המועד.

כשירדנו מהאוטובוס ביעד נזכרו להודיע לנו שהמלון הוחלף.

לקחתי אותם לבית משפט וזכיתי לפיצוי מזערי.

חבל על הזמן שלך

להבא תזמין מלון וטיסה בנפרד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נתקו

הכל רגוע, אני לא שונא אף אחד, משתדל לא לחיות באנרגיות שליליות. :-)

אמנם אני מתחום התיירות, אבל אני לא משוכנע שהמקבילה לחבילת נופש היא קבוצת רכישה בנדל"ן.

בכל זאת, רוב הנוסעים מקבלים את מה שהזמינו ובכל מקרה לא נשארים חסרי כל כמו הנפגעים המסכנים מקבוצות הרכישה.

יש גם מצב של רישום יתר בחברות תעופה, מבוסס על סטטיסטיקות של הופעה/אי הופעה לטיסה של שנים.

כנראה שמשתלם לחברות לפצות פה ושם, כדי להבטיח מכירה מקסימלית.

סלע

פורסם

זה לא נראה שזה פה ושם בטעות. זה נראה שזו שיטה. פרסם מלון יפה ונוצץ, או טיסת בוקר נהדרת, הזמן 2-3 מקומות ואת השאר דחוף במלון המעופש ובטיסה שיוצאת ב-9 בערב. ההפרש בכיס.

פורסם

החברות גם מפרמות שימסרו כרטיסי טיסה וואצ'רים יומיים לפי הנסיעה "לפי החוק החדש".

אני לא מכיר כזה חוק, אבל נראה לי שמדובר בשיטה של הסוכנויות לצמצם את סכנת התביעות לפי חוקי הצרכנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר ב"חוק טיבי".

בחוק יש פרוט של שינויים ואיחורים והקנס בגינם.

לכן חברות חבילות הנופש המבוססות על טיסות שכר ה"מועדות" לשינויים, אכן מכרטסות סמוך מאוד למועד

הטיסה בפועל, כדי לצמצם את החשיפה לשינויים במהלך הזמן.

סלע

פורסם

מוזר שחוק כזה נכתב ע"י גניקולוג, הייתי מצפה שייכתב ע"י פרוקטולוג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה לא נראה שזה פה ושם בטעות. זה נראה שזו שיטה. פרסם מלון יפה ונוצץ, או טיסת בוקר נהדרת, הזמן 2-3 מקומות ואת השאר דחוף במלון המעופש ובטיסה שיוצאת ב-9 בערב. ההפרש בכיס.

לא יודע אם זה 2-3 מקומות או יותר. אבל אני (בתור פרנואיד מוסמך) חושד שכשאוזלים המקומות לדיל האטרקטיבי, ממשיכים לשווק אותו כל עוד יש קונים.

איפה נתקע אותם אח"כ? נסתדר. קודם כל שיעבירו מס ' כ"א.

ודא"ג- מי שעוסק בקומבינות הללו (לכאורה) הם סיטונאי התיירות ולא הסוכנים. האחרונים הם רק צינור להעברת הלקרדה ללקוח הסופי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ייתכן, אין לי מושג של מי האחריות. אני רק יודע שבדילים האלה נראה שהרבה אנשים אוכלים את הלקרדה.

אם מדובר בסוכן מקצועי שמכיר את הקומבינות האלה, אני מצפה שלא יעבוד עם אותם סיטונאים או לחילופין יזהיר את הלקוח בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שיש סיכוי לא קטן שהטיסה תשתנה או שהמלון הוא לא אותו מלון.

פורסם
שלום,

קרה לנו מקרה כזה ויש לי שאלה בהמשך:

סגרנו חבילת חופשה ברודוס לפני חודש וחצי ויום לפני הטיסה התקשרו אלינו מחברת נסיעות והודיעו שהמלון שבו אנו צריכים להיות מלא (למרות שיש לנו כבר ואוצ'ר) והם מעבירים אותנו למלון אחר.

האם יש איזה חוק הגנת הצרכן במקרה זה שמגדיר במפורש כמה זמן לפני הטיסה מותר לעשות שינויים?

לי נדמה שזאת התראה קצרה מדי.

תודה!

יש לי שאלה לטובת ההבנה האישית שלי

את הסגירה ביצעתם באתרי גרופון למיניהם או מול חברת נסיעות באופן ישיר?

Confidence In Motion

• תוכן חדש...