Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קרה לנו מקרה כזה ויש לי שאלה בהמשך:

סגרנו חבילת חופשה ברודוס לפני חודש וחצי ויום לפני הטיסה התקשרו אלינו מחברת נסיעות והודיעו שהמלון שבו אנו צריכים להיות מלא (למרות שיש לנו כבר ואוצ'ר) והם מעבירים אותנו למלון אחר.

האם יש איזה חוק הגנת הצרכן במקרה זה שמגדיר במפורש כמה זמן לפני הטיסה מותר לעשות שינויים?

לי נדמה שזאת התראה קצרה מדי.

תודה!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

שלום לך

שים לב לציטוט המצורף, לקחתי אותו מהאתר של אחת מחברות הנופשונים המובילות.

אני מניח שבחברות האחרות יש ניסוח דומה.

". מובהר למזמין, כי חברת xyz מקבלת את אישורי ההזמנות מן הספקים השונים או בתי המלון, לפי הענין, ומסתמכת עליהם. כן מובהר למזמין, כי בתי המלון השונים נוהגים להשתמש במנגנון "רישום היתר" המוסדר בכללי התיירות הבינלאומיים, ולפיו לשמור לעצמם הזכות להעביר מזמינים שהזמנתם אושרה לבתי מלון אחרים אף ללא התראה מוקדמת וללא ידיעתה המוקדמת של חברת xyz, כל עוד בית המלון החילופי שווה דרגה ומצוי בקרבת מקום."

בדוק שהמלון החלופי דומה בדרגתו ובמיקומו למלון המקורי.

סלע

פורסם

שלום סלע,

המלון החלופי מדורג בדרגה זהה באופן רישמי, אך כשבודקים דירוג, תגובות וחוות דעת של אנשים יש הבדל מאד גדול בדירוג שלא לטובת המלון שהעבירה אותנו, כמו כן העלויות של שני המלונות הן מאד שונות מהבדיקה שעשיתי.

פורסם

אני הייתי לפני 3 שנים בסנשיין. החדרים לא משהו אבל מבחינת שאר המתקנים והאוכל הוא מעולה. כמות של בריכות, הפעלות לילדים ואוכל ושתיה חופשי סביב השעון כולל מבחר של כמה מסעדות בסגנונות שונים.

החדרים ישנים. גדולים ומרווחים אבל ישנים.

עריכה: זה יותר כפר נופש ממלון. הוא בנוי מהרבה מבנים תלת קומתיים ולא ממבנה אחד גדול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב לפי התמונות המלון שהזמנתם נראה טוב יותר, אבל זה אתם כבר יודעים.

אני אישית לא הייתי מתפשר, חלק מהחוויה שלי שעוד שילמתי עליה מכיסי לא מעט כסף זה להגיע למלון איכותי, ולהנות מהשהיה שלי שם.

עשו לנו קטע דומה מאוד לבורגס לפני חודש, החליפו לנו מלון חדש במלון דירות ישן ומזעזע שהיה צמוד ולא הסכמנו לעבור (עשו לנו את זה בדיוק כשירדנו מהאוטובוס בחניה של המלונות), צעקות ומשטרה שהגיעו לשם כנראה הפחידו את המנהלים שלאחר מכן הסכימו לתת לנו את ה 8 חדרים שהזמנו, שרפו לנו חצי יום ועוד איחור בטיסה.

עצוב לי לדעת שיש חוק / מנגנון רישום היתר שכזה שדורס את האורחים במקרה הזה.

Opel Adam S 2017

פורסם

זה בדיוק העניין, שכאשר הגענו למלון שהוצע לנו הוא נראה ישן - החדרים ישנים, הכל משופשף ואין אפילו WiFi חינמי והכי עצוב הוא שסגרנו עם עוד זוג חברים להפגש, אך כמובן זה לא יצא לפועל. קיצור, שלושה ימים ראשונים התאקלמנו ולא האמנו שזה קרה לנו ורק ביום הרביעי של החופשה השלמנו עם הגורל והבנו שאין ברירה וצריך להסתפק במה שיש.

אני חושב לתבוע את סוכנות הנסיעות על מה שעוללו לנו, רק צריך לחשוב איך עושים את זה חכם.

פורסם (נערך)

ליאב

מבין לגמרי מה שאתה אומר/מרגיש.

העניין הוא שהדבר רשום במפורש בתנאי ההזמנה, ואני מניח שנוסח בעצת עורך דין.

אם זה חוזה מקפח ו/או לא חוקי, זו כבר שאלה אחרת.

עכשיו נשאלת השאלה אם לנוסע יש עצבים/כח/זמן/כסף כדי לנהל מערכה.

עריכה-מבין שהענין כבר בוצע, לכן נראה שבעצם הסכמתכם לחלופה, קבלתם את הצעת

חברת הנסיעות.

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

סלע,

ברגע שאתה חותם איתם חוזה, אתה כבר מסכים. בנוסף לזה, כשמתקשרים יום לפני הטיסה בשתיים וחצי בצהריים להגיד שהמלון הוחלף והכל מאורגן כבר וכל המזוודות ארוזות, אין לך ברירה שלא להסכים. אני מתאר לעצמי מה הילדים שלי היו עושים לי ולאשתי אילו רק הייתי אומר להם שהחופשה בוטלה :)

פורסם

אז נכון שנראה שיש פה קצת ניצול ציני מצידם, כפי שאמרת "כל המזוודות ארוזות" וכו'.

מצד שני, אם הנושא הובא לידיעתך לפני ביצוע ההזמנה והוא רשום במסגרת התנאים הכלליים- מה נותר לעשות?

סלע

פורסם

^

סורי, אני הייתי עושה בלאגן

הייתי מבקש שאם כבר העבירו מלון, שישדרגו אותי למלון אחר

הייתי בעבר כילד בסיטואציות כאלו וזה פשוט הרס לי את כל הטיול, זה בעיה נקודתית ומינורית לחברת נסיעות אבל באסה רצינית לנוסע עצמו.

פורסם

כנראה שלא הרבה.

ייתכן שכלום.

נסה לבדוק עם עורך דין מקורב, אם יש, כדי להימנע מהוצאות מיותרות

לעניות דעתי ,ואני לא משפטן-אין לך קייס.

סלע

פורסם

מה שנותר לשאול הוא האם המלון החלופי אכן עומד בקריטריונים שהוגדרו. לפי הדברים שנכתבו, נראות החדרים והמחיר - אולי לא.

בנוסף, אולי יבוא יום ומישהו יגיש תביעה ייצוגית. עולה בי החשד שאם במסגרת גילוי מסמכים יבקשו לראות כמה מקומות קנו במלון המפורסם לעומת מספר האנשים להם מכרו את המלון, יתגלה לכאורה כי מראש קנו מספר חדרים נמוך בהרבה מהדרוש - לא אובר בוקינג של המלון ולא נעליים.

• תוכן חדש...