Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני רוצה לקנות פלואנס כנ״ל ומחפש כבר כמה זמן. ראיתי שיש שתי קבוצות מחיר אצל המוכרים - חלק סביב 85000 וחלק סביב 99000 - הבדל גדול. להפתעתי, כשפתחתי את המחירון של יד-2, ראיתי שגם שם שני תת-דגמים, שנראים זהים לכל דבר ועניין בהשוואה - למעט המחיר.

הנה לינק להשוואה: http://pricelist.yad2.co.il/CarCompare.php?Compare=27563_2014_6707_61_1.26485_2014_6707_61_1

אני לא מצליח למצוא את ההבדל, וכתוצאה מזה, לא יודע מה לשאול את המוכרים - לגבי תת-דגם מדוייק, או מאפיינים נוספים.

כשאלת צד (שראויה לדיון בפני עצמו) מתלבט בין אופל אסטרה 2014 לבין פלואנס 2014.

רכב עבור משפחה 2+2, נוסעים די הרבה - כ- 50000 בשנה, אני זקוק למושב איכותי בגלל בעיות גב. חשוב לי גם תא מטען גדול ונוח. המון נסיעות לעבודה מודיעין-ת״א ומודיעין-ירושלים, חוץ מהנסיעות הארוכות יותר.

כל הכוונה תתקבל בשמחה.

פורסם

הדגם עם הSR משמעו SunRoof (חלון בגג) וזהו ההבדל היחידי בין הדגמים ולכן הוא יקר יותר.

להמשך שאלתך,אני חושב שהפלואנס תהיה בחירה טובה בשבילכם.

הדגם עם מנוע הדיזל חסכוני מאוד,הרכב מרווח מאוד ונוח. תא המטען גדול אם כי פחות פרקטי מכיוון ודלת תא המטען לא נפתחת עם החלון וכן יש זרועות שתופסות מקום מתא המטען. אבל זה לא נורא אם אין עגלת ילדים.

כדאי לבדוק את רנו מגאן אסטייט- רכב זהה לפלואנס רק בגרסת סטיישן.

פורסם

תודה רבה - את הפרט הזה (SunRoof) גיליתי בעצמי, אך לדעתי אינו מצדיק הבדל של 10000 ש״ח במחירון. יותר מזה - בדגמי הבנזין, יש אותה תופעה - ושם שני תתי הדגם נושאים את השם "Privilege-SR״.

חוץ מזה - בין המוכרים, יש הרבה שמצהירים על SunRoof, ועדיין מחיריהם מתחלקים לשתי הקבוצות - סביב 85000 וסביב 99000.

אגב, לטעמך המחירים הללו גבוהים מידי?

קראתי כאן, ובמקומות אחרים, שגרסת הבנזין פחות מוצלחת - האם אתה מכיר את הרכב הזה באופן אישי, ויודע להצביע על הבדלים משמעותיים?

פורסם

גרסת ה 1.6 לפני שעברו למנוע של ניסאן פחות מוצלחת. ה 2 ליטר מעולה אבל לא הכי חסכונית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מחיר מוצדק או לא זו לא שאלה סובייקטיבית כי זה פשוט מה שנקבע ע"י היבואן.

יכול להיות שניתן גם להזמין כל רמת גימור עם חלון שמש.

אני משער שלא כל מי שמפרסם יודע בוודאות את שם תת-הדגם המלא ומסתמכים על המחירון המופיע באתר יד2 גם אם יש להם טעות בתת הדגם- מה שנותן הבדל של 10K ש"ח.

בכמות הנסועה שלך אל תחשוב בכלל על הבנזין, כי צריכת הדלק תהיה גבוהה משמעותית.

מנסיעה שלי על דגם הבנזין 1.6 - לא אהבתי את פעולת הגיר.

בגירסת הדיזל תיבת ההילוכים שונה וטובה יותר. כמובן שלדיזל יש גם עלויות אחזקה שונות ובמקרה הזה גם מגדש טורבו שיכול ללכת יום אחד וגם לזה יש עלות לא מבוטלת,אם כי אני מאמין שזה עדיין יצא משתלם עם 50KKM בשנה.

פורסם

המחירון הזוי. למיטב ידיעתי העלות של אופציית ה-SR בהזמנה מהיבואן היא 3000 ש"ח.

לי אמנם יש SR אבל אני בהחלט הייתי יכול להסתדר בלעדיו, פריט לא שימושי במיוחד בארץ, למרות שנחמד לפתוח מדי פעם בימים שמשיים בחורף.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...