Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרו אלי מהפיקוח של הישוב שאני גר להכניס את רכב עם רישיונות מוקפאים לתוך החניה או שאני מקבל דוח.

מיותר לציין שלא מדובר בגרוטאה ,רכב נטוש או פרוץ.

הרכב מכוסה רוב ,ואני מקפיד להזיז אותו לפחות פעפ בתקופה.

האם מישהו יודע האם יש איזה תקנה או חוק עזר עירוני שמדבר על נושא הזה ויכול לכוון אותי

פורסם
התקשרו אלי מהפיקוח של הישוב שאני גר להכניס את רכב עם רישיונות מוקפאים לתוך החניה או שאני מקבל דוח.

מיותר לציין שלא מדובר בגרוטאה ,רכב נטוש או פרוץ.

הרכב מכוסה רוב ,ואני מקפיד להזיז אותו לפחות פעפ בתקופה.

האם מישהו יודע האם יש איזה תקנה או חוק עזר עירוני שמדבר על נושא הזה ויכול לכוון אותי

בעקבות "חמדנות" של אישה שגרה בבלוק אחר בכלל, העיריה הכריחה אותי להזיז רכב עם רשיונות מוקפאים מהחניה הפרטית של הבלוק או יותר נכון, שטח פרטי של הבלוק השייך לו. מסתבר שיש להם סמכות גם לזה. הזזתי את הרכב ואיזה הפתעה מחכה להם ולאישה "הנחמדה" שהלכה "להדליק" את העירייה על הרכב שלי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

רק מעדכן שאחרי פגישה ברוח טובה עם אחראי הפיקוח - תמונות של כמה מכוניות וקצת ויטמין P מצד חברים משותפים,הכל נגמר על הצד הטוב ביותר.

פורסם

לא מומלץ לדעתי.

אני מכיר מקרה בו הולך רגל צעד ונתקע ברכב חונה ונפצע ותבע את ביטוח החובה של הרכב החונה.

מקרה די נדיר אבל קרה.

גם אם רוכב אופניים ירכב ויתנגש חלילה באוטו - אתה יכול להיות בבעיה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...