Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לט"ו באב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, לקראת ט"ו באב שיחול ביום שישי, החלטתי (בתכלס: היא ביקשה ממש יפה) לפנק את בת זוגתי באחד ממיני הדובים הענקים שמגיעים בדרך כלל לגבהים של מטר עד מטר וחצי.

כמו כל גבר שאוהב את בת זוגתו אך גם את כיסו, חשבתי לייבא מחו"ל בתקווה לחסוך כמה פרוטות, אך לא ידוע לי מה הדין לחבילות בגדלים הללו ואולי כדאי לוותר מראש ולרכוש בארץ, יש לציין שזמן האספקה לא חשוב ואין בעיה שזה יגיע עוד חודש-חודשיים.

דרישות מהדובי: גובה מטר+, חמוד שיגרום לה לחייך ובא עם תג מחיר שיגרום גם לי לחייך.

Peace

פורסם

פאקק שישי הבא, טוב שאתה אומר!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
פאקק שישי הבא, טוב שאתה אומר!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ידעתי שלציין את זה בתחילת השרשור היה רעיון טוב! חסכתי כמה לילות על הספות לחלק מהאנשים כאן [emoji13]

Peace

פורסם

יש מישהו בפשפשוק שמוכר דובים כאלה. תצטרך לחטט שמה כמה שעות עד שתמצא אותו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הדרך היחידה שלך עכשיו היא משלוח עם EMS וזה יכאב לך מאוד בכיס. אולי תתחפש בעצמך לדוב שמן?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

במשלוחים החישוב הוא לפי "משקל נפחי" כלומר אורך כפול רוחב כפול גובה בסמ לחלק ב 5000 ותקבל את המשקל בקג. כלומר חבילה בגובה של 150סמ וברוחב של 60 ועומק של 40 , תגיע למשקל של 72 קג.

תחפש עלויות של משלוח כזה ותקבל סכום מפלצתי.

אם חלילה הבובה תעלה גם מעל 75$ תשלם מיסים גם על עלות המשלוח.

לדעתי חפש בארץ. והבובות הללו לא זולות.

תנסה ביד 2 אולי משהו מוכר כזאת.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי מישהי שנפרדה מבן הזוג מוכרת כזו...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

דרישות מהדובי: גובה מטר+, חמוד שיגרום לה לחייך ובא עם תג מחיר שיגרום גם לי לחייך.

בקיצור אתה רוצה לתת לה דובי ואז לשרוף אותה עם הבית?

יפה, מקורי.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מנסיון בחנויות ב׳מגזר הערבי׳ המחירים זולים משמעותית.

קניתי ביפו דובי ב400 שח בזמן שבתל אביב רצו עבורו מעל 1000 שח.

פורסם

מבחינת זמני האספקה זה לא חשוב, העיקר להזמין עד יום שישי כדי שהיא תהיה רגועה.

לגבי המגזר הערבי, יש אולי כיוון למשהו בצפון?

לגבי יד 2, הרבה רושמים חדש אבל לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על זה, ממש לא בא לי בובה שאיזה כלב אונן עליה

Peace

פורסם

אם אתה בצפון,נסה בירכא

לא מזמן הייתי בביג פשן ובביג פשן אאוטלט,למיטב זכרוני יש שם חנות או 2 שמוכרים דובי בגדלים שונים

בהצלחה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...