Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך עזרה עם שדרוג חבילה.

בזק בינלאומי מציעים לי 40 מגה עם מודם ב-90, עם חבילת סייברוול ב-105.

בזק מציעים לי 40 מגה עם מודם ב-95. ללא סייבר וול.

האם שווה לרכוש את החבילה מבזקבינלאומי בגלל הסייברוול? בשביל ההורים לא בשבילי..זה נחוץ ויעיל?

יש העדפה לחברה כלשהי?

תודה מראש לעוזרים.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

סייברוול הוא אחד מהדברים ששקול ל"לבדוק שמן מים?" או "שלום, זכית במתנה רק תן לי את מספר כרטיס האשראי שלך".. לא רלוונטי, לא שימושי, עוד דרך לעשות כסף על מי שלא מבין על מה הוא מוציא אותו.

ועוד יותר מצחיק, שהחבילה של בזק והחבילה של בזק בינ"ל הם אותן חבילות בדיוק (אחת ספקית אחת תשתית) ובזק תוחבת עוד 5 שקלים לכיס.

איך אומרים? פראיירים לא מתים..

פורסם

אנחנו די מרוצים מטריפל סי (CCC) מחיר טוב, תמיכה טכנית ללא המתנה ברמה גבוהה, גם שירותית.

נאלצנו להחליף מודם לתומך בווקטורינג.

לא מכיר כל כך את שירות הסייבר וול, גם אני בדעה שבדרך כלל כל תוכנה חינמית תעשה שירות טוב יותר ממה שמציעים הספקים.

פורסם

בזק בינלאומי הציעו לי ב85 ש"ח 40 מגה תשתית + ספק ומודם ללא תשלום.

נטויזן הציעו 75 ש"ח 40 מגה תשתית + ספק + מודם ללא תשלום

רצוי מאד לוודא שבבית יש תשתית ל 40 מגה לפני שמזמינים. בהרבה מקרים ה 40 עובד בסביבות 22-27 מגה בלבד ואז חבל על הכסף ועדיף 15 מגה ב10 ש"ח פחות.

חוץ מזה שההורים שלך בטח לא מורידים סרטים וכו' אז 15 מגה יספיקו להם

• תוכן חדש...