Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה קרוסאובר לבחור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר התיעצות עימכם, צמצמתי בחירה ל 3 דגמים.

הקריטריונים הם, שמירה על ערך, אמינות ותקציב של 135K - 140K

מיטצובישי אאוטלנדר 5 מושבים דרך ליסינג 0 קמ'

קיה ספורטאז 1.6 URBAN

טויוטה ראב 4 יד 2 2014

לעצתכם המלומדת אודה.

נ.ב אם מישהו יודע מה עלות הטיפולים התקופתית אודה אם יוכל לרשום לי.

תודה רבה

פורסם

כמו כל רכב משומש מול חדש, ראב 4 מודל 2014 צפוי להפסיד פחות משתי האופציות האחרות. מסורתית טויוטה ראב מבוקשת בשוק המשומשות ואמינה מאוד.

לכן לאור הדרישות שרשמת, טויוטה הכי מתאימה.

אילו היית מבקש רכב הכי מרווח או הכי בטיחותי, תשובתי היתה אחרת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אילו היית מבקש רכב הכי מרווח או הכי בטיחותי, תשובתי היתה אחרת.

קודם כל מוזר שהבטיחות לא קיימת ברשימת הדרישות שלא לדבר בראש הרשימה וזה לא רק כאן. אני שם לב שבהרבה שרשורים מהסוג הזה כולם מדברים על צריכת דלק, מחיר, אמינות אבל לא מזכירים בטיחות. אף אחד לא קורא עיתונים?

שנית, אם בבטיחות עסקנן, אין כרגע שום רכב שדומה במערכות הבטיחות שלו לספורטאז ברמות המחירים האלה. את המערכות המקוריות שיש בו רואים רק ברכבים הרבה יותר יקרים. מבחינת אמינות, הוא מהטובים שיש.

אז הבחירה שלי הייתה הספורטאז׳ לו אני קונה בימים אלה...

פורסם (נערך)

תראה, לדעתי מנגנון הבטיחות הטוב ביותר הוא הראש והעיניים של הנהג. כל השאר זה בעיקר גימיקים. אם הראש לא מתפקד שום מערכת אלקטרונית לא תציל אותך. אל תתן יותר מדי חשיבות לבלימה אוטונומית וכו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

Sava, אני מסכים איתך באופן חלקי.

תפקיד מערכות הבטיחות הן לשמור על הנהג ולהיות לעזר (לחפות על טעויות),

אני ממש לא מתכוון לנהגים שמסמסים וכותבים הודעות.

http://www.rsa.gov.il/chadartikshoret/chadashot/Pages/Electronicsafetyapplications.aspx

http://www.rsa.gov.il/chadartikshoret/chadashot/Pages/Electronicsafetyapplications.aspx

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

אני הייתי בוחר בטויוטה כרכב שישמור טוב על ערכו, יפגין אמינות ויהיה מבוקש בשוק. גם נהינתי מהנהיגה בו באופן כללי (נהגתי מעט).

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

כרגע, נראה שנלך לכיוון הטויוטה, בהנחה ונמצא הצעה אשר עונה על הדרישות שלנו.

לפי התגובות, אני רואה שעדיפות שניה צריכה להיות הספורטאז' וזאת בהחלט האופ' העדיפה עלי.

עוד פעם, תודה רבה לכל המגיבים.

פורסם

מה עם דלת אחורית שנפתחת הצידה (בטויוטה) עם פתיחה שעלולה להיות בעייתית בחניה לאורך מדרכה (רכב קרוב מאחור) לעומת דלת אחורית שעולה למעלה (באחרים)?

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
שלום לכולם,

לאחר התיעצות עימכם, צמצמתי בחירה ל 3 דגמים.

הקריטריונים הם, שמירה על ערך, אמינות ותקציב של 135K - 140K

מיטצובישי אאוטלנדר 5 מושבים דרך ליסינג 0 קמ'

קיה ספורטאז 1.6 URBAN

טויוטה ראב 4 יד 2 2014

לעצתכם המלומדת אודה.

נ.ב אם מישהו יודע מה עלות הטיפולים התקופתית אודה אם יוכל לרשום לי.

תודה רבה

אאוטלנדר 5 מושבים 0 ק"מ- אני חושב שזו טעות לרכוש רכב כזה ללא היתרון היחסי הכי חשוב שלו מול המתחרים והוא 7 מושבים, קל וחומר שאנחנו מדברים על רכב על "כתם" בעברו שנרשם ע"ש חברות ליסינג כיד ראשונה.

טויוטה ראב 4- ככל הנראה המניה הכי בטוחה שיש מבחינת אמינות וסחירות עתידית. קח בחשבון שהרכב תחת בעלותך יצא מהאחריות (אם זה משנה לך) וכולל הנעה כפולה קבועה שלא כולם זקוקים לה. היתרון שלו על הספורטאג' הוא מנוע חזק יותר ותא מטען גדול יותר.

ספורטאג'- בעל יתרון ברור באבזור הבטיחות ומדובר ברכב חדש מהיבואן על כל המשתמע מכך. חלש יותר מהטויוטה אבל לא פחות מרווח ממנו בתא הנוסעים.

בהצלחה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...