Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

יש לי רנו מגאן 2007 ועד עכשיו טיפלתי במוסכי היבואן.

כעת אני צריך לעשות טיפול גדול (נראה לי 120K) הכולל החלפת רצועת טיימינג והם דורשים 3,750 ₪.

מישהו יכול להמליץ על מוסך טוב באזורים שציינתי (מוכן גם קצת להתרחק בשביל מוסך טוב), עם מחיר סביר? חשוב לי שיהיו חלקים מקוריים ואחריות / אמינות של המוסך

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי avi097
פורסם

ברנו קליאו ההצעה של המוסכים המורשים לעבודה על טיימינג הייתה דומה מאוד להצעות של מוסכים אחרים.

בגלל שאתה רוצה חלקים מקוריים,את חלקם אם לא רובם של החלקים המוסך שתבצע בו את הטיימינג יקנה בקרסו,משמע תשלם על החלקים בדיוק כמו ששילמת בקרסו וכנראה שגם על העבודה, ואולי תחסוך כמה שקלים ולא יותר.

אפשר בכל זאת לבדוק את העניין, ממליץ על מוסכי "שאפט" ו-"גבע" בתל אביב, מומחים לצרפתיות.

Miata ND2

פורסם (נערך)

אם חולון לא רחוק לך מידי, תבדוק כאן:

http://garage4u.co.il

זה המוסך שאני מטפל בו כבר הרבה שנים, והוא מכיר את הרכב שלך ואת העבודה של החלפת טיימינג בו ( לא עבודה פשוטה בגלל הגישה לא נוחה ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי אותו רכב.. העלויות שאתה מציג שוות לכמחצית או במיקרה הטוב לכשליש מערך הרכב שלך. אין צורך לבצע טיימינג במוסך יבואן וממש אין צורך בחלקים מקוריים. עלות סט מקורי מושלם מתוצרת טובה לא צריך לעבור את 700 ש"ח (כולל כל המותחנים).. עבודה בסביבות 400 ש"ח..לשיקולך..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?494361-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9C%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-07

• ספונסר פורום
פורסם
ברנו קליאו ההצעה של המוסכים המורשים לעבודה על טיימינג הייתה דומה מאוד להצעות של מוסכים אחרים.

בגלל שאתה רוצה חלקים מקוריים,את חלקם אם לא רובם של החלקים המוסך שתבצע בו את הטיימינג יקנה בקרסו,משמע תשלם על החלקים בדיוק כמו ששילמת בקרסו וכנראה שגם על העבודה, ואולי תחסוך כמה שקלים .

ממש לא נכון, יש היום יבוא מקביל כמעט לכל יצרן רכב וכמובן לרנו.

פותח השירשור יכול לקבל אצלנו טיפול 120K כולל החלפת תזמון בכ-2500 ש"ח, לדעתי ההפרש מסתכם ביותר מ"כמה שקלים".

אורן

פורסם

בהחלט. אם יש דרך להשיג את החלקים דרך יבואן מקביל ולא דרך קרסו,ממליץ לבצע במוסך לא מורשה יבואן, ומוסיף להמלצות את אורן!

ל glmn מומלץ בחום חלקים מקוריים, כאמור ידוע שיש חלקי תזמון ברמה גבוהה מאוד אך קראתי על המון בעיות ברנו גם איתם.

Miata ND2

פורסם
שלום חברים,

יש לי רנו מגאן 2007 ועד עכשיו טיפלתי במוסכי היבואן.

כעת אני צריך לעשות טיפול גדול (נראה לי 120K) הכולל החלפת רצועת טיימינג והם דורשים 3,750 ₪.

מישהו יכול להמליץ על מוסך טוב באזורים שציינתי (מוכן גם קצת להתרחק בשביל מוסך טוב), עם מחיר סביר? חשוב לי שיהיו חלקים מקוריים ואחריות / אמינות של המוסך

תודה רבה

יש פה הצעת מחיר של רנו מגאן משנת 2006 ( אני לא יודע אם זה הרכב שלך, אבל אני מניח שכן )

פה מוצהר על מחיר של : 2110.

קישור:

http://www.nissa-renault-telaviv.co.il/text.asp?wood=674

חשוב לציין שאני לא מכיר את המוסך ולא יודע על אמינותו, רק הגעתי לשם דרך חיפוש פשוט בגוגל.

• תוכן חדש...