Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונאי טוב , מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הקיץ בא עלינו לטובה והאופנוע שלי עושה סימני התעוררות ...

הדו"ג המדובר הוא 600F שנת 89 , במצב טוב ( לכל הדעות ) שישן ב1/2

שנה האחרונה .

הוא צריך טיפול גדול : פלגים + פילטרים + שמנים + החלפת מחזיר שמן ברגלית הילוכים +

ניקוי ,טיפול וארגון קרבורטור + כנראה : החלפת משאבת שמן !!!

כל מוסך נורמלי יחלע לי ת'צורה על דבר כזה ומ'זה לא מתאים לי :(

אם יש למישהו חבר / מכר / ידיד שאלוף באופנועים האלה , ועובד לבד ( בחצר), מוזמן לשלוח לי מייל או לפנות לפרטי , אני אשמח לשלם לו שכר דירה החודש ולא לאיזה גנב מנ&^%^ק, ממוסך פלצני בת"א .

תודה מראש .

מי שלא רוכב , יותר טוב שלא ידבר

פורסם
אז הקיץ בא עלינו לטובה והאופנוע שלי עושה סימני התעוררות ...

הדו"ג המדובר הוא 600F שנת 89 , במצב טוב ( לכל הדעות ) שישן ב1/2

שנה האחרונה .

הוא צריך טיפול גדול : פלגים + פילטרים + שמנים + החלפת מחזיר שמן ברגלית הילוכים +

ניקוי ,טיפול וארגון קרבורטור + כנראה : החלפת משאבת שמן !!!

כל מוסך נורמלי יחלע לי ת'צורה על דבר כזה ומ'זה לא מתאים לי :(

אם יש למישהו חבר / מכר / ידיד שאלוף באופנועים האלה , ועובד לבד ( בחצר), מוזמן לשלוח לי מייל או לפנות לפרטי , אני אשמח לשלם לו שכר דירה החודש ולא לאיזה גנב מנ&^%^ק, ממוסך פלצני בת"א .

תודה מראש .

יש לאחי הקטן שותף לדירה שלאחותו הקטנה יש חבר ש"אלוף באופנועים כאלה".הוא מטפל על המדרכה בכניסה לבית שלו.תמיד כשאתה בא אליו לטפל הוא נמצא שם ואחרי הטיפול לוקח ממך "שכר דירה" אבל כשאתה חוזר לא מרוצה לטפל בנזקים שנוצרו בעקבות ה"טיפול" של ה"אלוף" הוא כבר לא שם...

אם תרצה אקשר אותך אליו או שתנסה באתר שלו:ראש בריא למיטה חולה דוט קום.

פורסם

יש לי חבר שהוא אלוף בכלים הללו, אתה מוזמן להכנס לחצר המוסך שלו, אם תבקש תקבל קבלה. ולא הוא לא עובד בתל אביב.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
יש מישהו הוא עובד בבית אחרי שעות העבודה ביום , בחור מצוין עם המון נסיון ,והכי חשוב ישר כמו פלס

אם תרצה לקשר אותך אליו פנה אלי בדואר אלקטרוני.

הבחור שעובד בבית, במקרה עובד עם חליפים של בעל הבית שלו מהבוקר? :yum:

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

אולי כן ואולי לא אותי מעניין טיפול אמין טוב אחראי ותשלום בפרופורציה לטיפול ולא לחשבון ההוצאות הפרטי של בעל מוסך, בכל מקרה אני משלם גם על החלקים ולא רק על עבודה אז מאיפה הם מגיעים או איך הם מגיעים לא מעניין אותי

פורסם
אולי כן ואולי לא אותי מעניין טיפול אמין טוב אחראי ותשלום בפרופורציה לטיפול ולא לחשבון ההוצאות הפרטי של בעל מוסך, בכל מקרה אני משלם גם על החלקים ולא רק על עבודה אז מאיפה הם מגיעים או איך הם מגיעים לא מעניין אותי

עד שהחלפים הללו מגיעים מאופנוע שהיה פעם שלך.

גם כן פורום של אופנועים,

• תוכן חדש...