Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, יש לי תקציב של בערך עד 20 אלף שח

וראיתי כמה רכבים שעומדים בתקציב

אחד היה פיאט פונטו איבו, גיר רובוטי, 2010, 95 אלף ק"מ.

סוזוקי סוויפט 2007, 189 אלף קמ, אוטומט.

מאזדה 2 , 2008, 207 אלף קמ

פיג'ו 307 שנת 2006 לגבי הקמ עוד לא ביררתי.

באופן כללי יש הפרשי מחירים בניהם אבל רציתי לדעת על איזה מהם הייתם ממליצים יותר ועל איזה פחות ולמה?

הכי חשוב לי אמינות ואחזקה זולה, ולמרות זאת שקלתי גם את הפיג'ו כי אני מתכוון להעביר כשנתיים עם הרכב, נסיעות בעיקר עירוניות ואני הנהג היחיד ברכב. אני מתחיל ללמוד ואני לא מתכוון לנסוע יום יום לאוניברסיטה אז בגדול בתוך העיר ואולי בחופשים לאזור המרכז (מדימונה), בעיקר אני ברכב ואדם נוסף שאני מניח שיעלה איתי הרבה (חברה).

תודה מראש לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי lidor718
פורסם

האמת היא שאני סטודנט בקרוב ואני לא מתכוון להשתמש בו לנסיעות יומיומית לאוניברסיטה ככה שרוב הנסיעות יהיו עירוניות. אולי בזמן החופשים נסיעות לאיזור המרכז(אני מדימונה).

אני נהג יחיד על הרכב, רק אני אנהג והחברה איתי ברכב אבל לא נוהגת עדיין..

אני אוכל להסתדר עם הרובוטי, העניין הוא לגבי בעיות האמינות שלו שמעתי קצת דברים לא טובים וזה מלחיץ טיפה.

פורסם
מה הצרכים שלך מהרכב? מהו תוואי הנסיעה שלך ומי יסע איתך?

הפיג׳ו משפחתית, השאר סופר מיני.

אתה מסתדר עם גיר רובוטי חד מצדי?

ששכחתי לצטט. הגבתי למעלה לשאלתך, כפי שזה נראה גם אני לא הולך לעשות הרבה ק"מ

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעלייך, הסר דאגה מליבך.

בעיות האמינות ששמעת עליהם היו בפונטו גרנדה עם רובוט שונה, באיבו יש רובוט אמין (לדעתי כמו האחד שב-500 הרובוטית) ולא שמעתי על תקלות בו, חוץ מהחלפת קלאץ' (מה גם שזו לא תקלה..).

המאזזדה והסוזוקי רכבים די אמינים, אבל עם ק"מ מאוד גבוה הן יכולות לטמון הפתעות לא נעימות ויקרות. מה גם שאני מניח שהמאזדה מליסינג ואז סביר להניח שהיא ברמת גימור אקטיב, עם זוג כריות אוויר בלבד לעומת 6 בדינמיק. בקיצור, הייתי יורד מהחוויה.

ה-307 יכולה להיות בעייתית אם לא טיפלו בה נכון. יש כאלה שאומרים שזה רכב מעולה בפרוטות ויש כאלה שנפלו על רכב לימון ומקללים. צרפתיות זה לא התחום שלי, שאל את דב קרדו, חבר פורום שאומר שהרכבים הכי טובים בתקציב נמוך הם מתוצרת צרפת.

אני הייתי הולך פה על הפונטו איבו, רכב אמין עם חלפים זולים. אם אתה מסתדר עם הגיר הרובוטי בתוואי עירוני (אל תוותר על נסיעת מבחן!) ויש היסטוריית טיפולים מסודרת אז זו אחלה אופציה.

עוד אופציה- יונדאי I10 דור קודם, ועדיף עם מנוע 1.25 ולא 1.1. קח בחשבון שצריכת הדלק לא נמוכה בכלל.

פורסם

אתה הולך רחוק אחי וזה לא יגמר טוב כמו שאתה רואה כדי לקבל את הרכבים שרצית ברמות גימור טובה ועם קילומטר נמוך תצטרך להשקיע יותר, קח לך יונדאי גטס שנתון גבוה עם רמת גימור גבוה ועוד ישאר לך כסף בצד לישור קו

PEUGEOT 206XS

פורסם

יש משהו בהמלצה על גטס - רכב זול לקניה ואמין.

אני הייתי מחפש גם דייהטסו סיריון 2006 במצב שמור.

סיריון גם יותר חסכוני ולא פחות אמין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל תודה רבה על כל התגובות, אני מבין שאת היפניות עם נתונים טובים אני לא אקבל במחיר כזה.

לגבי האיבו זה די הרגיע אותי שהגיר אמין יותר.. אני אגיע לבדוק שוב לגבי כל השאר הפרטים עליה ונסיעת מבחן.

שקלתי כבר גטס אבל האמת שהוא רכב שפחות נעים לשהות בו מאשר האיבו. אעדכן בהמשך ושוב תודה על התגובות!

• תוכן חדש...