Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצרכים :

תקציב - כ-35 ואולי מעט יותר . עדיפות לגיר ידני לא כל כך בגלל דלק אלא בגלל מחיר קנייה נמוך יותר

ק"מ צפוי - לא מאוד גבוה . גר ועובד בירושלים לכן לא נראה לי שיהיה מעל 10K בשנה

רווק - אני מקווה לשינוי סטטוס:wink:

חשבתי על סוזוקי ספלאש (יש לחבר שלו ומרוצה) , ניסאן מיקרה , פורד פייסטה .

לא מתחברים לאלטו , C1 וכו'

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון : הקריטריון היה : פרטי , מטופל עם קבלות ויד ראשונה . גיר ידני בלבד וק"מ סביר . תקציב באיזור 35 ומוכנים למתוח קצת עבור רכב טוב.

ראינו 3 מכוניות - I10 2012 , ניסאן מיקרה 2013 , סוזוקי ספלאש 2013

כשביקשתי התחייבות שאין תאונות , הסתבר שהספלאש עברה תאונה עם ירידת ערך קטנה אבל המוכרת היתה קשוחה ונפרדנו

I10 - הבנתי מה פירוש רכב אפרורי , לא עשתה חשק רב לנסוע בה

לבסוף מצאנו ניסאן מיקרה 2012 עם 35,000 ק"מ בלבד מטופלת בקרסו ירושלים וכבונוס - קלאץ' חדש.

לא ברור לי איך הלך קלאץ' כל כך מהר אבל זו המציאות.

המחיר המבוקש היה כמה אלפים מתחת למחירון יד2

אמנם הספלאש עשתה יותר חשק אבל לבסוף נבחרה המיקרה לאחר בדיקה אצל אורן שרותי רכב

יישור קו : צלחות + רפידות קדמיות שהוחלפו אצל אורן

4 צמיגים מישלין אנרג'י חדשים וטריים בני פחות מ 5 חודשים.

מסתבר שלא קל למצוא מישלין או גודייר זמינים במלאי כי "הכל סיני היום" אך מצאתי ב "צמיג ישיר" פ"ת

המצבר מקורי אך בינתיים תקין ויוחלף כשיבוא יומו

רושם ראשוני - הרכב מאוד חסכוני . עדיין לא מדדנו אבל מחוג הדלק זז לאט לאט במיוחד למי שרגיל למאזדה 3

קצת חלש בעליות . עולה את הקסטל ב 60 ובהילוך 3

לי הוא רועש אך לא מפריע לבן שלי.

בינתיים נראה מתאים לצרכים ולתקציב

• תוכן חדש...