Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים,

1. אני לא יכול לסרוק לפורום מהמחשב של העבודה. מוכן לשלוח בווטסאפ למי שישלח לי מס' בפרטי ושהוא יעלה לכאן.

2. רכב הדגמה של חברה לא יכול להיות פרטי- כי הוא רכב הדגמה של חברה!!

3. על רכב הדגמה לא מורידים 30% כי כך נקבע במחירון- לא מתאים, לא קונים.

4. אדם קונה רכב מודל 2013 יד שלישית שההפחתה על מס' הבעלים הינה: 5%

כשהוא ימכור את הרכב ההפחתה על יד רביעית הינה 8%. דומה למקרה דנן בהפרש נמוך יותר.

הטענה כי הלקוח לא ידע שמדובר ברכב חברה אך ידע שמדובר ברכב הדגמה ולכן מגיע לו פיצוי לא תתפוס בבית המשפט.

או שכן מתייחסים למחירון או שלא מתייחסים, רק תחליטו

אני כמעט בטוח שלא הבנת על מה אני מדבר. לא ביקשתי הנחה כפולה!

אמרתי שאם הרכב הוא הדגמה כמו שהציגו לי אותו, אין שום סיבה בעולם שהיום בחברות הביטוח או בטרייד אין הרכב ייחשב רכב חברה, קניתי רכב הדגמה אני רוצה למכור רכב הדגמה מה לא מובן?!

ואם הרכב הוא אכן רכב חברה למה שקניתי לא ציינו זאת בפניי? לא הלכתי לאיזה סוחר בשוק אני פניתי לטרייד אין של היבואן! על זה אני בא בתלונות למוכרת, בגילוי נאות היה צריך להיות מפורש מקוריות רכב חברה ולא הדגמה כי זה מה שיותר נוח להם במכירה.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון מהיום: החברה הציעה לי התחייבות לרכישה חוזרת בתוך X זמן במחירון פחות 15%, (חוץ מתאונות או פגיעות שישפיעו על שווי הרכב בעתיד-לגיטימי), מה מקובל לדרוש התחייבות לרכישה או לטרייד אין. החברה הציעה טרייד אין לדעתי מה שעלול לקרות זה שישחטו אותי פשוט ברכב הבא ואז העיסקה ממילא לא תהיה משתלמת.

עוד דבר, בדקתי מול החברת ביטוח ומבחינתם זה רכב חברה, הנציגה לא ממש ידעה לענות רק אמרה מה שרשום במחירון לפי זה מחשבים את הרכב. ידוע למישהו אם אני מצרף אישור שהרכב שימש כהדגמה,החברת ביטוח תתחשב בזה אם ויקרה?

פורסם

התחייבות לרכישה חוזרת בעוד מספר שנים לא שווה הרבה. תמיד מכונאי שלהם יוכל לפסול רכיבים ברכב ולהוריד במחיר.

הפיצוי צריך להיות כסף או שווה כסף (מערכת, חיישנים, רכב יוקרתי לשבוע, לא משנה מה) אבל כסף שאתה רואה עכשיו.

אחרת אין להתחייבות כל ערך.

פורסם
עדכון מהיום: החברה הציעה לי התחייבות לרכישה חוזרת בתוך X זמן במחירון פחות 15%, (חוץ מתאונות או פגיעות שישפיעו על שווי הרכב בעתיד-לגיטימי), מה מקובל לדרוש התחייבות לרכישה או לטרייד אין. החברה הציעה טרייד אין לדעתי מה שעלול לקרות זה שישחטו אותי פשוט ברכב הבא ואז העיסקה ממילא לא תהיה משתלמת.

עוד דבר, בדקתי מול החברת ביטוח ומבחינתם זה רכב חברה, הנציגה לא ממש ידעה לענות רק אמרה מה שרשום במחירון לפי זה מחשבים את הרכב. ידוע למישהו אם אני מצרף אישור שהרכב שימש כהדגמה,החברת ביטוח תתחשב בזה אם ויקרה?

15% מהרכב היום, מ100,000 הוא 15,000 ש"ח, בעוד שנה שנתיים 15% מערך הרכב כבר הרבה פחות.

פורסם

ההגדרות לפי לוי יצחק:

רכב הדגמה / או לשעבר - הפחתה של 11% - בהערות רשום 'רכב בבעלות היבואן בשימוש 4 חודשים בלבד, ועד 5000 ק"מ (ההפחתה ממחירו כחדש).

חבררה, עמותות ואגודות שיתופיות למיניהן או לשעבר - הפחתה של 22% - בהערות - בשימוש עד שנה הפחתה של 14%. בהתאם לשימוש למעשה***

*** שימוש למעשה - יש להתאים את אחוז ההפחתה לסעיף גורם ההפחתה המתאים. מומלץ לברר סוג המשתמשים ועיסוקם ובהתאם לשנות את אחוזי ההפחתה.

הערות:

אם למכונית יותר מהפחתה אחת בגין מספר בעלויות קודמות יש לקחת בחשבון את ההפחתה הגבוהה שנקבעה למקרה הספציפי וחצי מההפחתות הנוספות, הכל בכפוף למגבלה האמורה בסעיף 6 עמ' 3. כאשר קיימות מספר הפחתות, כאמור, החישוב באחוזים של ההפחתה השניה ואילךייעשה מהתוצאה של ההפחתה הקודמת.

לפיכך,

אם הרכב עבר פחות מ 5000 ק"מ, ופחות מארבעה חודשים אין הרבה מה לעשות, ההפחתה היא 11 בלבד. רשום במפורש "רכב בבעלות היבואן", זה סוגר את הפינה של רישום 'חברה'. היבואן הוא חברה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו,

במחירון החדש לוי יצחק שינה במעט את נושא רכבי ההדגמה.

במקום 4 חודשים או 5000 ק"מ הנושא שונה ל5 חודשים או 7000 ק"מ.

ההפחתה דרך אגב מתייחסת למחירו של הרכב כחדש ולא כמשומש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...