Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי ואבוי... תמונות קשות. בחיים לא היתי עושה את זה לרכב חדש. למרות שוויז מגניב וכל המירו לינק וכו אין סיבה לדעתי בלבד לפרק את הרכב בצורה כזו. זה ממש מוגזם. פעם לפני המון שנים הרכבים לא היו מגיעים עם רדיו בכלל, עם הזמן זה נהיה למוצר שמגיע "בילד אין" אני מאמין שעוד קצת זמן כל הבקשות שאתם מדברים עליהם יגיעו גם בלי שתבקשו. שלא תבינו אותי לא נכון. אתם צודקים בתלונה שלכם ואני בעדכם אבל לפרק הרכב בשביל וויז? זה מוגזם לדעתי. וכמובן אני לא רוצה לדעת כמה ציקצוקים בפלסטיק יהיו אחרי ההרכבה. וזו דעתי בלבד.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
אוי ואבוי... תמונות קשות. בחיים לא היתי עושה את זה לרכב חדש. למרות שוויז מגניב וכל המירו לינק וכו אין סיבה לדעתי בלבד לפרק את הרכב בצורה כזו. זה ממש מוגזם. פעם לפני המון שנים הרכבים לא היו מגיעים עם רדיו בכלל, עם הזמן זה נהיה למוצר שמגיע "בילד אין" אני מאמין שעוד קצת זמן כל הבקשות שאתם מדברים עליהם יגיעו גם בלי שתבקשו. שלא תבינו אותי לא נכון. אתם צודקים בתלונה שלכם ואני בעדכם אבל לפרק הרכב בשביל וויז? זה מוגזם לדעתי. וכמובן אני לא רוצה לדעת כמה ציקצוקים בפלסטיק יהיו אחרי ההרכבה. וזו דעתי בלבד.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

לא קשור לוייז וכו'. התקנות איתוראן!

התקנת הוייז (ומתאם המסך למצלמה אחורית) דורש פירוק הרדיו. פעולה יחסית פשוטה.

פורסם (נערך)
זהו הלאנצ'ר. אני מעדיף את הרמקול מאשר לחבר ב - AUX, כי זה מכריח להעביר את המערכת לאנדרויד. ולא רוצה שום אינטגרציה עם ההגה - נראה לי רק מקום לתקלות.

:-(

תודה [מה, קנית ב12 ש"ח שלמים כשנתתי לך אחד חינם ?...] . אגב, זה אוטומטית מבטל את השורת הסטטוס למעלה והSOFTKEYS מימין?

בעניין הרמקול - מסכים. כנראה לא הסברתי טוב - אים כוונה לבטל את הרמקול, אלא *להוסיף* חיבור נוסף של AUX לכיוון המערכת. לא חייבים להשתמש בו, אבל אם תרצה, כן תוכל להתחבר, ואז יש אופציה לשמוע מוזיקה מהאינטרנט באופן איכותי יותר (למשל). לא בהכרח רק את ההנחיות של WAZE... :) בתכלס - זה אמור להיות פשוט מאוד.

לגבי הפעלה (מיתוג) מההגה, לדעתי זה בהחלט נוח יותר מלחיצה על כפתור בMM. עובדה שגם עשו כפתורים כאלו לטובת העברת תחנות ברדיו. בשיחה איתם הציעו - לבדוק אפשרות ללחיצה ארוכה - 2 שניות - על כפתור ה OK . נשמע לי סבבה... זה כנראה דורש מהם שידרוג התוכנה, אז אני מניח שלא בטוח שיבוצע.

עריכה אחרונה על ידי rafid
פורסם
^^^

1500ש"ח לווייז

4000ש"ח למצלמה

מה עוד בתפריט?

אנשים,לא נסחפנו קצת?

יש סוכנויות רכב שנותנות את ההטבה הזאת בחינם.

פורסם
לא, זה עפ"י דרישת חברת ביטוח, שאני מניח שהיא נקבעת לפי תקדימים של גנבות או גחמות של המנהלים.

בכל הרכבים האחרונים שלי אחרי דיון קצר הוסכם על ידי חברות הביטוח לא להתקין קודן או איתוראן. כולל בפסאט הנוכחית.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

אני כבר לא מצליח לעקוב... אבל בימים אלה אני צריך לבחור רכב ליסינג חדש. היום בצעתי נסיעת מבחן באוקטביה 1.2 בגרסת אבזור Ambition הבסיסית.

רכב המבחן היה ממאי (לפי מדבקת הטסט) ומערכת המולטימדיה היתה מהדגם הפשוט ללא Mirror Link (עם 4 לחצנים בכל צד), לדברי הנהג המאוד אדיב זו המערכת שנמצאת באוקטביות החדשות ברמת אבזור Ambition.

עד כמה שזכור לי בשרשור הזה מישהו כתב שקיבל אוקטביה ברמה הבסיסית עם מולטימדיה עם Mirror Link ו-4 לחצנים בכל צד - אודה לכל מי שהתחדש באוקטביה Ambition בתקופה האחרונה אם יוכל לעדכן פה איזו מערכת מולטימדיה יש ברכב.

תודה מראש לכולם.

פורסם
אני כבר לא מצליח לעקוב... אבל בימים אלה אני צריך לבחור רכב ליסינג חדש. היום בצעתי נסיעת מבחן באוקטביה 1.2 בגרסת אבזור Ambition הבסיסית.

רכב המבחן היה ממאי (לפי מדבקת הטסט) ומערכת המולטימדיה היתה מהדגם הפשוט ללא Mirror Link (עם 4 לחצנים בכל צד), לדברי הנהג המאוד אדיב זו המערכת שנמצאת באוקטביות החדשות ברמת אבזור Ambition.

עד כמה שזכור לי בשרשור הזה מישהו כתב שקיבל אוקטביה ברמה הבסיסית עם מולטימדיה עם Mirror Link ו-4 לחצנים בכל צד - אודה לכל מי שהתחדש באוקטביה Ambition בתקופה האחרונה אם יוכל לעדכן פה איזו מערכת מולטימדיה יש ברכב.

תודה מראש לכולם.[/quote

בדגם אמבישן יש מערכת מדגם סווינג, ובדגם סטייל יש מערכת בולרו שהיא תומכת במירור לינק.

פורסם
גם זה אין לי ולא מוכן להתקין.

רכבים חדשים.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

אשמח לדעת את פרטי הסוכן/חברת הביטוח. אני לא מצאתי אף הצעה ל GTI ללא איתוראן כפול..

• תוכן חדש...