Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
עם כל הכבוד למחיר הנמוך למצלמה באיביי, מי יוכל או יסכים לקודד את המכשיר?

^ אותו המתקין שיתקין את המצלמה שרוני (roni_bel) היה מקבל מצ'מפיון?

מדוע חשוב לעניין הזה מאיפה אתה מזמין את החלף? כמובן שזו שאלה חשובה, וצריך לוודא מי בארץ יכול לעשות את הקינפוג הזה. אני הייתי מצפה שצמפיון עצמם (מוסך מטעמם) ייתנו את השירות הזה, אפילו אם הם עצמם לא "מתקינים" לדבריהם.

עריכה אחרונה על ידי rafid
פורסם
נראה לי שאפשר לשנות את כותרת השרשור ל-"מזל טוב, פולקסוואגן גרמניה וצ'מפיון ישראל הסכימו לקרוע לנו את הכיס תמורת פיצ'רים שאפשר להסתדר בלעדיהם ושמגיעים ללא עלות במדינות אחרות".

^^^

1500ש"ח לווייז

4000ש"ח למצלמה

מה עוד בתפריט?

אנשים,לא נסחפנו קצת?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נראה לי שקצת טעית בעניין WAZE... המחיר הוא גם כ 4000 ש"ח ל"ADDON" תוצרת גילקאר עבור רוב המערכות, שללא יכולת תמיכה בתקשורת החוצה, ושמשווקות באופן תמוה למזמינים עם הבטחות שישדרגו ב1500 ...

פורסם

איזה אוטו מטומטם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ואיזה רוכשים פוטנציאלים שמוכנים להשקיע סכומי כסף ניכרים

עבור אפשרות שימוש במערכת הניווט Waze במולטימדיה של הרכב.

+1 ...

עדיין, לא לשכוח שנושא השרשור כאן הוא לנסות לא לשלם סכום ניכר... ולקבל את מה שחושבים שמגיע - מהייבואן ועל חשבונו .

פורסם (נערך)
נראה לי שאפשר לשנות את כותרת השרשור ל-"מזל טוב, פולקסוואגן גרמניה וצ'מפיון ישראל הסכימו לקרוע לנו את הכיס תמורת פיצ'רים שאפשר להסתדר בלעדיהם ושמגיעים ללא עלות במדינות אחרות".

בואו, אני בדיוק מתחיל מבצעים לקראת הכריסטמס, 50% הנחה על כל שקיות האויר מים המלח ו-30% הנחה על גללי פרות אדומות מהודו, לרוכשים בסכום מעל 750 שקלים, עד גמר המלאי.

לגמרי.

לטובת פותח השרשור ומי שהולך אחריו במאבק, מקווה, לכאורה, שאתם עדיין יודעים לפחות על מה אתם נאבקים.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

המאבק הוא מי ישלם הכי הרבה כסף על התקנות מקומיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לכן לא כדאי התקנות מקומיות. כמעט וונדאליזם....

מסכים בגדול, למרות שיש דברים שהתרגלנו וקשה כבר בלעדיהם. חיישני רוורס יותר, ומצלמה קצת פחות. במקרה הזה לא היה לי ממש ברירה, כי זה איתוראן והתקנתי בגלל דרישות הביטוח בלבד. לצורך העניין - אם גונבים לי את הרכב, אני מעדיף שלא יחזירו אותו...

@BNitay: באמת קשות... :) מה תקנו לך (פרט לWIFI ) ? אגב, איזה LAUNCHER זה? אני מנסה "לעבוד עליהם" כעת בשתי נקודות (מקצה שיפורים) - בעניין חיבור נוסף לAUX אל המערכת ברכב, ובעניין תפעול מכפתור בהגה. נראה מה יהיה...

לכן תמיד יש ת'אופציה לא להסתכל... ;)

מעדיף להיות שם ולוודא שהם עושים עבודה עדינה ולהעיר כשצריך.

זהו הלאנצ'ר. אני מעדיף את הרמקול מאשר לחבר ב - AUX, כי זה מכריח להעביר את המערכת לאנדרויד. ולא רוצה שום אינטגרציה עם ההגה - נראה לי רק מקום לתקלות.

העבודה בוצעה ע"י איתוראן כי לא הייתי מוכן לחובבנות של גיל קאר. רק את התקנת האיתוראן המחורבנת של גיל-קאר, שום דבר אחר. דרך אגב, רציתי להוריד את הקודן למטה יותר, אבל לא הייתי יכול בגלל שגיל-קאר הבריגו את הבית לפלסטיק!!! גם על זה פניתי לצ'מפיון בהסברים והזמנת חלק על חשבונם. (נראה מה ייצא מזה, לא אופטימי במיוחד). תמונות מצורפות:

IMG_20161108_140652.jpgIMG_20161108_140724.jpg

:-(

עריכה אחרונה על ידי BNitay
פורסם (נערך)
4000 זה כולל עבודה לפחות? מחיר באמת לא סביר לחלוטין. המחיר של איביי כבר יותר הגיוני, אבל יש גם עבודה לא מבוטלת יחסית, לא?

ד"א, היום איתוראן וגיל קאר בילו עוד 3 שעות על הרכב בלסדר תקלות מיני תקלות עם כל מה שגיל-קאר התקינו (יש לי דיון ארוך עם צ'מפיון על פיצוי יומיים הפסד זמן על כל הבלאגן בגלל חובבנות של גיל-קאר) הוספת הויפיי זה - לפי הטכנאי של גיל קאר בדיוק 10 דקות עבודה. 340 שח, כן - ממש הוגן.

צירפתי תמונה אחרי פירוק כל הדשבורד פחות או יותר. אזהרה! תמונות קשות לצפייה :)

חייב לציין שהבחור הבאמת מקצועי מאיתוראן (לא ציניות) היה איש מקצוע למופת, עשה הכל בעדינות ואפילו הגיע אחכ אליי הבייתה בגלל בעיות נוספות. הפך את החוויה הנוראית לנסבלת.

הבחור של גיל קאר מאוד התלהב מה-Launcher שהתקנתי ושאל איך עברתי את החסימה. ביקשתי שלא ישאל שאלות כדי שלא אצטרך לשקר :)

[ATTACH=CONFIG]475954[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]475953[/ATTACH]

אוי ואבוי, מה זה? אני לא נושם טוב :shock:

תוכל לפרט על הבעיות? אצלי החכמולוגים דפקו את לוח השעונים כשניסו להתקין את האיתוראן, נכנסתי למוסך עם 81 ק"מ על השעון - הכפתור של הטריפ לא נלחץ וגם זה שלידו (לא עבדו גם במסירת הרכב), מסתבר שהם דפקו את הקפיץ. דרשתי וקיבלתי לוח שעונים חדש מהיצרן (בהתחלה ניסו לפרק ולתקן אותו), ועל הדרך נתקעתי במוסך 5 שעות והפסדתי יום עבודה כי הם הסתבכו עם הקידוד (פיצו ע"י טיפול ראשון חינם ולכן לא אמרתי כלום).

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
אוי ואבוי, מה זה? אני לא נושם טוב :shock:

תוכל לפרט על הבעיות?....

אני מניח שגם הרכב שלך היה נראה ככה אם התקינו איתוראן. מה שלא רואים לא כואב (עד ששברו לך את הקפיץ). אני יודע מה הדבר שאני בודק פעם הבאה שאני ברכב!

IMG_20161108_131134.jpg

במקרה שלי הבעיות היו רק המערכות איתוראן השונות, אז היה צריך להגיע לכולן.

לאחר שהרכיבו הכל וכבר נסעתי שמח ומרוצה (הכל באופן יחסי), ביציאה מהחניון בעבודה, האיתוראן משדר והם מיקמו (איתוראן) את היחידה קרוב מדיי למסך מולטימדיה, שגרם להבהובים וכו'. שיחת ועידה שלי איתו וגיל-קאר, גיל קאר ישר שלפו - זה "בגלל מיקום היחידה, תעביר לכאן".

להבנה, גיל-קאר היו נוכחים בהתקנה, ולא אמרו דבר על המיקום עד שהתקשרנו אליהם לשאול לגבי התופעה. ואז אותו מתקין מאיתוראן הטריח את עצמו להגיע אליי הביתה בסוף היום לסדר. הבחור מאיתוראן - ויטלי שמו, היה באמת נדיר. אחרי שסיימנו את התיקון בערב, הוא לא היה מוכן ללכת עד שחיכינו שהמערכת תידרך עצמאית (10 דקות) לוודא שהשידורים לא מפריעים. ועשינו זאת לפחות פעמיים.

פורסם

קונים רכב חדש המורכב ע"י היצרן.

רק שבגלל גחמות של חברות הביטוח בישראל,

נאלצים להתקין אמצעי הגנה מפני הגניבה שלא תמיד יעילים,

דבר הגורם לפרוק חלקים פנימיים ברכב (לוח מכוונים/חיווטי חשמל),

לאחר מכן סובלים מרעשים שונים במהלך כל תקופת השימוש ברכב.

פורסם

עוד שיקול בקניית רכב חדש, לדעתי, זה גם כמה חרא אתה צריך להתקין פה בשביל חברות הביטוח.

ומה זה? רכב נמסר עם כפתורים לא עובדים? קפיצים נשברים?

אפשר לחשוב שלא קנית רכב גרמני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מחייבים להתקין את זה בכל רכב מעל סכום מסויים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...