Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסאובר תקציב 135K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לרכוש קרוסאובר/ג'יפון. התקציב, סביב ה- 135K.

יכול להיות יד 2. מעדיף סביב שנים 2014 ומעלה.

הכי חשוב לי אמינות ומכונית שתהיה נוחה למכירה לאחר מי כן (אני מחזיק מכונית, בממוצע, כ 6 שנים).

אשמח לקבל המלצות.

תודה רבה

פורסם

יש לך טוסון 1600 יד שניה מודל 2016 תראה זה יושב בתקציב או למתוח קצת את התקציב לקבל משהו יותר מאובזר תבדוק .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

חד משמעית הייתי הולך על הספורטאג'. קודם כל קיה זה קוריאני ואתה מבין לבד שקוריאני זה אמינות. מעבר לזה, נהגתי בה כמעט שנתיים עד שנאלצתי למכור מסיבות אישיות. אני יכול להגיד לך שזה אחד הרכבים הכי נוחים שנהגתי עליהם. אתה מרגיש בגובה מצד אחד אבל חש את הכביש מצד שני ממש כמו אופנוען. גם האבזור והנוחות.

פורסם

תמתח את התקציב בעוד 15k, תקנה אאוטלנדר 7 מקומות ויהיה לך יתרון על הספורטאז' של שני מקומות נוספים ובגאז' ענק (לטעמי גם עיצוב עדיף). יתרון בסחירות (לכל אלה שמחפשים 7 מקומות) ואיבזור.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

נו באמת!

אאוטלנדר, למען הגילוי הנאות בוא נספר לכולם שכשהיתה לך דייהו נובירה - זה היה האוטו המושלם. אח"כ הבנת שזו נבלה, ורכשת FRV שהפך לאוטו המושלם, ועכשיו יש לך אאוטלנדר ובאופן מפתיע, הוא האוטו המושלם. אז די.

אין לו רבע ממערכות הבטיחות שיש לספורטאז' החדש, אז אם מישהו לא באמת צריך 7 מקומות, אתה עדיין ממליץ לו לקנות רכב יקר יותר עם פונקציונליות מיותרת ולוותר על מערכות שיכולות להציל חיים?

פות"ש - בתקציב שלך אתה יכול ספורטאז' או טוסון.

בגלל שאתה מחזיק את הרכב הרבה שנים, אני חושב שיהיה לך נכון לחפש עסקה של רכב יד ראשונה 0 ק"מ. אתה תרכוש את הרכב בהנחה משמעותית לעומת רכב חדש מהסוכנות, וכשתמכור אותו כנראה תתפשר על הרבה פחות כסף.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

כשהיה לי דייהו, שנתיים לפני שמכרתי אותו, ועוד לא חשבתי לקנות רכב אחר (לא היה לי בכלל תקציב למשהו חדש, בטח לא 80,000 להונדה frv) כתבתי כאן בפורום שזה רכב מקולל ואסור להתקרב אליו, ועוד פתחתי שרשור מיוחד כדי להזהיר רוכשים, כשבעצם אני דופק את עצמי לגמרי. בסוף מכרתי אותו בגרושים.

עד היום אני ממליץ על frv וכותב שהוא הרכב המושלם בשביל משפחה של 5-6 נפשות.

גם על אאוטלנדר אני לא אומר שהוא "מושלם" אלא שהוא הכי טוב למי שרוצה קרוסאובר 7 מקומות בתצורת ג'יפ ובתקציב נמוך יחסית.

לפות"ש לא יעזרו כל קשקושי הבטיחות האלה של ספורטאז', לא מציל חיים בשיט ובטח שלא יותר ממובילאיי שמתריע מפני כל סכנה. שום דבר מכאני לא יציל אותך אם אתה לא נוהג כמו שצריך, ודברים כמו מובילאיי יכולים לחנך אותך לנהוג כמו שצריך, לשמור מרחק וכאלה.

כמובן שזאת לא חוות דעת מקצועית אלא מה שאני חושב.

אני ממליץ על מה שאני אישית הייתי עושה, ואם אתה שואל אותי - מערכת בטיחות אקטיבית היא מינוס עבורי, אני לא אוהב שום דבר שמתערב לי בנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

שים לב שפותח השרשור לא שאל על רכב 7 מקומות, ולא שאל על רכב שעולה 160.0 או 170.0 אלף, אלא על רכב ב 135.0 אלף, ג'יפון, חמישה מקומות.

אתה פשוט מאמין שמה שמתאים לך מתאים לכולם. כל הזמן. ומסרב להבין שלאנשים שונים יש דרישות שונות וסדרי עדיפויות שונים.

[אגב, FRV זה אוטו שימושי למשפחה עם 4 ילדים (6 מושבים) ו...זהו. הנהיגה בו לא ממש נוחה אלא אם אתה נהג אוטובוס ביומיום ואז תצרגיש בבית, וברמה הדינאמית אין לו מה להציע (והוא לא תוכנן לכך בכלל). אז גם למשפחה של 5 נפשות הוא לא ממש מציאה. ולפני שאתה קופץ, יש לי נסיון רב עם הרכב הזה. ]

מערכות בטיחות אקטיביות מיותרות? באמת? אולי גם חגורות בטיחות ו ABS? אולי מספיק לתת קונטרא עם הידיים (ע"ע קורפו)? המערכות לא מתערבות לך אם אתה נוהג בסדר. אם אתה עושה טעויות הן מתערבות. אבל העיקר שאתה נגד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

XV?

מבחינת שטח הוא טוב מהספורטאז'. מבחינת תא מטען הוא נחות ממנו.

אני בעדו כי אין לו את המראה הפאקצי של הספורטז' או הטוסון.

פורסם
ההונדה HRV סגמנט אחד מתחת.

מסכים ציינתי שהיא קטנה יותר (אגב גם הסוזוקי בסגמנט של הקטנות יותר), מה שכן לא מסכים בכלל לגבי הטענות לסחירות של הספורטאג, בטח לא בעוד 6 שנים, והוא ביקש רכב סחיר.

רכב שנמכר בכמויות הגבוהות האלו (בכל החזיתות לסיניג פרטי וכו) יהיה קשה מאוד למכור, בטח שאם יוסיפו כמה אלפי שקלים יוכלו לקנות את גרסאת הטורבו או אפילו סתם דגם מאובזר יותר מהבסיס.

• תוכן חדש...