Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מידי פעם תופעה של סלד מעט לא יציב(לא 750) מחקירה קטנה יוצא שניקוי מצערת ואיפוס מחשב יכול לסדר את הבעיה(אחרת כניראה אני בבעיה של מנוע צעדים:shock:).

השאלה מה אני צריך בשביל זה, ספרי קרברטורים? מה העלות? יש מדריך לשנתון שלי(וגם למנוע הלא ידדותי לטכנאי 1600CC)?

איפוס ECU,כיצד? ניתוק מינוס ומס' לחיצות על ברקס?

תודה על ההמלצות והעזרה ושבוע טוב,

איליה.

פורסם

בוקר טוב.

הקפצה, מישהו רעיונות?

ניתקתי מינוס ל10 דקות תוך כדי 3 לחיצות על הברקס, המחשב התאפס אבל הטורים השתגעו(חשבתי שהמנוע הולך להתפרק, היו דרופים ל250, אם לא הייתי מביא גז נראה לי הרכב היה נכבא, ישבתי איזה 5 ד' עם רגל על גז כדי לשמור על מעל 1Kסלד)

אגב הבעיה היא שעל מנוע חם יש גימגום של טורים מ700 ל750 במקום 750 קבוע(ללא מזגן) בסרק(P)

תוך כמה זמן המחשב נסגר על עצמו לאחר איפוס?

עזרה לגבי ניקוי מצערת(לא מצאתי מדריך ביוטוב למנוע 1600)

המשך יום מעולה,

איליה.

פורסם

כן, עשיתי איפוס מחשב(ניתוק מצבר), אומנם המצב השתפר מעט אבל אני עדיין מרגיש רעידות בגלל סלד שיורד מתחת ל750(מנוע בטמפ' עבודה,במנוע קר הסלד מתחיל ב1500 ותוך דקה יורד לאזור ה750)

• תוכן חדש...