Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש רכב שראיתי היום ונראה סבבה לגמרי. מחר אני לוקח אותו לבדיקה ואם לא יהיו הפתעות אז אני אקנה אותו.

יש לאוטו מין שפשוף חניה בכנף האחורית ימנית מעל הגלגל. זה כמובן רק עניין קוסמטי ויש את זה להרבה מכוניות אבל זה די מבאס להתחיל את חיינו המשותפים עם כזה דבר.

השאלה היא האם כדאי להשקיע ולתקן את זה במסגרת יישור הקו הראשוני ?

מצד אחד, חיצונית זה מה שדרוש לאוטו כדי שייראה מושלם וזה יעשה לי הרגשה טובה.

מצד שני, יכול להיות שהצביעה תעורר חשדות כשארצה למכור את האוטו ויכול להיות שחודשיים אחרי שאני אתקן אני בעצמי ישפשף אותו שוב...

בקיצור, האם כדאי להשקיע בזה ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני תיקנתי מכה בפח מכסה תא המטען. ככה קניתי, אבל הציקה לי בעין. הרבה יותר יפה ונעים להסתכל על הרכב.

אם אתה דואג ממכירה עתידית, פשוט תצלם כמה תמונות של המצב ותראה לקונה אם יתעניין בזה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אם זה משהו שמבאס אותך, תתקן. אחרת לא תהנה מהרכב ב 100%. תצלם את הרכב לפני ואחרי תיקון, תקן במקום איכותי ושמור קבלה.

סיבה פרקטית נוספת לבצע את התיקון - כדי שלא תתפתח חלודה.

פורסם

איזה רכב? מה מצבו? יש דברים קריטיים יותר לתיקון?

אם מדובר בטנדר לעבודה, הסובל מבעיות בגיר הייתי ממתין עם השפשוף ומטפל בדברים חשובים יותר,

אם מדובר ברכב סאלון, לאשתך, ליום ההולדת, הייתי עוזב הכל ומטפל בשריטה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
האם מקובל לדרוש הורדת מחיר על כזה דבר או שזאת קטנוניות ?

Sent from my A0001 using Tapatalk

בהחלט כן!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
האם מקובל לדרוש הורדת מחיר על כזה דבר או שזאת קטנוניות ?

לדרוש זה לא מקובל. לבקש זה כן מקובל.

כדאי להביא הערכת תיקון מפחח שתעזור לך במו"מ, אבל זכור שהרכב שאתה קונה זול יותר מרכב חדש, גם בגלל דברים כאלו, ואם אין שפשוף חריג, הוא כבר "מגולם" במחיר רכב משומש.

עדיין לא ציינת מהו הרכב, יש רכבים שזה משפיע על מחירם בעשרות אלפי שקלים, ויש רכבים שפחות.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

בעצמך ענית על השאלה בכך שכתבת שתיקון יעשה לך הרגשה טובה. רק אתה יודע כמה שווה לך לשלם על זה. אני אישית לא מתקן כאלו עניינים.

הייתי מתקן אם היה עולה 100-200 ש"ח. אבל כשבפועל מדובר בסדר גודל אחר אני אפילו לא מתלבט

כלכלית נטו ברור שזה בזבוז לתקן. לכל היותר כדאי לתקן לפני מכירה, וגם אז אני ממש לא בטוח.

פורסם

לכל היותר כדאי לתקן לפני מכירה, וגם אז אני ממש לא בטוח.

אם אתה חושב שתתקן לפני שתמכור (כדי למנוע ירידת ערך) כבר עדיף לתקן עכשיו וגם אתה תהנה מזה ולא רק הקונה העתידי.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

לתקן כדי למכור דווקא נראה לי לא כדאי אם זה לא רכב יוקרה או שזה נראה זוועה.

לא חסרים קונים שזה לא יפריע להם, מקסימום תוריד את מחיר התיקון או חלק ממנו...

אם אתה לא בטוח שזה מפריע לך אתה יכול לנסות בהתחלה להתרגל, מקסימום לא תצליח ותתקן...

הנחה תמיד כדאי לבקש בצורה נעימה, גם את זה כשתמכור יבקשו ממך, גם אם השפשוף יתוקן.

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

פורסם

לדעתי - נסה להוריד במחיר כמה שתוכל (ואל תתפתה להצעה שאולי המוכר יתקן בעצמו לפני הקנייה).

לעניין התיקון עצמו - אם מפריע לך - תקן אח"כ בעצמך (ז"א - אתה הוא שבוחר את בעל המקצוע).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...