Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, לאחרונה הרגשתי ירידת כוח וגמגום המנוע בפורד פוקוס 2008 שלי, מנוע 1600 עם 145K ק''מ.

החלפתי מצתים, בדקתי חוטי הצתה, כוהל, הכל נראה תקין. החלפתי גומי אטם מכסה שסתומים. ועדיין הבעיה הייתה קיימת.

אתמול החלטתי להוציא שוב את המצתים, החדשים יש לציין, בשביל לוודא שאין נזילת שמן/מים באיזור הצילינדר. והפלא ופלא בצילינדר הראשון אני מאמין ( זה שמצדו הימני קיצוני של המנוע), על ההברגה של המצת היה קצת שמן טרי ( שגם הוחלף לפני שבוע), למיטב הבנתי, או שהרינגים תפוסים או שאטם ראש מנוע שבק חיים ונסדק, או שחדר לשם באורח פלא שמן. כמובן יכולה להיות סיבה אחרת שאיני מכיר.

בכל אופן, הרכב טופל כל 10K ק''מ (במקום 15 כפי שמומלץ) עם מוצרים מקוריים בלבד, כולל שמנים איכותיים לתיבה ולמנוע, פילטר שמן מקורי בלבד ואפילו פיטר אוויר ומזגן מקוריים.

כעת, היות ואין לי זמן לעשות את העבודה לבד כי אני סטודנט וכרגע מתגורר בבאר שבע, אני צריך המלצה חמה על מוסך חם שיטפל לי ברכב ויעשה את העבודה הדרושה -בבאר שבע.

כמובן אשמח לקבל טווח מחירים לעבודה שכזאת, היות ואני מבין שזו חתיכת עבודה במנוע של הפוקוס, בשביל שתהיי לי אינדיקציה.

תודה רבה חברים, מחכה לתגובתכם.

פורסם

בשביל מה אהי צריך מנוע?

אתה יכול להיות ספציפי יותר?

חברים אני ממש אשמח לטיפת היענות מצדכם, תעזרו לי בבקשה.

פורסם

לפי מה שאתה מתאר עולה שכנראה אטם מכסה השסתומים נוזל, דבר הגורם להצפת סביבת המצתים בשמן עד למצב בו הם מקצרים לגוף ומכאן הזיוף .

פורסם

תודה על תגובתך.

את אטם מכסה השסתומים החלפתי והבעיה עדיין נמשכת.

השמן היה באיזור ההברגה של המצת.

אני חושש שחודר שמן לאיזור הצילינדר

• תוכן חדש...