Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות ומחלות tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר 2010 עד 2012/3, אולי Menir1 יתקן אותי.

זה לא משתגע, סהכ גורם לאיבוד נוזל קירור ואפשר לבדוק על בסיס קבוע ולהשלים מפעם לפעם אבל עדיף להחליף וזהו.

פורסם

ב-2008 שהייתה אצלי 3 שנים, לא הייתה בעיה עם משאבת המים.

ב-2010 שנמצאת אצלי למעלה מ-6 שנים, אין ולא הייתה בעיה עם משאבת המים.

שתיהן בנפח 1.4. בשתיהן לא היה איבוד נוזל קירור.

הפעם הראשונה שנתקלתי באיזכור לבעיה הזו, של איבוד נוזל קירור בדגמים האלה, זה בשרשור הזה.

פורסם

תסתכל על הכביש כמעט ולא תראה VAG , איביזה או סקודה משנתונים של 2008 -2012 וכמעט לא תראה גם כאלו יותר ישנות. אולי הן נוסעות מצויין (באמת נוסעות פצצה)אבל הן מתפרקות מהר מידי ולא שווה לתקן אותן. אני מרחם על מי שקונה אותן יד שנייה בלי אחריות,

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

פורסם

^ כנראה שיש לך ראייה סלקטיבית.

אני לא מכיר בעיה של משאבות מים בשנתונים המוקדמים, ייתכן שהייתה סדרת ייצור מסויימת של משאבות פגומות.

אני כבר 6 שנים עם מנוע ה-1.2 דור ראשון ולמעט כשל השרשרת בשנתונים הראשוונים, אין שום בעיה עם המנוע הזה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אם הרכב טופל במוסך מורשה כל חייו, אז הכי קל לבדוק שם עם השרשרת הוחלפה.

קח בחשבון שעלות החלפה יזומה לא שונה משמעותית מהחלפה של רצועת תזמון ברכב ללא שרשרת (כ-2500 ש"ח).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...