Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום בימים חמים מאוד המזגן ברכב לא מורגש לפני כחודש עשיתי בדיקה במוסך ומילאו לי וואקום גז, ופילטר הוחלף .הכל עלה לי 700 ש״ח האם זה מחיר טוב?

כרגע עם 21,300 קמ ..

בימים פחות חמים הוא אפילו מקפיא , השאלה אם יש משהו לעשות ?

עריכה אחרונה על ידי Lior2212
פורסם
בן כמה הרכב ?עדיין באחריות ?

הרכב בן שנה וחצי , שנת 2014 וכן , הרכב באחריות .

לטענת המוסך אין שום דבר חריג מלאו גז וואקום

והוחלף פילטר ..

המזגן מורגש רק אחרי כמעט 20 דקות של נסיעה כמעט

פורסם
אצלי אותה בעיה, נורא מתסכל, הרכב שלי עלה על הכביש באוגוסט 2013... המזגן כמעט ולא מורגש בחום הזה

איזה רכב יש לך ?

פורסם
אותו סיפור בi20 שנת 2010 מזגן חלש ולוקח לו זמן עד שמקרר.

יכנס לבדיקה אולי חסר גז

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

אצלי מליאו גז והחליפו פילטר לחדש - ועדיין חלש (בחום מעל 30 מעלות) בקושי מורגש :/

פורסם

תבדוק שהמעבה לא סתום ,שהמאורר שלו תקין, ושהמדחס לא יוצא מפעולה יותר מידיי פעמים...

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

פורסם
תבדוק שהמעבה לא סתום ,שהמאורר שלו תקין, ושהמדחס לא יוצא מפעולה יותר מידיי פעמים...

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

איך בודקים ?

פורסם
I20 2013

כנראה שזה לא בעיה במזגן והמזגן פשוט ככה..

כי במוסך עשו את כל הבדיקות האפשריות ואין שום תקלה ..

אבל מה שמוזר שיש ימים שהוא ממש מקרר באותה טמפרטורה בחוץ , ויש ימים שלא... זה הורג אותי :/

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים, ביונדאי i20 2009 לפחות יש את אחד המזגנים הטובים שנתקלתי בהם.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

^מה שהוא אמר

ואני מדבר על רכב הדגמה שפתחו לו את השושנה, המזגן מקפיא בצורה בלתי רגילה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...