Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם חוץ מהאיש קבע שמוצמד רכב צמוד קרי קיה ריו / מיצובישי אטראז' האם עוד מישהו מבני המשפה יכול לנהוג ברכב ? אבא שלי היה 27 שנים בצבא קצין והוא מספר לי שבתקופה שלו שזה עוד היה צי רכבים של צה''ל (מגאן ,קנגו , אפלאוז , סונומה ,ספארי , ונדורה וכו'... ) אז היה אסור לאף אחד מלבד אותו איש קבע לנהוג על הרכב.

היום בגלל שהצבא בליסינג (אלדן /שלמה SIXT ) אז מתירים רק לאישה לנהוג האם זה נכון ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לא קשור לליסינג - היתה מחאה שקצין שחוזר בסוף שבוע עייף ורוצה לטייל עם אשתו, לא יכול לתת לה לנהוג ברכב.

אז זה הותר במגבלות, למשל שהקצין נמצא ברכב. לא יודע מה בדיוק התקנות היום.

פורסם

בתקופתי, לפני כ-7 שנים, היה מותר לבן משפחה מדרגה ראשונה כשאיש הקבע נוכח ברכב.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כיום מותר לאישה/בעל לנהוג ברכב רק כאשר האיש קבע נמצא ברכב ואחראי לכל דבר הקורה לרכב.

פורסם

איזה מעפן. אם היה עובד בחברה פרטית הילדים היו לוקחים את האוטו לטיולי שטח לבד

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
איזה מעפן. אם היה עובד בחברה פרטית הילדים היו לוקחים את האוטו לטיולי שטח לבד

חח וזה לא קורה נראה לך ? מספיק לראות מה עושים עם כל הרכבי ליסינג / חברה ואיך הם מסיימים תקופת ליסינג בת 3 שנים ... פראייר מי שקונה אותם אח''כ :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...