Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הבוקר ברכב של אמי (גולף 2013) נדלקה הנורה של הבלם יד והרכב לא היה מסוגל לזוז.

לאחר גרירה למוסך של צ'מפיון נאמר לנו שם שהמפעיל של הקליפר באחד הגלגלים הלך ושצריך להזמין חדש מהיצרן , דבר שיקח שבועיים ויעלה 5,000 ש"ח (לפני מע"מ ועבודה).

יותר מאוחר התקשרו ואמרו שיש אפשרות לרכוש את החלק משומש ב 2,000 ש"ח.

מה הייתם עושים?

תודה מראש :)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה לעזאזל מפעיל קליפר?

המשאבת בלם?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

5000 שקל ? מחיר של מנוע.. על חתיכת ברזל..

הייתי מחפש אופציות באיביי אתה יכול למצוא חדש או יד שניה בפחות מחצי מחיר ממה שהציעו לך בצ'מפיון

פורסם

אחריות רצון טוב?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

קליפר באחד הגלגלים הלך ועולה 5000 ש"ח? כלומר לכל ארבעת הגלגלים (במידה ואכן יש תקלה בכולם) זה 20000 ש"ח?!?

הזוי ולא הגיוני ברמות קשות, בהחלט המחיר הכי הזוי שראיתי שצ'מפיון דפקו על חלק מסויים.

אם זה היחס של המחיר לחלקים - כמה עולה החלפת מנוע, כנראה בסביבות 130,000 ש"ח :lol:

ממליץ להוציא את הרכב משם בדחיפות, וללכת למוסך רון לצורך אבחון ותמחור הבעיה.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות.

אז הסיפור נמשך...התקשרו מהמוסך מקודם ואמרו שיש גם בעיה במערכת הABS ושצריך להחליף אותה בנוסף לצורך להחליף את מפעיל הקליפר רק בחלק מקורי.

אז הם רוצים 5000 ש"ח על המפעיל + 15,000 ש"ח על מערכת הABS וכל זה לא כולל עבודה ומע"מ.

האחריות של הרכב נגמרה לפני 3 חודשים..

אני אבדוק במוסך רון , הבעיה שהרכב לא יכול לזוז והוא נמצא בירושלים.

אם למישהו יש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע :roll:

שוב תודה לכולם.

פורסם (נערך)

קודם כל אני לא מאמין לאבחון ההזוי הזה של צ'מפיון אז הדבר היחיד שאני יכול להציע לך זה להעיף את הרכב משם למוסך מתמחה VAG [עדיפות לרון].

אולי יש מישהו בירושלים שיכולים להמליץ עליו - אני לא מכיר.

אם בכל זאת אתה סומך על האבחנה של צ'מפיון, צור קשר עם TG חלפים לצורך קניית חלפים משומשים [יש להם גם מוסך שתוכל להרכיב אצלם אם בא לך לקחת את האוטו אליהם], החלפים אצלם אומנם לא הכי זולים אבל אני מאמין שיצא לך יותר זול מצ'מפיון.

בינתיים תבקש הצעת מחיר מודפסת כדי לקבל את המק"טים המדויקים שאתה צריך וככה תוכל במקבל לבדוק ב eBay מחירים.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

אתה מדבר כאן על איזה 30 אלף שקל טיפול ברכב שעולה באזור ה80-90 אלף שקל.

אי אפשר במקרה כזה לתבוע את הביטוח ? נשמע לי טיפה יותר זול

פורסם

מוזר,

תנסה לפנות לפולקסווגן העולמית בקשר לזה,

לא הגיוני שאחרי שלושה חודשים שנגמרו האחריות נהרסו חלקים מעל 20 אלף ש"ח.

ומחר יהרס המשאבת המשאבת בלם, ועוד חודש הגיר, ועוד חודשיים המנוע, ותשקיע 200 אלף שח.

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...