Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישרא-הל 2016

סולל הדרך
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים בפעם המליון לא תפסתי לאף אחד את החניה...

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תפסת! אני בטוח שתפסת! בידיוק כמו שאתה לא עונה לטלפון ולא זמין! ואחר כך אומר שאתה לא יודע על מה אני מדבר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קיבלתי במהלך השבת נשיקה צרפתית לכל אורך הרכב והדלת הקדמית נפתחת בקול נקישה רמה. איזה סיפתח מבורך לשבוע :lol:

אגב, לא היה פתק, אבל כנראה השאירו והוא עף ברוח החזקה שהייתה פה

פורסם

האמת היא שהייתי ציני, אבל אני חושב שלחשוב חיובי זו דרך עדיפה מלכעוס על דברים שקרו. אולי החריטה האומנותית שקיבלתי פחות מציקה מהצמיגים שנדקרו לפות"ש אבל חוץ מקצת באסה לא כעסתי בכלל. בריא הרבה יותר!

פורסם

דמיינו מקום שבו לא שורטים רכבים, לא גונבים ונטילים, מגבים, אנטנות, מראות, ג'אנטים... מקום שבו גם אם בטעות פגעו ברכבך ישאירו פתק כי אחרת זאת עבירה פלילית. יש מקום כזה... בדוק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

וכל כך משעמם בו שלא צריך איזה פייסל כדי להעביר את המתח, אז לא מפריע שפשוט אין להשיג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רואים שלא נהגתם בדרום (באר שבע דימונה אופקים וערסביבה).

עוקפים אותך על כביש עם נתיב אחד בזמן שחצי רכב (העוקף) על המדרכה כדי להגיע לרמזור אדום לפנייך או כדי לפנות לרחוב אחר.

מת על דימונה.

Opel Adam S 2017

פורסם
דמיינו מקום שבו לא שורטים רכבים, לא גונבים ונטילים, מגבים, אנטנות, מראות, ג'אנטים... מקום שבו גם אם בטעות פגעו ברכבך ישאירו פתק כי אחרת זאת עבירה פלילית. יש מקום כזה... בדוק.

כבר הרבה זמן אני חושב על קיבוץ סגור שהקבלה אליו תיהיה על בסיס תרבות וכבוד אחד לשני. לא יודע עד כמה זה ריאלי..

פורסם

אני מרחיב את הרעיון מקיבוץ למדינה...

פורסם
כבר הרבה זמן אני חושב על קיבוץ סגור שהקבלה אליו תיהיה על בסיס תרבות וכבוד אחד לשני. לא יודע עד כמה זה ריאלי..

קוראים לזה יישוב קהילתי, יש כמה וכמה כאלו בצפון.

די יקר, ובד"כ די חור, אבל רעיון חביב. אם הבית הבא שלי יהיה בארץ סיכוי סביר שאבדוק את האפשרות הזו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
קוראים לזה יישוב קהילתי, יש כמה וכמה כאלו בצפון.

די יקר, ובד"כ די חור, אבל רעיון חביב. אם הבית הבא שלי יהיה בארץ סיכוי סביר שאבדוק את האפשרות הזו.

ממליץ על הישובים של משגב - מנוף, יובלים, שכניה, יודפת, אשחר...

זה חורים חבל"ז, אבל איכות חיים מצוינת.

התגוררתי תקופה מסוימת במשגב, אבל עזבתי כי העבודה שלי בזמנו היתה במרכז.

קח בחשבון שיש ועדות קבלה וקשה "להתקבל" כחבר בישוב.

• תוכן חדש...