Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישרא-הל 2016

סולל הדרך
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רוכב ביער שגב מדי פעם, מקום מהמם, אחד הטובים בארץ לענייני רכיבת שטח.

אבל כמו שאמרת - חור לא קטן... קשה לי להאמין שנצפין עד כדי כך.

מכיר את ועדות הקבלה, אני לא דואג במיוחד כי למרות האישיות המחורבנת 'על הנייר' אני ואשתי סבבה, אם נרצה - יהיה בסדר.

איך היה להתמרכז אחרי מגורים ביישובים הנ"ל? נשמע לי שוק טוטאלי... קשה לי לדמיין מצב בו אני חוזר מרכזה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תלמד לערוך את החתימת TAPATALK לפני שאתה פונה אלי יא כאפות

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
חולגי, הוא היה ציני... מתי פעם אחרונה סבלת מרוח חזקה בישראל?

תתפלא. זה אפשרי בישראל.

יש רוח בדרום רק מהעקיפות שליאב ציין.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
כבר הרבה זמן אני חושב על קיבוץ סגור שהקבלה אליו תיהיה על בסיס תרבות וכבוד אחד לשני. לא יודע עד כמה זה ריאלי..

קוראים לזה יישוב קהילתי, יש כמה וכמה כאלו בצפון.

לא צריך ללכת כ"כ רחוק, לפעמים מספיק לגור בשכונה הנכונה או אפילו ברחוב הנכון.

בעבר גרתי במשך שנה בשכונת הדרים בכפ"ס, סמוך לאיצטדיון ולאזה"ת. היו שם אנשים בגילאים שונים ומרקע שונה, אך רובם ידעו ליישר קו ולשמור על השכונה נקייה מהתנהגות אנטי-סוציאלית. נדירים היו המקרים של חניה על המדרכה, קריוקי או מסיבות בשעות מאוחרות וכו'. בגן הציבורי הילדים ידעו להיות שקטים ומנומסים ובד"כ אף אחד לא הסתובב ברחובות בחוסר מעש ולא ישב על הבארזלים. בחניונים הציבוריים אפילו היו חונים (רוב הזמן) בתוך הקווים.

מקרה מבחן מעניין היה שכן שלי שהגיע במקור מאחת השכונות הקשות בנתניה. הוא היה ערס לא קטן עם אישה וילדים ערסים בהתאם, ותמיד הקפיד להיראות בדגם האחרון של BMW שלגמרי לא הלם את רמת ההכנסות החוקיות שלו. במרוצת השנים הוא החליט להרחיב את הקוטג' הצנוע בו גר, ובצעד חריג לאותה שכונה בנה בריכה בחצר האחורית בשיפוץ שנמשך חודשים ארוכים. בניגוד למקובל בדרום נתניה הכל נעשה עם אישורים, בשעות ספציפיות ותו"כ הפרעה מינימלית למהלך החיים התקין ברחוב. בדומה לקוטג' שכלפי חוץ נשאר ללא שינוי, גם את ה'שכונה' בהתנהגות של אותו ערס ראו בעיקר בבית ולא בשטחים הציבוריים. לעתים הוא לא היה מצליח להתאפק והיה מחנה את ה-BMW על המדרכה הרחבה בחוץ, אבל גם אז זה היה בצמוד לגדר ובלי להפריע להולכי הרגל. איכשהו בסביבה הזאת הוא ידע לשמור על פאסון מול השכנים ולא להתנהג בהתאם לטבע הערסוואתי שלו.

כמובן שזה מותנה ביחס הולם מצד הרשויות והיזמים. כשאתה גר במקום עם רמה שכל פנסי הרחוב בו עובדים, שהרחובות ההולנדיים בו רחבים ובנויים נכון, ושהמונח 'מצוקת חניה' זר לו - לא קשה להיות ילד טוב ולרצות להיות בסדר עם כולם. בשכונה הנתנייתית השבורה (מכל הבחינות) לאנשים אין מוטיבציה להיות שומרי חוק או אפילו סתם בני אדם. זה ג'ונגל, ולכן מתנהגים בו כמו חיות.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

לגור במושב קהילתי ולהסתגר בגטו זאת לא כוונת המשורר. אכן בגוש שגב יש איכות חיים טובה, אבל בל נשכח את הקרבה לכפרים הערבים והמצור בו היו שרויים התושבים בימי האינתיפאדה ומלחמות ישראל.

חבל שויתרנו על תוכנית אוגנדה.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איך היה להתמרכז אחרי מגורים ביישובים הנ"ל? נשמע לי שוק טוטאלי... קשה לי לדמיין מצב בו אני חוזר מרכזה.

היה נחמד לגור באזור.

האוכלוסייה יחסית מאוד איכותית (למרות שגם שם יש פסולת אנושית).

עברתי לאחר מכן למושב באזור המרכז ונשארתי בו עד היום, כך שהשינוי הוא לא דרסטי.

לגור בבניין בתוך העיר?

גם אם יתהפך העולם, אני לא רואה את עצמי מחפש חניה וחי את הלחץ של העיר.

פורסם

כנ"ל...

בכלליות כל הבניה הצפופה בישראל חורה לי, במיוחד היות ואני מאוד חושש מההסתברות לשכן מחורבן ולכן מנסה לצמצם את כמות השכנים הקרובים למינימום ההכרחי.

באותה נשימה: לאחר שנתיים נעימות ושקטות, לאחרונה עברה משפחה חדשה לשכונה, הם גרים בצד הרחוק ממני, מעבר לכביש, מעבר לבית נוסף - ועדיין כשאני עם חלון פתוח אני שומע את המוזיקה שלהם כאילו הרמקול נמצא בתוך הסלון שלי.

נחשו מאיזו קטגוריה? :כ

פורסם

צאצאי אבוריג'ינים?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
דמיינו מקום שבו לא שורטים רכבים, לא גונבים ונטילים, מגבים, אנטנות, מראות, ג'אנטים... מקום שבו גם אם בטעות פגעו ברכבך ישאירו פתק כי אחרת זאת עבירה פלילית. יש מקום כזה... בדוק.

כן, תחזור כמה עמודים אחורה, תראה את המכה שהשאירו לי על הרכב עם פתק.

ופה יש את הירוק הכי טוב בכדור הארץ.

אתמול, יום שבת, אני וזוגתי נפגשנו עם זוג חברים במרכז העיירה הקטנה סן פרנסיסקו לארוחת צהריים, לאחר מכן ישבנו על מדרגות ענק ביוניון סקוור, על כביש סואן ועישנו wax בשמש. Priceless.

haters will hate

פורסם
תלמד לערוך את החתימת TAPATALK לפני שאתה פונה אלי יא כאפות

מה לערוך, אני בכלל לא יודע מה זה.

אלפיסט מתנשא שלא בצדק כי יש לו פיאט

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

טכנופוב דביל מאחל לך הרפס ברקטום זה השיט הזה שמופיע בכל סוף הודעה ומספר לנו מה הפלאפון שלך למרות ש NOBODY CARES

פורסם

אהה אז במקום לבלבל בשכל תן מידע ספציפי שתחווה כל מה שחוותה חאליסי

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לאחר שנתיים נעימות ושקטות, לאחרונה עברה משפחה חדשה לשכונה, הם גרים בצד הרחוק ממני, מעבר לכביש, מעבר לבית נוסף - ועדיין כשאני עם חלון פתוח אני שומע את המוזיקה שלהם כאילו הרמקול נמצא בתוך הסלון שלי.

אופרה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
כנ"ל...

באותה נשימה: לאחר שנתיים נעימות ושקטות, לאחרונה עברה משפחה חדשה לשכונה, הם גרים בצד הרחוק ממני, מעבר לכביש, מעבר לבית נוסף - ועדיין כשאני עם חלון פתוח אני שומע את המוזיקה שלהם כאילו הרמקול נמצא בתוך הסלון שלי.

אני כ"כ מבין אותך:x! זה מחרפן אותי כשמנגנים את הסימפוניה ה-9 של בטהובן בפה מז'ור במקום בסול מז'ור

• תוכן חדש...