Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישרא-הל 2016

סולל הדרך
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קרה בשביל שלא תחשוב אפילו לרגע על לחזור לפה

רק זה חסר לנו, ש בנצי רוני והסולל יחזרו, ירצו לקנות דירות - ויעלו את המחירים.

תוספת רכבים בכביש..

זה מתוכנן נגדם ע"י כחלון, לשמור על המחירים.

אבל - אם הם יחפשו לחזור לשטחים - שם יקבלו אותם בכבוד..

נרשם בלצון נופל על רצון.. או סתם כשטויות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שבא ל"ביקור מולדת" במהלך חודש יוני החם ביותר שהיה מזה הרבה זמן - שלא יתלונן שאנשים עצבניים.

(תקף גם במהלך יולי ואוגוסט)

לשמור בלי לשבור...

היית אמור להיות בתורנות חיתוך צמיגים בגזרת הצפון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בדיוק הייתי בתורנות עיצבון סמולנים בשרשור השכן, סליחה ומחילה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שכחת לנהוג ידידי

נקודות 2-4 אשמתך המלאה

נקודה 6 ברור שהם חושבים שהם נהגים מצויינים

נקודה 5 אתה חוסך בדלק לכן מאט כאשר אתה רואה אדום מרחוק , הם עם ליסינג, דלק על חשבון הברון, וכל נהג מירוץ מתאמץ להיות ב pole position

נקודה 1 יאללה נזרום איתך התווספו לרוכבי הדו"ג

ברומא תתנהג כרומאי

באמת אשמתי שכמה שנים בגולה חינכו אותי להיות נהג רגוע יותר :wink:

ובנוגע למטומטמת שפנתה שמאלה, זו באמת הייתה הפגנה של טמטום-על. זה היה ברחוב עירוני עם נתיב אחד לכל כיוון והיא נצמדה לימין והאטה עד כמעט לעצירה. בהיותי חסר סבלנות למפגרים מטבעי, לאחר כ-3 שניות שבהן חיכיתי לראות מה תעשה, אותתי ויצאתי לעקיפה - ואז היא החליטה לשבור שמאלה ללא איתות.

מי שבא ל"ביקור מולדת" במהלך חודש יוני החם ביותר שהיה מזה הרבה זמן - שלא יתלונן שאנשים עצבניים.

(תקף גם במהלך יולי ואוגוסט)

ת'כלס. התחננתי לאלוהי מזג האוויר אבל זה לא עזר. בתחילת הביקור עוד היה סביל אבל לקראת סופו התחילה לחות מטורפת ובנוסף ביקרנו בכנרת (המים היו חמים יותר מהאוויר).

אגב, מהכל הכי עצבנו אותי רוכבי האופניים החשמליים. הם נוסעים על המדרכה ואז חותכים על מעבר החצייה בלי להסתכל בכלל. כשמדובר בהולך רגל יש לך זמן להגיב, אבל כשהם נוסעים כמעט באותה מהירות כמוך ומתפרצים לכביש במחשבה שהם על מעבר החצייה אז הם בסדר, אתה מוצא את עצמך בולם בפראות ומקלל אפילו ביותר עוצמה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

יותר חשוב - באיזו שפה אתה מקלל, אם עדיין בעברית צ'טער :wink: כנראה אתה עדיין ישראלי.

אבל - אם אתה כבר חולם על בחורות בשבדית.. גם אני עובר ל בלטיות.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מקללים וסופרים בשפת האם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אגב, מהכל הכי עצבנו אותי רוכבי האופניים החשמליים. הם נוסעים על המדרכה ואז חותכים על מעבר החצייה בלי להסתכל בכלל. כשמדובר בהולך רגל יש לך זמן להגיב, אבל כשהם נוסעים כמעט באותה מהירות כמוך ומתפרצים לכביש במחשבה שהם על מעבר החצייה אז הם בסדר, אתה מוצא את עצמך בולם בפראות ומקלל אפילו ביותר עוצמה...

גם אני שמתי לב לזה בביקורים האחרונים. למיטב הבנתי הבעיה היא בחקיקה.

אילו היה חוק שאומר שאפשר לדרוס אותם ולהמשיך לנסוע, הבעיה הייתה נפתרת בשיטת דרווין. כנ"ל לגבי הולכי רגל שעסוקים בלתנות אהבים עם הסמארטפון שלהם במקום להסתכל לצדדים.

פורסם

החקיקה בארץ סבירה, הבעיה כרגיל באכיפה. זה נכון לא רק לאופניים החשמליים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הבעיה גם באכיפה, אבל בעיקר בכבוד (או היעדרו) לחוק ולסובבים אותך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קצת ביצה ותרנגולת, במובן מסוים. אילו הייתה אכיפה, הייתה יראה (לא כבוד, אבל שלב אחד בדרך).

כבר אמרתי בהזדמנות אחרת שיש בארץ כמויות אדירות של כסף שמונח על הרצפה ואף אחד לא אוסף אותו - בדמות מימוש קנסות על מימוש חוקים קיימים, ותיקים וסבירים. אחד ההבדלים בין עיריית ת"א לשאר העיריות בארץ, למשל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כי כל מה שקורה פה מזכיר מדינה נחשלת באפריקה ולא מדינה מערבית מתקדמת. על הכביש, בבנקים, בטיסות אלעל, ברחוב, בים... גן חיות, נשבע לכם שבעיניים של חוצן זה הזוי, אולי התרגלתם כבר ואתם לא שמים לב.

Sent from my E6853 using Tapatalk

כן, כי אין כמו חו"ל. בריטניה למשל, וליתר דיוק אנגליה. עם הנימוס והתרבות. הרי שם לדוגמה אין חוליגנים שהופכים חצע ממארסיי או פשיעה או ילדים ונדליסטים מפגרים שחותכים צמיגים...

זה מסוג הדברים שקיימים רק בישראל.

נכון, יש הרבה (מאוד) דברים דפוקים במדינה הזו - כמו בכל מדינה אחרת - אבל מכאן ועד "

מדינה נחשלת באפריקה" הלכת רחוק...

.We apologise for the inconvenience

פורסם
קצת ביצה ותרנגולת, במובן מסוים. אילו הייתה אכיפה, הייתה יראה (לא כבוד, אבל שלב אחד בדרך).

כבר אמרתי בהזדמנות אחרת שיש בארץ כמויות אדירות של כסף שמונח על הרצפה ואף אחד לא אוסף אותו - בדמות מימוש קנסות על מימוש חוקים קיימים, ותיקים וסבירים. אחד ההבדלים בין עיריית ת"א לשאר העיריות בארץ, למשל.

הכי טוב ביצי שליו.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לחתוך צמיגים למישהו שתפס לך את החניה זה די מפגר.

עכשיו הוא לא יכול להזיז את האוטו, והחניה שלך נשארת תפוסה.

היה כתוב בעיתון של שבת שישראל נמצאת הרבה מתחת לממוצע ביכולת של אנשים להתמודד ולפתור בעיות. אולי בגלל זה חתכו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...