Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בהמשך לשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?604370-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%A9%D7%9D-%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D

אז מסתבר שאחי והחבר הסוכן שלו הזמינו לי את הטיסות דרך אתר booking, קיבלתי קבלה למייל עם פרטי הטיסות, והחיוב בויזה ירד לטובת חברת booking.

בגלל הטעות שהיה לי בכרטוס (רשמו איציק במקום יצחק) החלטתי להתקשר לחברת אוזבקיסטן איירווייז כדי לברר על התהליך של שינוי שם בכרטיס, גם לא היה אכפת לי לשלם כדי להמנע מאי נעימות בשדות תעופה.

למזלי, גיליתי שלמרות שחייבו אותי על הטיסה, אוזבקיסטן החליטו לבטל את הטיסה כי חברת booking לא שלחו לי כרטיסים אלקטרוניים - אגב זה מנע ממני להגיע למצב שאני ואשתי מגיעים לשדה כדי לגלות שאנחנו לא עולים על הטיסה, הבעיה היא שהזמנתי גם שלוש טיסות פנים בתוך תאילנד שאותן לא ניתן לבטל.

אחי התקשר לחברת booking בלונדון הם הודו בטעות, אבל שהם רצו לעשות לי כרטוס חדש התברר להם כמו שאמרו לי באוזבקיסטן שהטיסה חזרה כבר מלאה, הם הציעו לאחי החזר מלא של הכסף - אך סירבנו, כיוון ששילמנו על טיסה בזמן קצוב מראש והמחירים בטיסות חלופיות כבר הספיקו גם לעלות.

החברה הבטיחו שימצאו פתרון, ואני עדין ממתין.

אופציות שכרגע ראיתי.

-באותה טיסה חזור יש מקום רק במחלקת עסקים, כל הטיסות במחלקת תיירים מלאות שבועיים קדימה מהתאריך שבו הזמנתי.

-יש טיסה חזור של אוזבקיסטן יום לפני, אבל זה יום שאני מפסיד בתאילנד ותכננתי לערוך בו קניות - היא אבל עולה 50 דולר יותר פר כרטיס מההזמנה המקורית שלי.

-יש טיסה נוספת של חברת טורקיש גם עם קונקשן קצר, היא יוצאת רק 4 שעות לפני הטיסה חזור שהייתי אמור לעלות עליה, אבל היא יקרה ב-150 דולר לכרטיס.

החשש שלי נובע שאם אקבל את הכסף בחזרה ואזמין כרטיסים חדשים, החברה תוכל לטעון שהכרטיס בוטל כי רשמתי איציק במקום יצחק.

התייעצתי עם עורך דין, אבל הוא לא חידש לי הרבה פרט ללנסות לכוון אותי לא להגיע לביטול עסקה, אלא לדרוש מחברת booking שידאגו לי לטיסות חלופיות באותם תאריכים עם תנאים זהים או טובים יותר ממה שהזמנתי.

מה פה ממליצים לעשות? וגם במקרה שלא נגיע לעמק השווה איך ניתן לתבוע חברה שבכלל נמצאת בלונדון, אבל פועלת גם בישראל.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני רק שאלה - מה זה דרך אתר BOOKING?

חשבתי שהם מטפלים רק במלונות, לא ראיתי אופציה לטיסות...

או שאתה מתכוון אתר שעושה בוקינג באופן כללי?

פורסם

עדכון: התקשרו מאוזבקיסטן, הן התנצלו על הטעות שקרתה ביניהם לבין הסוכנות, אבל הפיצוי לא מספק, לפחות הכרטיס של ההלוך כורטס.

בטיסה חזרה יש מקום בביזנס, אבל הם לא מוכנים לשדרג למרות הטעות שלהם.

במקום זה הם הציעו לי כרטיס חזרה, אבל יום וחצי לפני החזרה המקורית.

למזלי תכננתי את היום וחצי האלה לבנגקוק, ככה שיוצא שאני מפסיד רק את הימים שתכננתי לעשות קניות אחרונות בבנגקוק - בכל מקרה ביקשתי שאם יתפנה מקום בתאריך המקורי - אני מבקש לעלות על הטיסה שהוזמנה מראש.

בשיר החוצפה הם ביקשו תוספת "רק" של 40 דולר בגלל השינוי תאריך - למרות שהם מודעים שהטעות היא שלהם.

לא היה לי כוח להתווכח יותר מדי אז שילמתי את זה.

בכל מקרה אחרי הטיול אני מתכוון להגיש תביעה על כל הטעויות שנעשו.

פורסם

מה גרם לך להחליט לטוס עם חברת תעופה מאוזבקיסטן?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בגדול, מחיר.

וגם העובדה שהנמל תעופה שלהם עבר שיפוץ לאחרונה והקונקשנים שלהם השתפרו לקצרים יותר (נגמר העידן של המתנות ארוכות מאוד לקונקשן).

אל-על רצו עוד 500 דולר לכרטיס, כמובן הם בטח היו רוצים תוספת של עוד 60 דולר לכיוון בשביל מקום מרווח לרגלים, כמו שעשו לי בטיסה לתאילנד לפני 6 שנים (אני 1.97 מטר - אז חייב משהו מרווח)

פורסם

אז למה לא להזמין ישירות דרכם\אתר אמין ומוכר ולחסוך את כול הכאב ראש?

האתר שקישרת אליו נראה מאוד מוזר\חשוד.

• תוכן חדש...