Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי בבקשה לדעת לגבי משהו ברכבי סיאט. נכון עכשיו אם יש לכם אור רגיל אתם יכולים לשים על AUTO ואז בשמש זה כבוי ובלילה זה דולק בלי לגעת בכפתור של האורות, אם אני מחליף נורות לאור לבן בראשי + חניה האם זה יפעל גם בAUTO או שהמערכת באוטו תזהה לי את זה בתור אור שרוף? אם לא האם זה יפעל רגיל לבד לפי חושך/אור? ולגבי 2 נורות בערפל אני פשוט בוחר אם להפעיל אותם אז בכל מקרה אצטרך לסובב את הכפתור שהערפל יהיו דלוקים.

פורסם (נערך)

ערכתי את השאלה שתהיה יותר מובנת

קדמיים (פנסים כפולים, דגמי 3/5 דלתות FR שנים 2012-2015)

אור גבוה: H7

אור נמוך: H7

אורות חניה: W5W CANBUS

איתותים: PY21W

פנסי ערפל: HB4 (לפני המתיחת פנים, שנים 2008-2012)

פנסי ערפל: H8 (אחרי המתיחת פנים, שנים 2012-2015. בספר רכב כתוב H11. זאת טעות.) מבחינת חום וכל הדברים האלה האם כל הנורות יהיו כמו הנורות שמגיעות עם הרכב? כמובן שאני אסתכל על הוואט W

עריכה אחרונה על ידי shlomi666
פורסם

אני קונה מאתר אנגלי ... אני רותה לקנות אוסרם או משהי באותה רמה. השאלה אם הבית מנורה לא יתחמם והאם להזמין את הנורות האלה שאני רוצה זה עובר טסט... מה לדעתך? איזה נורות על גוון לבן/כחול לקנות ושגם עוברות טסט. לאור חנייה 2 לד קנבס אני יכול להביא מהארץ אין בעיה אני צריך 2 ערפל ו-2 אור ראשי.

פורסם

נורות הלוגן לא יעשו בעיה, עניתי לך עלזה בשרשור נורות.

ועניתי לך דם לגבי דיאמונד, כל עוד הגוון של הפנס נשאר לבן ולא מקבל צבע תכלת/כחלכל אתה אמור לעבור טסט, הדיאמונד ללא תקן אירופאי לכן קח בחשבון שהן נחשבות ללא חוקיות(והן גם חלשות ביחד לנורה עם גוון צהוב)

• תוכן חדש...