Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מדבר על פאוץ' נסתר. לא נוח, אבל הדרך הטובה ביותר להתגונן מכייסים.

הזכרתי כאן באחד השרשורים שאשתי מושכת אש, התנהלות נכונה מנעה מאתנו נזקים לא קטנים.

איזה כייסים בראש שלך? הבחור טס לניו יורק, מנהטן.

לא מזמן הסתובבתי קצת שיכור ברחובות העיר ואף אחד לא הטריד אותי למרות שלבשתי חליפה ושידרתי את ההכי לא שייך לאיזור.

Sent from my A0001 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש כזה דבר, לא שייך למנהטן? הבנתי שכמה שאתה יותר לא שייך ככה אתה יותר שייך :wink:

פורסם

אם שמתי לב נכון אף אחד מההיפוכונדרים פה לא אמר לו שצריך לעשות ביטוח רפואי.

רפואה בארה"ב זה לעשירים בלבד, אם יש לך נזלת יקחו ממך מאות דולרים לבדיקת רופא.

אבל בבתי מרקחת בארה"ב יש הכול על המדף.

אתה נכנס לסניף של CVS או duane reade יש לך על המדף מה שאתה רוצה, לרופא בכללית אין מבחר כזה לתת לך.

גן עדן בשביל כל ההיפוכונדרים

מה שמסתובב במנהטן עם כיסים נסתרים צריך להסתובב בתל אביב עם מאבטח אישי ורכב משוריין

אייל

פורסם

אחרי שאתה נופל פעם אחת קורבן לכייסים אתה הופך פרנואיד. לפי מה שאני קורא, אפילו הפינים - העם הכי ישר בעולם - התחילו לחשוש בגלל גל הזרים שהגיע אליהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז חזרתי אתמול מהעיר הגדולה.

אני חושב שזה היה אתמול, לא בטוח איזה יום היום.

טסתי עם טיסות קומבינות של EXPEDIA עם חניות בייניים באירופה, פעם אחת בצרפת ופעם באיטליה.

בטיסה מאיטליה לארה"ב לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, ירדתי מהפסים כבר מרוב שהטיסה ארוכה.

היה לי אוסף סרטים לראות בטלפון אבל כמה כבר אפשר לשבת ולראות סרטים.

הגעתי לשם מת מעייפות שעברה לי רק אחרי כמה ימים.

טיסה דרך צרפת העצירה יוצאת די קרוב לאמצע הדרך אז זה פחות סבל אבל אין הרבה זמן לישון

אז מי ששואל איפה לקנות בגדים בזול (חלוצה של ארמני AX ב 20 $ )

https://www.tangeroutlet.com/riverhead

מי ששואל איפה לקנות שעונים בזול ( שלושה שעונים של פוסיל ב 158 $, פחות מ 200 ש"ח שעון)

https://www.tangeroutlet.com/riverhead

אלקטרוניקה האמריקאים עברו לאינטרנט, החנות היחידה להיכנס ולקנות זה

http://www.bhphotovideo.com/

קניתי כרטיס מיקרו SD 64 ב 19.99 בזמן שבאופיס דיפו זה 34.99

בשדרה 11 יש את כל סוכנויות הרכב: פורשה, למבורגיני, רולס רוייס, בנטלי, בוגאטי, אלפא, פיאט.. פרארי נמצאים בפארק.

כנסו תשבו בפנים, תלחצו על כל הכפתורים.

בילויים זה meatpacking district, הכול עבר לשם.

אם אתם חושבים שבר רפאלי כוסית תסתובבו בסוהו, הדוגמניות שמסתובבות שם ברחוב זה לא להאמין שיש כאלה יצורים חיים.

פשוט בחורות שנולדות מושלמות פיזית (גם הרבה שעות בחדר כושר עוזרות)

אייל

פורסם
איפה החבאת את הכסף?

נדבקת בחצבת בטיסה?

נתנו לך תפריט ל"תיירים" במסעדה?

Sent from my A0001 using Tapatalk

1. הדיון שלכם הזכרתי שעליתי לדירה של בן דוד שלי והדלת הייתה פתוחה, הוא לא רואה סיבה לנעול את הדלת במנהטן.

2. נדבקתי בשעמום טיסה, הם חייבים לקצר את הטיסות, זה כמו לגור בקופסת סרדינים ליום.

3. הסתובבתי הרבה עם בני דודים שלי מקומיים והאנגלית שלי יותר טובה משלהם, אז אם כבר רצו לנצל אותם ולא אותי.

אין שם תפריט בכמה שפות כמו בארץ שלתיירים נותנים תפריט עם מחיר גבוה יותר, מה שכן היו כמה חנויות רציניות שנכנסתי ולא היו מחירים על המוצרים, המוכר אמר שהמחיר בראש שלו.

אייל

פורסם

תודה רבה אייל. בהחלט אבקר בחנות הבגדים ביום שאנחת. זה סה"כ שעה נסיעה ברכב מהמלון, לא ביג דיל.

תודה שוב לכל מי שטרח וייעץ, מעריך את זה מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני טס פעם בשנה לניו יורק, בד"כ דרך דלתא בטיסה של שבת בחצות ו20.

הנחיתה בד"כ ב4:30, כבר ב6 בבוקר אני בדירה של המשפחה הולך לישון 3-4 שעות וקם כמו חדש.

עדיף שתלכו לישון כמה שעות בבוקר, זה יחסוך לכם את הג'ט לג ללילה.

פורסם
תודה רבה אייל. בהחלט אבקר בחנות הבגדים ביום שאנחת. זה סה"כ שעה נסיעה ברכב מהמלון, לא ביג דיל.

תודה שוב לכל מי שטרח וייעץ, מעריך את זה מאוד.

riverhead זה שני מרכזי קניות פתוחים בסגנון בילו סנטר אבל בגדול.

אני חושב שיש שם אוטובוס פנימי.

יש אוטובוס מהעיר, אם משפחה שלך יקחו אותך אתה מבזבז להם יום שלם (זה מה שאני עשיתי)

לרכבת תחתית יש מנוי שבועי ב 30 $, כל נסיעה זה 2.5 $ אז שווה השבועי.

קו טלפון הכי זול זה של t-mobile ב 30 $ הבעיה שהשרות שלהם לא משהו.

היו לי מקומות בלי שרות בלונג איילנד.

ברכבת תחתית לחברות האחרות יש שרות בחלק מהדרך ולהם אין בכלל.

בחלק מתהחנות של הרכבת יש WIFI אז אם אתה מחפש משהו בדרך תתחבר בתחנות.

זה שנכנסים לרכבת כל הזמן ואין קליטה גומר את הסוללה של הטלפון.

אני השתמשתי בoneplus one ומטען של 10000 והם היו נגמרים לי לפני סוף היום.

אומרים שאין שם קווי טלפון בגלל סוחרי סמים שהיו משתמשים בהם, כמעט הכול זה מנוי חודשי שם.

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
1. הדיון שלכם הזכרתי שעליתי לדירה של בן דוד שלי והדלת הייתה פתוחה, הוא לא רואה סיבה לנעול את הדלת במנהטן.

זה בטח כי יש לו דורמן בכניסה לבניין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...