Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הבהמה הזאת?

http://www.usatoday.com/story/money/cars/2016/05/17/hertz-bring-back-shelbys-ford-mustang-gt-h-rent-racer/84507640/

היא ניתנת להשכרה ב$250 ליום, מתלבט אם זה שווה,זו מכונת מרוץ, חשבתי על להשכיר אותה בLA ולקחת אותה ליום מסלול בwillow springs, יכולה להיות אחלה חוויה.. מעניין רק מה hertz יגידו על זה -_-

מישהו נהג שם במקרה?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחיים לא הייתי עולה עם רכב שכור על מסלול בארה"ב. בחיים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
קודם כל תודה.

מסתבר שהרץ בישראל (או יותר נכון שלוחתה כאן) לא מסוגלים להחליף לכל קבוצת רכבים שקיימת, גם אם היא מופיעה באתר הרשמי של החברה (סיומת com). לטענתם אצטרך להמתין להגעתי לתחנת היעד ולשדרג רק שם.

כי הרץ ישראל זה לא באמת הרץ.

המכוניות שהם יכולים להציע לך פה להשכרה שם (לא רק בארה״ב, גם באירופה) מוגבלת.

מה שכן, כשזה מגיע לביטוחים, ביטול השתתפות עצמית וכו הם זולים משמעותית.

פורסם

מחזק את דבריו של roee. גם אני בהתחלה חשבתי על נושא המסלול - אך לאחר שהוסרו לי ההשלכות בחיים זה לא יקרה עם לא עם רכב שכור. נושא הקרובט ישאר לצערי פתוח עד שאגיע לחוף המערבי מכיווןש אני לא מוכן לבטל את ההזמנה בארץ ולהזמין ישירות מהרץ בתוספת של כ-400$ כרגע. אם זה היה נעשה בארץ התוספת המחושבת הייתה נאמדת באזור ה-120$ סה"כ. כמו כן, תמונות וסקירה מלאה יעלו לאחר הטיול.

robertf, אכן אני יודע שמדובר בארץ ב-"קשר רנט א קאר בע"מ".

היתרון בהזמנה מהם ולא ישירות מ-"הרץ" הוא כמובן מחיר נמוך יותר שקיבלתי, וכן הנחת מסלקה נוספת של 8% בעקבות אחזקת כרטיס אשראי מסוג מפתח דיסקונט.

החיסרון - המלאי שלהם מוגבל. מוגבל מדי.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
...

wonderd, אכן. מסתבר שיש לא מעט חבר'ה כאן (וגם לא כאן) שמטיילים באותו הראש ובאותם האזורים. נהנתי לקרוא לא מעט סיפורים שלהם ורכשתי לעצמי המון ידע חדש בהרבה נושאים.

לגבי הטיול שלך - "היכן להתחיל את הטיול"? הכל שאלה של זמן והאם מתוכנן טיול מעגלי או בכיוון אחד; אם מדובר בטיול מעגלי הייתי ממליץ להתחיל בסן-פרנסיסקו (אומרים כאן שמלאי הרכב גדול יותר) לרדת את כביש 1 (כולל מונטריי ושלל האטרקציות שבו), להמשיך ל-וגאס, לעלות דרך ילוסטון ובדרך חזרה לעבור דרך טאהו (ואם נותר עוד זמן בדרך חזרה לסן-פרנססיקו תוכל לשלב גם את יוסמיטי). שים לב שבילוסטון יש אזורים שנסגרים כבר ממהלך אוקטובר.

תודה על התגובה, רק עכשיו ראיתי...

בעיקרון הזמנתי כרטיסים לוגאס, משם נעלה לסן פרנסיסקו דרך כביש 1, ביוסמיטי כבר היינו..

משם נצא לרוחב ארה"ב כנראה נתחבר בשלב כלשהו לכביש 66, אבל אני צריך לעבור דרך קולורדו בכל מקרה..

עוד לא מצאתי מסלול סגור ולכן כרגע הכל פתוח חוץ מהמסגרת שהגדרתי - מוגאס לסן פרנסיסקו לכיוון מיאמי דרך קולורדו.

התחלתי גם לחפש רכב מתאים אבל מתברר שכשמחזירים במרחק כזה יש 500$ קנס.. אין לי ברירה כל כך.

אני אבדוק כפי שהומלץ באוויס נראה מה הם מציעים. הצ'לנג'ר נראית טוב..

בריאות לכולם!

פורסם

wonderd לפי מה שאתה כותב אתה בכיוון שונה לחלוטין ומעניין לא פחות. מאמין שגם לכיוון הזה אני אגיע.

לגבי נושא הרכב, יש לי טיפ שאולי יכול לעבוד וגם לעזור לך להרחיב את היצע המכוניות שתנהג בהן: פשוט להחליף רכבים בתחנות קרובות יותר במקטעים של כמה מאות ק"מ (וגם כל מס' ימים, שכן בארה"ב המחיר עבור השכרת רכב ל-5 ימים או לשבוע הינו דומה). במצטבר, אולי תוכל לחסוך ככה את הקנס וגם למצות אפשרויות נהיגה ברכבים נוספים. ואולי אני טועה וזה ייקר בסופו של דבר את נושא השכרת הרכב, אך שווה לנסות.

לגבי הטיול שלי,

מכיוון ששדרוג הצ'אלנג'ר לקורבט לא יצא לפועל, ואני מעוניין בכל זאת בצ'אלנג'ר בשהייה שלי ב-LA, אני בודק אפשרות לשדרוג המוסטנג V6 לקורבט קונברטיבל. בכל זאת, יש לנו מסלול של כ-5,000 ק"מ ב-11 ימים עם קטעי נהיגה נחמדים, ככה שרכב אנמי ופחות מאובזר קצת מבאס (היתרון במוסטנג הוא הנוחות והגודל - מזוודות וכו'). וכאן יש 2 עניינים פתוחים שצריך לסגור - העלות כספית של השדרוג (שאסתיר אותה כמובן מהבת זוג) והאם הרכב "נסבל" במסלול כזה ארוך, כשחלקו הגדול בשיוט, או שהוא "ישבור" אותנו מבחינת הנוקשות והנוחות שלו.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...