Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני גר בדירה ישנה שכל החשמל שלה זה תלאי על תלאי. שקעים חדשים שיוצאים משקעים ישנים וכדומה.

בחדר שלי יש שקע אחד שמשמ מזגן קטן (משאר שבין 1-2 לכ"ס, יש גם את היחידה הגדולה בחוץ). על אותו שקע יושב מחשב ממוצע יחסית, מגבר אודיו דיגיטלי ושתי מסכים.

כאשר המדחס של המזגן נכנס לפעולה, אחד המסכים מקבל עיוות בתמונה או נכבה ונדלק. למה רק אחד? לא יודע. הסבר אחד זה כי הוא הראשון בשרשרת על המפצל (מטען טלפון, מחשב, מסך אחד, מסך שני, מגבר). הסבר שני כי הוא מחובר ב HDMI לעומת השני שמחובר ב DVI.

עכשיו קטע מוזר, זה לא קרה עד שבת. אני גר שם כבר חצי שנה והדלקתי את המזגן על חימום ועל קירור והכל היה בסדר.

מה השתנה? לפני כשבועיים הוספתי מסך מחשב שני. אבל לזכרוני הייתי מדליק את המזגן גם אחרי הוספת המסך השני והכל עבד תקין. הסבר הגיוני יחיד שאני רואה זה שחם עכשיו ולכן כולם מדליקים מזגן, ובגלל שהבניין ישן (שנת 60 לזכרוני) כל החשמל פה דפוק.

בדקתי את לוח החשמל הראשי ויש שם 7 סוויטצ'ים. אחד מתוייג ראשי, אחד פחת, עוד שלוש מתוייגים כ: מקרר (אני משאר שזה תקף לכל המבטח), דוד שמש ומכונת כביסה (כנראה כל חדר האמבטיה), ו 2 לא מתוייגים מה שגורם לי לחשוב שאחד מהם הוא הסלון והשני הוא חדר השינה (דירת בת 2 חדרים).

מה אני יכול לעשות? לחבר לשקע אחר? לקנות אל פסק? לבכות שהכל חרא ולקוות ששום דבר לא ישרף?

תודה רבה!

פורסם

אגב, אחרי קריאה באינטרנט חשבתי שיש צורך להוסיף את המידע הבא:

לפני מעבר ל 2 מסכים היה לי מסך אחד עם חיבור DVI ל DVI. כמו שאמרתי לפני כשבועיים הוספתי עוד מסך, אך אין לי יציאת DVI נוספת בכרטיס מסך, רק HDMI. והמסך מקבל רק DVI. קניתי כבל (זול, "מוצפה זהב") מ HDMI ל DVI. האם יכול להיות שהכבל מעפן? כי זה קורה רק במסך הזה, זה לא קרה לפני זה, וזה נראה כמו הפרעה בתמונה או כאילו המסך מאבד את האות.

פורסם

קורה גם לי בדירה ישנה יחסית (שנות ה- 70' ככה), בשני חדרים- בחדר אחד על השקע יושבים שני מחשבים ומזגן, כשהמדחס מתחיל לפעול אחד המסכים נכבה לשניה ובחדר השני מזגן וטלוויזיה, הטלוויזיה נכבית לשניה.

פורסם

מדחס/כל מנוע ממוצע היום דורש בהתנעה שלו זרם פי 3,4 מהזרם עבודה הרגיל שלו , המסך מחשב החדש כנראה מאד רגיש למתח תקין

כנראה יש לך נפילות מתח בהתנעת המדחס .

אם הדירה היא שלך ממליץ לך לעשות סדר והחלפת כבלים/שקעים בקירות .

• תוכן חדש...