Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי במאזדה ספיריט 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנמכרה האיביזה הגיע הזמן להתחדש .

לפני אומר על האיביזה שהוא פשוט רכב מצוין הרכב היה בן 13 ושירת אותי נאמנה לאורך כל ה40 אלף קילומטר שעשינו יחד ( פשוט ברגע שהוא עבר את ה200 אלף קילומטר החלטתי שבא לי להתחדש)

אז מה קנינו?

מאזדה ספיריט 2008 115 אלף קילומטר בצבע מיוחד

הרכב נקנה מבחורה מטופל לפי הספר.

סך הכל אחלה רכב, כנראה שהתגעגעתי אחרי שנתיים ( מכרתי אחת כזאת בדיוק רק שנה חדשה יותר ) החלטתי לחפש סיויק אבל כנראה שלספיריט אני פשוט מחובר יותר.

13237647_10205936618645739_5999385551911274248_n.jpg

13221092_10205936618245729_7334672489118349105_n.jpg

פורסם

אחלה רכב, רובם נשחטות ע"י צעירים ואנשים פחות מהוגנים שנוהגים בהם בפראות, ואחת שמורה היא מציאה אמיתית. שמור עליה ותתחדש!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש :-)

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
תתחדש, אני מתגעגע לדור הזה.

ללא ספק, החזקתי כזאת עד לא מזמן עכשיו כשהגיע הזמן להתחדש מהאיביזה. חשבתי או עליה או על הצורה החדשה יותר.

החדשה יותר יפה יותר, חסכונית יותר

אבל ברגע שנוהגים על שניהם זאת פשוט מרגישה לי טוב יותר לא יודע להצביע אפילו למה

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

גרמת לי להתגעגע לרכב הזה, הייתה לי אחת כזאת לפני 8 שנים שנת 2005.. עכשיו יש לי יונדאי I20 2013 ובא לי עד המזדה ספיריט דווקא מהצורה כמו שיש לך. לדעתי הרבה יותר יפה מהצורה שבאה אחריה.

פורסם

תחיו איך שבא לכם כל עוד אתם יכולים, מי שפה אומר שהוא מתגעגע לרכב מסויים ויש לו יכולת כלכלית להחזיק את הרכב שהוא אוהב, למה לא?

לא הייתי רוצה לנסוע ברכב שאני לא סובל אותו אלא אם אין ברירה וזה לתקופה מסויימת.

פורסם
תחיו איך שבא לכם כל עוד אתם יכולים, מי שפה אומר שהוא מתגעגע לרכב מסויים ויש לו יכולת כלכלית להחזיק את הרכב שהוא אוהב, למה לא?

לא הייתי רוצה לנסוע ברכב שאני לא סובל אותו אלא אם אין ברירה וזה לתקופה מסויימת.

זה נכון אבל יש דברים קצת חשובים יותר מרכבים ואז רכב ה"חלומות" עלול להתעכב

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...