Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר לא עבר טסט בגלל :

תותבות משולשים , צינור ברקס קדמייים , שני הדברים האלו כתוב בטופס הטסט שמצריכים אישור ממוסך , השאלה שלי , אוכל להחליף אותם בבית לבד ואז ללכת למוסך לקבל אישור ? , או שאני מחוייב לתקן במוסך

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

בוא ונחשוב לרגע בהיגיון. כאשר המוסך נותן כזה אישור הוא מתחייב שהליקויים תוקנו על ידו ועכשיו הרכב תקין ובמצב נסיעה.

עכשיו תסביר לי מדוע שבעל מוסך יהי מוכן לקחת כזו אחריות על עבודה שלא הוא עשה ואין לו מושג קלוש לגבי טיב העבודה?

רק בעל מוסך מטומטם ייתן לך כזה אישור על כל ההשלכות הנובועות מכך כאשר לא הוא תיקן את הרכב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בוא ונחשוב לרגע בהיגיון. כאשר המוסך נותן כזה אישור הוא מתחייב שהליקויים תוקנו על ידו ועכשיו הרכב תקין ובמצב נסיעה.

עכשיו תסביר לי מדוע שבעל מוסך יהי מוכן לקחת כזו אחריות על עבודה שלא הוא עשה ואין לו מושג קלוש לגבי טיב העבודה?

רק בעל מוסך מטומטם ייתן לך כזה אישור על כל ההשלכות הנובועות מכך כאשר לא הוא תיקן את הרכב.

יש במשהו שאתה אומר , אבל למה האזרח הפשוט שרוצה להחליף בבית את החלקים , שבטסט עצמו יבדקו אם הם הורכבו נכון או לא , צריך לשלם למוסך "מורשה" המון כסף רק כדי לעשות את העבודה ןאישור שרוב הסיכויים יעלו כפול מאשר היה עושה לבד. .

בטוח יש איזה משהו בנושא , שוב הם מבקשים ממני מוסך מורשה (כנראה תחבורה אבל בכל זאת )

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

זה צריך להיות גם מגובה בחשבונית ולא רק אישור.( חשבונית על החלק).

המלצה שלי אם אתה יודע מה לעשות אז לביטחונך ולהצלחת הטסט לעבור לפני על הרכב, ולגשת לטסט בלב שלם מבלי להיכנס למלכוד.

לצערי במכון טסטים הקרוב לביתי שלא אנקוב בשמו, יש דמי שתיקה , כל פעם זה או מספר, מנורה , מגב. אפוד! אבל מה לעשות זה המחיר המינימלי . כן כן חלקכם תצקצקו ניסיתי ויכוחים ענינים , התיבשתי שם 3 שעות על פרנציפ של בוחן ראשי, שאח שלו זה בעל המוסך הצמוד. אז בשביל 3 שעות עו 70 שח יאאלה מה נעשה. אמר פעם חכם תבחר את המלחמות שלך וצדק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל שאם מדובר בחלקים הקשורים לבטיחות הם רוצים אישור שבעל מקצוע עשה את העבודה ולא כל אחד. ככה זה מוריד מהם אחריות.

יש גם חוק שאוסר על האזרח הפשוט לתקן את הרכב בעצמו. לא שאני נגד זה, רק אומר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...