Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכשלתי בטסט על תותבים למשולשי הגה

עלות התיקון שהוצעה לי 1200 שקל לא אשלם את זה מעדיף להשבית את האוטו.

היכן אני יכול למצוא את החלק הזה לרכישה בדקתי באיביי אבל לא בטוח שזה מה שאני צריך הרכב הוא פורד פוקוס 2007

אשמח לקישור באיביי ו/או מחיר החלק בארץ

פורסם (נערך)
לא יודע לגבי עלות החלק אבל, האם הרכב גרוטאה שאתה לא מוכן לתקן אותו? בטוח הוא שווה יותר מ 1200 שקלים ...

לא הבנתי את התובנות שאתה מנסה להעביר.

מנסים לשחוט את הבן אדם ואתה בא לו בפילוסופיה.

1200 ש"ח ? מקסימום 600 ש"ח עם תותבים איכותיים.

עריכה אחרונה על ידי shsss
פורסם

תקרא שוב מה שכתבתי ואיפה כאן הפילוסופיה. אני דווקא התכוונתי ללוגיקה. נגיד שאתה צודק "ושמנסים לשחוט את הבן אדם" כדבריך. 1200 שקל והוא משבית רכב ששווה 20,000 הגיוני?

פורסם

היכן אני יכול למצוא את החלק הזה לרכישה בדקתי באיביי אבל לא בטוח שזה מה שאני צריך הרכב הוא פורד פוקוס 2007

תבדוק כאן תשלח מייל לאנדריי, הבעלים של האתר. הוא יעזור לך.

https://spareto.com/t/vehicles/ford/ford-focus-ii-saloon-da-1-dot-6-tdci/axle-mounting-slash-steering-slash-wheels?page=2

עלות משלוח 100 ש"ח ללא הגבלת משקל.

פורסם

1200 שח?? למה מה קרה? משולשים חליפיים אתה מביא בחצי מהעלות הזו. תקנה משולשים ואני בטוח שתמצא מי שירכיב לך אותם, לך למוסך תשלם עוד 150 שח על אישור תקינות שייסתכל על המשולשים וגש לטסט וחסכת לך בכייף 500 שח.

פורסם

בגלל זה אתה מוותר על הרכב?סליחה על התערבות, אבל יש אנשים שמחליפים חצי מכונית ועדיין נשארים איתה...

בכל מקרה, אם 1200 שקל זה לסט סיני או טורקי אז לא שווה אבל אם זה לסט מקורי או איכותי בעל רמה אז שווה אבל הבחירה בידך.

פורסם

מוכן לקנות ממך ב1000 .מוכר ?

פורסם
לך למוסך תשלם עוד 150 שח על אישור תקינות שייסתכל על המשולשים וגש לטסט וחסכת לך בכייף 500 שח.

צריך בנוסף לאישור להציג חשבונית בטסט ובעיקרון מוסכים לא נותנים אישורים על עבודות שמישהו אחר ביצע.

פורסם
למה סט משולשים.

שישאיר את הברזל המקורי.

שיחליף רק את התותב הגדול בכל צד.

נכון, אבל זה חלק שנקרא "תפוח משולש" או "תפוח פרונט". אם זה מתפרק, אז כמובן להחליף רק אותו.

אבל הוא רשם "תותבים למשולשי הגה", לא בטוח שהכוונה לחלק הזה. אולי משהו אחר.

פורסם
צריך בנוסף לאישור להציג חשבונית בטסט ובעיקרון מוסכים לא נותנים אישורים על עבודות שמישהו אחר ביצע.

שום בעיה בוקי. אני עושה זאת בדרך קבע. מבצע את התיקון, מגיע למוסך שמרים ומיסתכל ועובר על מה שתוקן וברגע שראה שהכל תקין מוציא אישור תיקון עם חשבונית וסה טו....

פורסם
שום בעיה בוקי. אני עושה זאת בדרך קבע. מבצע את התיקון, מגיע למוסך שמרים ומיסתכל ועובר על מה שתוקן וברגע שראה שהכל תקין מוציא אישור תיקון עם חשבונית וסה טו....

היה עדיף שלא תרשום את מה שרשמת. ככה גם הענף הזה נראה.

ומי שמוכן לחתום בשבילך, על עבודה שלא הוא ביצע או פיקח עליה, הוא חסר שכל ועבריין.

אם יקרא משהו, לאחר הטסט יבוא אליו, כי הוא חתום על האישור.

• תוכן חדש...