Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה המרכזית, כפי שכבר עלתה כאן - האם קיים תיעוד (בריכה מלוכלכת, נמלים בחדר, הבטחה למיטת ילדים ותיעוד שזו לא סופקה). אם התשובה חיובית - מכתב התראה לפני הגשת תביעה לבעל הצימר (מנסיוני ,גם עם חברות גדולות ) בשלב זה העניין יסגר לשביעות רצונך המלאה או כמעט המלאה.

אם התשובה שלילית -במישור המשפטי אין הרבהמה לעשות כי שם מתבססים בעיקר על ראיות.מה שנותר, כפי שכבר הציעו לך -לפרסם את הסיפור בפייסבוק/ כלמדיה אחרת העומדת לרשותך ,על מנת להזהיר אנשים תמימים אחרים.

אגב, בנוגע לצימרים -אני נוהג להתקשר יום לפני שאני רוצה לנסוע או אפילו בבוקר של אותו יום,מברר פרטים, מוריד את המחיר המבוקש ומודיע שאגיע בערב ,ואם הצימר לא כפי שתואר, קם והולך (כמובן שלא מוסר שום פרטי אשראי לאנשים פרטיים). כתוכנית גיבוי בודק על לחות מקום ארוח נוסף זמין בסביבה. עד כה, לא התאכזבתי אף פעם

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

מה שנותר, כפי שכבר הציעו לך -לפרסם את הסיפור בפייסבוק/ כלמדיה אחרת העומדת לרשותך ,על מנת להזהיר אנשים תמימים אחרים.

גם לא בטוח ומסוכן כי יכול למצא את עצמו עומד בפני תביעת לשון הרע,

בהעדר הוכחות יהיה לו קשה לצאת מזה.

בנוגע לצימרים -אני נוהג להתקשר יום לפני שאני רוצה לנסוע או אפילו בבוקר של אותו יום,מברר פרטים, מוריד את המחיר המבוקש ומודיע שאגיע בערב ,ואם הצימר לא כפי שתואר, קם והולך (כמובן שלא מוסר שום פרטי אשראי לאנשים פרטיים). כתוכנית גיבוי בודק על לחות מקום ארוח נוסף זמין בסביבה. עד כה, לא התאכזבתי אף פעם

טיפ יפה על הדרך

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
זו רמאות בעיני מי? בעינך.זה סכסוך אזרחי שפתרונו בית המשפט.אין פה עבירה פלילית.

יכול להיות, אני לא עו"ד. מה שאני רואה פה זה שהובטח מוצר שתכונותיו X שתמורתו נגבו Z ש"ח. בפועל הוצע מוצר שתכונותיו Y והוא ממשיך להיות מוצע לאחרים. האם זו לא רמאות בעיניך? לא מצג שווא?

פורסם
יכול להיות, אני לא עו"ד. מה שאני רואה פה זה שהובטח מוצר שתכונותיו X שתמורתו נגבו Z ש"ח. בפועל הוצע מוצר שתכונותיו Y והוא ממשיך להיות מוצע לאחרים. האם זו לא רמאות בעיניך? לא מצג שווא?

בתור חוקר פלילי כבר עשר שנים אני אומר לך בוודאות שאין פה עבירה פלילית.הגש תלונות כמה שתרצה .בהצלחה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...