Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלי 60 כ"ס. אבל לפי הספר זה השמן שצריך לשים בכל הפנדות. (הספר הוא של פנדה 03-12)

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

עדכון:

קפצתי למוסך לשאול איזה שמן גיר יש להם מנהל המוסך לא היה ונאמר לי ע"י הבכיר השני שזה השמן שמים בפונטו וב500 משהו עם האות X בתוכו כbראה שמדובר בtechnyx.

אני זוכר שהיה נציג של סמל"ת בפורום אולי הוא יוכל להגיד מאיזה שנה לפנדה יש מנוע של יורו 6?

פורסם

חזרתי לעדכן,דיברתי עם המוסך הוא אכן אישר שהם משתמשים ב75W85 כששאלתי עם במידה כשאחליף קלאץ אביא את השמן המקורי(75W) הוא מוכן להשתמש בו הוא הסכים.

מה שכן מעציב אותי זה המלצה שלא מחליפים שמן גיר בתדירות קבועה כלשהי בלי שלקוח מבקש,שלא תבינו לא נכון אני כן מבין את קביעת המוסך שבמידה והיצרן לא דורש אז הצעה שמנפחת את חשבון הלקוח ב200 ש"ח מינימום יכול לעלות אצל הלקוח ישראלי חשיבה שמנסים לדחוף לו טיפול שהוא לא צריך.

אני חשבתי להזמין את המקורי ולהחליף ב75אלף ק"מ.

האם בעת החלפת קלאץ אני אצטרך להחליף את השמן עוד הפעם או אפשר להשתמש בשמן הגיר(שאמלא עוד 15K ק"מ)?

• תוכן חדש...