Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נמצא לקראת החלפת רכב.

כיום נוהג ביונדאי I30 שנת 2010.

סה"כ מרוצה מהרכב מבחינה אחזקתית,

אך שוקל לעבור לשוק האירופאי ולהתנסות במנועי טורבו.

מחפש רכב שנת 2013, ליסינג יד שנייה משיקולי תקציב. מוכן להשקיע כ 40k נוספים בטרייד אין על הרכב שלי שהציעו עליו כ 38k.

מאוד מסוקרן מאוקטביה אבל קיבלתי פידבקים שליליים לגבי החלפת גיר בקילומטרז' גבוה. מחפש ידע נוסף על האוקטביה מנסיון של נהגים או בעלי דעת, או לחלופין המלצה לרכב דומה.

פורסם

אוקטביה תלוי משנתון, יש בעיות עם גיר DSG7, שאפילו בדגמים החדשים איפה אומרים שפתרו את כל הבעיות והגיר השתפר משמעותית, עדיין הוא מחזיק יחסית מעט. בדגמים הראשונים שהגיעו עם DSG7 הגיר עוד פחות מוצלח.

מנוע 1.2 הקודם - היו בעיות עם שרשרת טיימינג בנוסף. במנועי 1.8 הישנים יותר היו בעיות של רינגים וכתוצאה מזה אכילת שמן.

זה נכון לגבי כל הVAGיות.

הגיר הטוב זה DSG6, קיים רק בדגמי בנזין החזקים עם מנוע 2000 ודיזל 2000.

ממליץ לעשות חיפוש בפורום על מילות מפתח DSG7 ו1.2TSI טיימינג

גם, אני חושב שגיר רובוטי לפקקים פחות כדאי מאשר פלנטרי. זחילה במהירות נמוכה בעיר על חצי קלאץ' (מהירות נמוכה עד כ15 קמ"ש עם נגיעות בברקס) זה לא הדבר הבריא ביותר שאפשר לעשות לגיר כזה.

לדעתי, אם אתה מחפש אמינות לטווח ארוך ואחזקה נמוכה, בחירה ברכב אטמוספרי תיהיה סולידית יותר. למשל יונדאי, קיה, טויוטה, מזדה, מיצובישי יעשו את העבודה.

כמה שאני מבין התקיב שלך כ80K. עוד טיפה ואתה קונה פיאט טיפו חדשה 1.6 אטמוספרי עם אוטומט לפנטרי של אייזין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...