Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מבקר את התרד.. אבל נגיד אני מחפש מוצר ספציפי.. נגיד פעם דפקו לי מציאה לשעון חכם של הוואווי דרך אמזון, כולל שילוח ומיסים.

איך אני מחפש נכון כדי להגיע לדילים האלה?

פורסם
תבוא לבקר מידי פעם בת'רד של הקניות אני ושאר החברה מעלים שם תופינים מידי פעם.

אפשר קישור,

ראיתי כמה ת'רדים של קניות..

תודה

פורסם

שלום חברים, קיבלתי הבוקר הודעת SMS מUPS שנאמר לי שם שנשלח אלי מוצר מ ES NORBERT NS 3PL ולצורך שחרור החבילה הם יודו לי אם אעדכן פרטים בקישור שמצורף, שלצערי לא עובד ובכניסה אליו רשום שיש עומס בשרת.

מספר חבילה גם מצורף.

יש מה לעשות עם זה מעבר לקישור שלא עובד? חבל לי שיתקע לו שם כי אני לא יכול לעדכן את מה שהם מבקשים.. תודה.

פורסם

תודה,

שלחתי מייל והם טוענים שמספר חבילה שנתתי להם הוא לא המספר שהם צריכים, הם צריכים מספר חבילה בשם I-parcel ואין לי אחד כזה, בדקתי גם במילים שקיבלתי מאמזון. יש אולי טלפון שירות לקוחות בארץ? גוגל לא עזר לי.. תודה שוב.

פורסם

בנתיים אחרי חיפוש בגוגל מצאתי אפשרות לשיחת צ׳ט מהמחשב עם נציגת ups, היא טיפלה בי ואמרה שהמשלוח בדרך אלי, תודה רבה! :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אני חובב איביי מושבע (לא יכול לקנות מאלי בגלל שהם לא עובדים עם אמריקן), אפילו את החטיפים של הכלבה שלי אני קונה משם ממוכר קבוע שאותו המוצר מאותה החברה עולה בארץ פי 3 כמעט.

ופעם ראשונה אני קונה מאמזון, כרגע מבין שיש שם מציאות לא פחות, השאלה איך אני מגיע לדילים האלה? איך אני יודע שהמחיר כולל מיסים ושילוח כשהאתר בכלל בגרמנית? איך בכלל הגעת למציאה האמזון הגרמני דווקא?

תודה :)

אפשר קישור לחטיפים שאתה קונה?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם (נערך)

טוב חברים המכשיר הגיע.

האמת הוא הגיע מזמן פתחתי רק היום, הוזמן ב27 הגיע ב1.6 לפתח הבית. מהר יותר מבארץ..!

בכל מקרה, המכשיר מעולה ואמא ממש מרוצה, אבל מה הצינור מעבר לאדים מוציא יחסית הרבה מים.. ממש משפריץ טיפות איתו.. תקין? אמור להיות ככה?

Sent from my iPhone using Tapatalkhttps://vimeo.com/169733654

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5

• תוכן חדש...