Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Untitled.jpg

אף פעם לא ידעתי שיש באמזון דילים כאלה, ועוד כולל משלוח ומיסים.

איך זה ששם זה עולה לי כולל הכל הכל כ800 שקלים ובארץ הדיל הכי זול כפול מזה?

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יופי מעולה 166€ זה מה שיוצא. מקווה ששילמת ב-יורו לפי האפליקציה 712 שח.

בגלל זה ביקשתי ממך לבחור דגם מקביל בארץ .

את השאר אתה משאיר לי.

פורסם

מה לא הבנת ידידי?

לפעמים הבאות שתזמין מאמזון (אני בטוח שהיו עוד) תמיד שלם במטבע המדינה שאתה רוכש ממנה.

גרמניה, איטליה ,ספרד וצרפת שלם ביורו ,אמריקאי שלם בדולר.

הטעם הוא למנוע המרות כספים כפולה = פחות עמלות המרה.

פורסם

אני חושב ששיחקתי עם זה בזמן התשלום, נראה בכמה אני יחוייב בחשבון בנק ונדע

בכל מקרה, גם אם יצא לי 800+ אני שמח לעומת ה1600 שזה עולה פה

פורסם

אייל,

הדף של אמזון עולה לי בגרמנית,איך אפשר לתרגם לעברית או אנגלית?

אני רואה שאפשר למצא אביזרים לשואב קרצ'ר בזיל הזול שם.

תודה.

פורסם (נערך)

יוסי כי זה אמזון גרמניה, השתשמשתי באפשרות המובנת של גוגל לתרגום בגוגל כרום והסתדרתי.

בכל מקרה, לאחר ביצוע העסקה אחרי כמה דקות קיבלתי SMS מחברת האשראי שהעסקה לא אושרה ביחד עם טלפון לחיוג לנציג, התקשרתי וענתה לי נציגה נחמדה והסבירה לי שלעומת רכישות בעבר הסכום רכישה היה גבוה מדי ומארץ שאף פעם לא רכשתי ממנה, לאחר תשאול קצר היא אישרה לי את העסקה וביקשה ממני לבצע רכישה חדש, במקביל נכנסתי למייל וקיבלתי הודעה מאמזון על ביטול עסקה עם אפשרות לחדש אותה וככה עשיתי, בדיוק קיבלתי SMS מחברת האשראי ביחד עם מייל מאמזון שהעסקה השניה אושרה.

טוב לדעת שיש שירות נחמד כזה.. לא ידעתי :)

עריכה:

אשמח לקישור זול לסט מטליות לרצפה כמו זה:

http://www.ebay.com/itm/Karcher-SC-Range-Terry-clothes-x5-For-steam-Cleaners-sc2-Sc3-Sc4-and-Sc5-/272248071689?hash=item3f633fe609:g:xJUAAOSwMr1XPcYv

תודה =]

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

אני חובב איביי מושבע (לא יכול לקנות מאלי בגלל שהם לא עובדים עם אמריקן), אפילו את החטיפים של הכלבה שלי אני קונה משם ממוכר קבוע שאותו המוצר מאותה החברה עולה בארץ פי 3 כמעט.

ופעם ראשונה אני קונה מאמזון, כרגע מבין שיש שם מציאות לא פחות, השאלה איך אני מגיע לדילים האלה? איך אני יודע שהמחיר כולל מיסים ושילוח כשהאתר בכלל בגרמנית? איך בכלל הגעת למציאה האמזון הגרמני דווקא?

תודה :)

• תוכן חדש...