Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש באסה, למי פונים ואיך במצב כזה?

בנתיים שלחתי לאמזון גרמניה דרך הצור קשר הודעה עם הסרטון, יש עוד דרך לטפל בזה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

טוב תקשיבו, אין לי מילים

באמת שאין.. שלחו לי מייל חזרה תוך כמה שעות ובו נתנו לי 2 אופציות:

1. החזר של 15 יורו

2. החזר המוצר וקבלה של חדש

החזרתי להם תשובה שיהיה לי יקר מדי לשלוח בדואר ישראל חבילה בסדר גודל כזה וגם עם הדואר שלנו זה יגיע אליהם עוד המון זמן ועד שיגיע המוצר החדש זה סה״כ הרבה זמן.. וביקשתי לבדוק אם יש אפשרות לשלוח את הסרטון שלי לחברה של קרצ׳ר לראות אולי יש דרך פשוט לשלוח לי חלק שאמור לסדר את הבעיה הזאת..

בקיצור אחרי שעה קיבלתי מייל, אלפי התנצלויות, אמר שניסה להתקשר אלי לטלפון לדבר איתי כי יותר מנומס ומכובד אבל לא הצליח להשיג אותי והסבר שאין אפשרות לשלוח חלקי חילוף ומאחר ויש להם רצון לספק לקוחות אז הם שלחו לי חדש בחינם, כולל שחרור ממיסים ומשלוח מהיר....!!!!!!

נאמר לי במפורש שהם ממליצים לי לא להחזיר להם את המוצר התקול ולהשאיר אותו אצלי.. או לזרוק.

מרב שהייתי בשוק נכנסתי לגוגל טרנסלייט לתרגם הכל לראות שהבנתי הכל נכון..!! אני באמת לא יודע מה לרשום להם במייל תגובה כדי לגרום להם להבין עד כמה הם סיפקו אותי... פשוט וואו!!!!

אם יש מישהו שמעוניין לצפות בהתכתבות המלאה שלנו שיגיד ואני אפרסם

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

כן כן זה אמזון קרה לי מקרה דומה עם רסיבר הגיע עם מכה ב"בשאסי" אמרו לזרוק לפח.

בסוף תרמנו אותו למועדונית לילדים שיהנו ממוסיקה טובה.

שלחנו מכתב תודה לבכיר באמזון הבחור ממש התרגש.

הם "הרוויחו" אותך כלקוח זה הבנפיט שלהם.

בארץ את המיץ היו מוצאים לך.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

השירות של אמאזון מעולה, הייתה לי בעיה עם משלוח מאנגליה למקבילה הגרמנית של שיפיטו (mailboxde), השליח כנראה רצה שאחתום לו, הבחור בתמיכה סידר את זה תוך כמה דקות בלי לשאול שאלות... https://i.imgur.com/Ym9wwDj.png

פורסם

השירות של אמזון פשוט מעולה - במיוחד שאתה רוצה לרכוש מוצרים יקרים ואתה יודע שיש לך גב.

מה גם ההגינות שלהם שהם מחזירים כסף (למשל עקב מס נמוך יותר) וזה פשוט גורם לך להיות לקוח מרוצה

קובי

:-)

פורסם

בדיוק בגלל זה אני קונה מהם כל דבר שאני יכול בערך, השירות שלהם הוא יותר טוב מכל חנות בארץ וגם בלא מעט מוצרים המחירים שלהם נמוכים בהרבה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בגלל מקרים כאלו בדיוק התעקשתי שהוא ייקנה מאמזון מעבר לזה שהמחיר היה זול משמעותית .

ממליץ לך לתרום את המכשיר "התקול".

• תוכן חדש...