Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאבל דין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין שני דאבל דין שמוצעים למכירה (משומשים).

JVC KW-AV70BT

לעומת

Kenwood 4025BT

ה HU יחובר לקומפוננט בסיסי של JBL.

אני שומע מוסיקה בעיקר מהטפלפון (A2DP) אייפון 6

והמערכת תתחבר לשני מסכים בסיסיים לטובת הילדים.

מה דעתכתם ? מה עדיף ?

תודה לעונים

פורסם

מישהו יכול לעזור לי בהשוואה ?

כשדיברתי עם מתקין מערכות הוא בכלל אמר לי שהקנווד סובל מבעיות בלוטוס קשות ובתקציב של 1200 שקל עדיף לי ללכת על Target נכון שזה סיני אבל לדעתו מוציא סאונד מצויין ונותן תמורה לכסף.

מה דעתכם ?

פורסם (נערך)

ממבט חטוף במפרטים שלהם, היתרון של ה-JVC הוא בקיום פונקציית דואל זון שתאפשר ניגון של מקור נפרד לילדים מאחור ביחס למה שאתה שומע מקדימה, והיתרון של הקנווד הוא בתאימות לשימוש עם אייפון 6 (מוגבלת מאוד - ניגון קבצי סאונד עליו בלבד. צריך לוודא בדיוק את הענין). גם לא התעמקתי לגבי תאימות של ה-JVC לאייפון, אם כי נראה שלא קיים כזה לדור המדובר.

גם יש פער בין גדלי המסך.

לא זכורות לי תלונות רבות לגבי הקנווד ע"ג הפורום. אבל אולי עם טלפונים מסויימים יש בעיה.

הענין לגבי הטארגט נשמע לי קצת אינטרסנטי.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה רבה על התגובה!

העניין עם הטארגט באמת נשמע אינטרסנטי למרות שזה הפתיע אותי כי מדובר באחד מהמומלצים פה ...

מאחר ויש לי אייפון 6 ובדואל זון אני לא הולך להשתמש נשמע שקנווד זה בחירה יותר מתאימה.

יש סיכוי שטארגט יהיה איכותי יותר מהקנווד ?!

פורסם

אחד המומלצים בפורום?! הטארגט? I want proof! :-)

אולי אולי רק בתור משהו שעונה על צרכים בסיסיים בתקציב מוגבל מאוד. או אם יש להם דגם אול-אין-וואן שזול משמעותית ממוצרים של חברות נורמליות.

לגבי הקנווד, אני שוב מזכיר שתיתכן תאימות מוגבלת מאוד (ראה הייחסותי למטה מה כוונתי ברמה זו).

צריך לחפש טבלת תאימות מדוייקת גם בכל הנוגע ל-BT (בגלל מה שטען אותו מוכר שדיברת איתו) וגם ככל שזה נוגע לחיבורים אחרים.

ב-1300 ש"ח אתה קונה פיוניר AVH-X2750BT חדש שמציע תאימות מהמפעל עד רמת האייפון 5S (מה שאומר כבר חיבור לייטנינג). צריך לבדוק אם יש עדכון חומרה שמאפשר שימוש גם ב-6 (וב-iOS הרלוונטי). ואני מתייחס לענין התאימות יותר בהקשר של שיקוף, שליטה באפליקציות וכיוצב' ולא בהתייחס ל-BT שלא אמורה להיות בעיה ברמת העיקרון.

צריך לבדוק גם אם יש כבר "מחיר שוק" נורמלי ל-2850 החדש שמציע תאימות מהמפעל עד רמת ה-6Plus.

פורסם

ברכב הקודם עמד לי קנווד 4025bt, דגם קצת ישן אני מקווה שאתה יודע, עבד מעולה עם אייפון 6, סינכרון מלא של ספר הטלפונים, סנכרון דיבורית, מכשיר עבד טוב, אין לי טענות בכלל, יש באתר של קנווד עידכוני גירסה, מורידים על דיסק און-קיי ומעדכנים. יש לו אופציה להחלפת צבע תאורה, משתלב יפה עם תאורת הרכב. חסרון יחיד שאין לו אופציה של שליטה מההגה, רק דרך מתאם!

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם
אחד המומלצים בפורום?! הטארגט? I want proof! :-)

אולי אולי רק בתור משהו שעונה על צרכים בסיסיים בתקציב מוגבל מאוד. או אם יש להם דגם אול-אין-וואן שזול משמעותית ממוצרים של חברות נורמליות.

לגבי הקנווד, אני שוב מזכיר שתיתכן תאימות מוגבלת מאוד (ראה הייחסותי למטה מה כוונתי ברמה זו).

צריך לחפש טבלת תאימות מדוייקת גם בכל הנוגע ל-BT (בגלל מה שטען אותו מוכר שדיברת איתו) וגם ככל שזה נוגע לחיבורים אחרים.

ב-1300 ש"ח אתה קונה פיוניר AVH-X2750BT חדש שמציע תאימות מהמפעל עד רמת האייפון 5S (מה שאומר כבר חיבור לייטנינג). צריך לבדוק אם יש עדכון חומרה שמאפשר שימוש גם ב-6 (וב-iOS הרלוונטי). ואני מתייחס לענין התאימות יותר בהקשר של שיקוף, שליטה באפליקציות וכיוצב' ולא בהתייחס ל-BT שלא אמורה להיות בעיה ברמת העיקרון.

צריך לבדוק גם אם יש כבר "מחיר שוק" נורמלי ל-2850 החדש שמציע תאימות מהמפעל עד רמת ה-6Plus.

תודה רבה !

אחד המומלצים התיחס למתקין, לא למערכת ..

פורסם (נערך)

אהה, אז למה אתה לא אומר? :lol:

בכל אופן, אני מציע לבדוק יותר לעומק מה כלול תחת "תאימות" לאייפון שלך בכל מכשיר שאתה מעונין בו.

פונקציות מסויימות יכולות לדרוש כבל מסוים עם עלות נספחת יפה שלא בהכרח ניתן להחליף עם מוצר תחליפי כלשהו.

והכי טוב, למצוא הזדמנות לחבר בפועל את הטלפון שלך למכשיר בנידון, לפני רכישה שלו, כדי להכיר את אופי הממשק ויכולותיו.

פורסם
אהה, אז למה אתה לא אומר? :lol:

בכל אופן, אני מציע לבדוק יותר לעומק מה כלול תחת "תאימות" לאייפון שלך בכל מכשיר שאתה מעונין בו.

פונקציות מסויימות יכולות לדרוש כבל מסוים עם עלות נספחת יפה שלא בהכרח ניתן להחליף עם מוצר תחליפי כלשהו.

והכי טוב, למצוא הזדמנות לחבר בפועל את הטלפון שלך למכשיר בנידון, לפני רכישה שלו, כדי להכיר את אופי הממשק ויכולותיו.

צודק ...

העניין שבטארגט אין תאימות לאייפון מלבד atdp סטנדרטי.

אם כך ההתלבטות היא בין קנוווד יד שניה לטארגט חדש

פורסם (נערך)

בגדול, ככל שזה נוגע ל-BT, לא צריכה להיות לך בעיה עם מי מהדגמים.

לעיתים רחוקות בהן כן יש, מדובר לדעתי בעיקר על סנכרון אנשי קשר וכד'.

אבל אני לא שולל בעיות מעבר (ראה למטה).

בהתאם, אסייג את עצמי, משום שבאתר התאימות של JVC, דגם האייפון הכי מאוחר שהם מאפשרים לבחור עבור המכשיר המדובר הינו ה-5.

באתר הרלוונטי של קנווד אין בעיות מיוחדות. בדף התמיכה של הדגם הספציפי תוכל למצוא מה נדרש כדי לאפשר ניגון מוזיקה גם בחיבור כבל.

אם אתה כבר מוכן להשקיע את ה-1200 ש"ח במכשיר חדש, לדעתי הפיוניר שהזכרתי קודם (ואולי גם מכשיר מקביל אחר של קנווד) יהיה עדיף על פני הטארגט . לא מבין בכלל למה הטארגט הוא אופציה ומה הוא מציע שמכשיר מחברה נורמלית לא.

• תוכן חדש...