Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

go bambi.. it's your birthday...

אף פעם לא הבנתי את האות קיין הזה "שרמ%^ה"..

אין סממן ברור מזה שעומד מולך ניאנדרטאל לא מפותח ששכח לעשות טרספורמציה למאה ה21..

אז במטותא, את כל השרמו&*ת לשלוח אלי, באריזת מתנה

יום טוב גם לך

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"שרמוטה" תזדיין כמו שצריך בעוד ש"נזירה קטולית" תשכב לך אפאטית על הגב ותאנח כמו רבנית בערב שבת על צלחת מרק עוף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מפותח או כאן מפותח , זה מושרש אצל לא מעט עדות או אנשים שרוצים משהו נורמלי הכבוד הזה ולכן אני לא שובר פה שום מוסכמות.

באגירה, אתה הורג אותי מצחוק בכל מקרה...:lol:

פורסם
בעוד ש"נזירה קטולית" תשכב לך אפאטית על הגב ותאנח כמו רבנית בערב שבת על צלחת מרק עוף.

מסתבר שזה כבוד :roll:

ואני חשבתי שבשביל כבוד צריך לעבוד

יום טוב גם לך

פורסם

בחורה לא מנוסה עושה טוב לאנשים עם חשיבה פרימיטיבית.

בחורה מנוסה עושה טוב לבולבול שלך (מתנצל על הצרפתית).

זה בסדר להעדיף בחורה לא מנוסה, זה כמו שיעור נהיגה מוזר לאללה- יש לה "ל" על הגב והיא זו שנותנת לך את הברקסים- "לא רוצה לעשות את זה, זה נראה לי מגעיל, אין מצב שאני עושה את זה, אנשים באמת עושים את זה?!".

זו חוויה מינית כל כך חזקה שביום למחרת יש לך כוויות ביד כי פיצית את עצמך על חרא זיוון שהיה ועל החרא זיונים שעוד יהיו....

אחרי שבוע כזה של ברקסים אתה מתחיל לשנוא את ההורים שלך ובכלל את הפרמטיביות שגרמה לך להעדיף בחורה חסרת ניסיון שמזדיינת כמו קרש גיהוץ על פני בחורה ששניה אחרי שגמרת גורמת לך לתהות מי זיין את מי...

כבר עדיף דמוי סאנרוף.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קודם כל הייתי שמח לחזור לדיון שלשמו התכנסנו...

אבל אני רק אגיד על הנושא הזה שאני מסכים איתכם לגמרי שמישהי עם נסיון זה עולם אחר אבל זה לא משנה את המחשבה שבחורה צריכה לשמור על עצמה.

אני לא שוביניסט ולא שום דבר, סתם גבר שחשוב לו הכבוד של הבחורה.

לא חינכו אותי אף אחד, לא משפחה ולא חברים ולא אנשים קרובים לפרימיטיביות הזאת, סתם עם השנים גיליתי דבר או שניים על כל מיני בנות בעזרת סיפורים וחברים שגרמו לי להיות עם הקו מחשבה הזו.

עכשיו נחזור לנסיכה שאני חולם עליה.8)

פורסם

הטיפ הכי טוב שאני קיבלתי לגבי מקרים כאלו היה: לך תז^&ן 10 בנות אחרות.

ואז יעבור לך.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אז מתי אתה מתקשר אליה?

תתקשר תזמין אותה ללכת ביחד ביום העצמאות לבמות, בטח יש איזה מעלים מס ששר שם וגובה 150K דולר ומדווח על "רק 10 אלף שקל...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי נדלקת יותר מדי, שחרר מזה יש מספיק בחורות במדינה הזו, למרות שרובן לא שמורות כמו דאתה מחפש.

גם המתוקה החייכנית מהסופר יכולה להתגלות כאחת שמאוד אוהבת סקס או שהתנסתה תקופה בחיים בערבים מגוונים עם גברים שונים, אתה לעולם לא תוכל לדעת.

מה שעליך לעשות לדעתי זה לשחרר, או שתמשיך באופציה הבאה:

תקרא לאחיך התאום, שמהמר על משחקי סנוקר, תן לו לדבר במקומך עם הבחורה, לקחת אותה לנמל ולהגיד שהוא אוהב אותה, יגהץ יכבס ויבשל עבורה.

מכאן הדרך לחתונה קצרה, רק תדאג שהוא לא יאכל קציצות אצל אבא שלה בבית.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

אמנם אני יותר צעיר, אבל תשמע סיפור שהיה לי.

ביסודי אהבתי מישהי (גם תימנייה) וחשבתי שרק אותה אוהב ולא הרפתי ממנה.

ברגע שנרשמתי לחטיבת ביניים, ראיתי בנות הרבה יותר מפותחות, וזה עבר לי ברגע.

אז מחזק - לך תעשה משגל עם 10 בנות אחרות.

רועי

פורסם (נערך)

איפה נדלקתי ? אני לא נמשך למראה שלה כל כך אבל יש לה פנים יפות והיא מטופחת.

האופי שלה כובש, אין מה לעשות...

אליקו , לא אמרו להוריד את הנשלח על ידי ?:-)

אני רוצה להגיד לכם משהו שנזכרתי בו:

בזמנו(חודשיים-שלושה) שהלכתי לבקר אותה בסופר שאלתי אותה ככה ברגוע אם יש לה חבר, זה היה בלילה (תוך כדי היא טענה שהקורולה שלי נראית ממש ישנה) שאלתי למה? היא אמרה בגלל המדבקות. ואני חשבתי בגלל הקילופי צבע של הזקנה היפנית...

בקיצור היא אמרה לי שזה לא היה רציני (וכמו שאמרתי, כרגע היא "רווקה") ושגם היא עוד מעט נוסעת לקנדה (היא כבר בקנדה) ותתחיל ללמוד והיא לא בעניין של משהו רציני.

זה מה שאני זוכר, בתקווה שאני לא מסלף עם עצמי דברים.

אז אולי אני לא עשיתי כלום ואני עדיין גבר מסוקס ומושך , חמום מוח שחולה על טויוטה קורולה.8)

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
אמנם אני יותר צעיר, אבל תשמע סיפור שהיה לי.

ביסודי אהבתי מישהי (גם תימנייה) וחשבתי שרק אותה אוהב ולא הרפתי ממנה.

ברגע שנרשמתי לחטיבת ביניים, ראיתי בנות הרבה יותר מפותחות, וזה עבר לי ברגע.

אז מחזק - לך תעשה משגל עם 10 בנות אחרות.

צ'מע, אני בן ארבעים פלוס, גר ליד האונ'... דווקא הייתי חוזר אחורה, מבחינת ההתפתחות הנשית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רועי, אתה מזלזל בעצמך סתם.

אני מוכן להביא לך מיליון שקל אם היה לי כדי לחזור לגיל שלך.

תהנה מהגיל ומהידע שצברת במכוניות ותיהנה מהחיים ומהבילויים.

כן, 23 זה עולם ומלואו לעומת 16 ככה שכל המבוגרים כאן לא יכולים לרדת עליי שאני גם נחשב צעיר, לעומת 16 אני זקן!

פורסם

אני לא יודע אם אתה רציני או מה אבל מה אין לך ב23 שהיה לך ב16? (דווקא ההפך יש הרבה) מה אתה מפספס? קצת יותר חצ'קונים?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...