Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס cla

1mazouz1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחר השוואה בין מספר רכבים החלטתי שברצוני להתחדש ברכב הנ״ל.

לפי הנתונים באינטרנט, הרכב הנ״ל ״נחת״ בארץ ב2013. מישהו יכול לאשר את הנתון הזה? אני מחפש לרכוש את השנתון הזה, אבל בכל מקום אפשרי אני מוצא 2014 וצפונה.

פורסם

גם אם נחת פה ב2013 (ואני לא לא בטוח שמודל 14 לא היה השנתון הראשון), איך זה עוזר לך אם אין למכירה?

אגב, איזה עוד רכבים שקלת?

פורסם

קשה למצוא בלוחות 2013 , אבל קיים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אם זכרוני אינו מטעני ואני בעלים של A45, גם הרכב שלי וגם ה CLA הושקו ב 2013 אבל היבואן התחיל לחלק רכבים רק ב 2014.

זה ממה שאני יודע. יכול להיות שמישהו הביא יבוא אישי.

פורסם

כשה CLA נחותה מכולן מלבד האודי המיושנת שנמצאה בסוף חייה.

הCLA היא גרסת סדאן לA קלאס הלא איכותית, הנעה קדמית ואיכות חומרים רחוקה שנות אור ממרצדס.

המתחרות שלה הן דווקא הA3 סדאן, אולי גם וולוו S60 על התפר עקב מחיר, האינפיניטי מצויינת ובמחיר מצויין אתה מקבל את המנוע ששיך לCLA250 רק שהוא יושב באינפיניטי בעלת הנעה אחורית.

פורסם

קנית הרכבים הנ"ל היא קניה רגשית ולא שכלית...

יש לי חבר עם A4 חדשה שמקבל סטירה בכל אספקט כאשר מעמידים את הרכב מול הQ50, ועדיין הוא מעדיף את האודי.

אני דווקא מבין את החיבה לCLA, והיא נובעת אך ורק עכב העיצוב והסמל- וזה בסדר גמור.

יש לא מעט לקוחות שחושבים ככה:

אכפת לו שהיא חלשה? לא.

אכפת לו שהיא הנעה קדמית? לא.

אכפת לו שהיא לא מאובזרת? לא.

אכפת לו שהיא צפופה משמעותית? לא.

הוא מתרגש כשהוא יורד בבוקר אל הרכב? כן.

הוא מרגיש יותר נחשב כי יש לו סמל של מרצדס? כן.

ופה נגמר הסיפור..

פורסם
קנית הרכבים הנ"ל היא קניה רגשית ולא שכלית...

יש לי חבר עם A4 חדשה שמקבל סטירה בכל אספקט כאשר מעמידים את הרכב מול הQ50, ועדיין הוא מעדיף את האודי.

אני דווקא מבין את החיבה לCLA, והיא נובעת אך ורק עכב העיצוב והסמל- וזה בסדר גמור.

יש לא מעט לקוחות שחושבים ככה:

אכפת לו שהיא חלשה? לא.

אכפת לו שהיא הנעה קדמית? לא.

אכפת לו שהיא לא מאובזרת? לא.

אכפת לו שהיא צפופה משמעותית? לא.

הוא מתרגש כשהוא יורד בבוקר אל הרכב? כן.

הוא מרגיש יותר נחשב כי יש לו סמל של מרצדס? כן.

ופה נגמר הסיפור..

אני חושב שזה לא חברי שאתה לא נותן לו סטירת לחי מצלצלת כאשר הוא יכול בפחות כסף להוציא יותר.

פורסם

למה?

לי באופן אישי מה שהכי חשוב בבעלות על רכב הוא שתאהב את הרכב שלך.

כמו שרשמתי, לא תמיד שיקולים הגיוניים נכנסים לשיקול הקניה ולכל אחד דרישות שונות.

פורסם

אני עם פיש בנושא.

אם הרכב שלך גורם לך לחייך כל פעם שאתה פוגש בו - כל (או רוב) המגרעות שלו מתגמדות עד מאוד.

עניין של "שלמות רגשית".

alfa 156 2.5.

פורסם

אשמח לחדד בעכבות ההערה של חולגי.

זה לא שהCLA רעה, או שיש לה מגרעות "קשות".

ההיפך, מבחינתי החסרון היחיד שיש ל CLA 250 AMG קיט היא ההנעה הקדמית והמחיר.

אם היא הייתה הנעה אחורית, הייתי שוקל אותה ברצינות.

פשוט מבחינת התמורה למחיר יש טובות ממנה בהרבה.

האם רק המחיר משחק תפקיד ברכבים מהסוג הנ"ל? ממש לא.

פורסם

אני לגמרי מסכים שהחיבור הרגשי לרכב הוא חשוב יותר מחיבור הגיוני.

בסוף להיכנס כל בוקר לרכב שאתה לא שלם איתו רגשית ולא משנה כמה טוב הוא בפועל תמיד יתלווה בהרגשה של חסר לי משו...

2017 Type R

פורסם

זה באמת לא מסוג הרכבים שקונים עם הראש.. יותר טוב, פחות טוב מדגמים אחרים, זה לא באמת מעניין.

אחלה אוטו באופן כללי ונראה שפות"ש חם עליו. אז למה לא :)

רק תשים לב שהם נמכרים במחירים גבוהים ביד שניה, לטעמי קצת לא בפרופורציה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...