Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צבע הרכב החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פגיעה תהיה לך. גם אם יהיה לך מוסך של פרוור אמריקאי אתה תסע לשוק או לקניון או סתם למרכז העיר, וכיוון שכאן לא פינלנד, המדינה צפופה והנהגים שמים *** על כל אחד אחר צפה פגיעה. זה יכול לקרות בתדלוק הראשון אחרי משיכת הרכב מהסוכנות, כעבור שבוע (כמו שתארתי קודם) או כעבור שנה (כפי שקרה לרכב של אשתי. ככל הנראה הילדים הפראים שגרים בהמשך הרחוב השתוללו עם אופניים ופגעו במכונית שלה).

מסכים איתך, זה יכול לקרות, ומתישהו יקרה לכל אחד, אבל אני תמיד מנסה איכשהו למזער את הסיכויים לכך לפחות מהצד שלי.

לדוגמה - הג'טה שלי בת 3 שנים בדיוק, עד היום היא שמורה בגדול, חוץ מכמה שריטות עמוקות (קטנות וקצרות, 3ס''מ בערך) בפגוש האחורי למטה ליד הפלסטיק השחור, כמה שפשופים שטחיים בפגושים, ומעיכה קטנה בדלת הנהג (שרואים אותה רק ממש מקרוב) בגלל שאיזה דפוק נכנס ברכב שלי עם משהו, אני משער שאלו אותם ילדי האופניים.

והרכב בלי שום הגנות וציפויים, זה 3 שנים.

בגלל זה, על הלאון החדשה שאקבל, אני אעשה הגנות וציפויים בכדי עוד יותר למזער לפחות את השריטות האלו והשפשופים.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקיצור חברים, מבחינת הלבן, אם הבחירה היא בסוף לבן אז אני מבין שאני בכל מקרה אלך על הלבן נבאדה, כי בשבילי הוא יותר יפה.

אבל אתם עכשיו מתחילים שוב להכניס אותי במלחמה עם עצמי לגבי הטורקיז, למה אתם עושים לי את זה :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כי אתה מונע מעצמך הנאה על כלום. אם אתה אוהב את הטורקיז אז למה להתפשר על לבן? אפילו שזה לבן מטאלי.

רכב זה משהו שמשתמשים בו ביום-יום וטבעי שהוא ישרט לפעמים. דאגה מוגזמת לשמירה על הרכב יכולה להוציא את כל ההנאה מהעסק הזה וחבל. ככה יוצא שקנית רכב בצבע שלא ממש רצית וגם אתה בלחץ עליו כל היום שלא ישרט.

אתה לא גר בבית חולים כי יש סיכוי שאי פעם במהלך חייך תצטרך אשפוז, נכון?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כי אתה מונע מעצמך הנאה על כלום. אם אתה אוהב את הטורקיז אז למה להתפשר על לבן? אפילו שזה לבן מטאלי.

רכב זה משהו שמשתמשים בו ביום-יום וטבעי שהוא ישרט לפעמים. דאגה מוגזמת לשמירה על הרכב יכולה להוציא את כל ההנאה מהעסק הזה וחבל. ככה יוצא שקנית רכב בצבע שלא ממש רצית וגם אתה בלחץ עליו כל היום שלא ישרט.

אתה לא גר בבית חולים כי יש סיכוי שאי פעם במהלך חייך תצטרך אשפוז, נכון?

אתה צודק.

עד סוף פסח אני אחשוב טוב טוב עם עצמי, ובתחילת השבוע הבא אני אתקשר לסוכות להגיד להם תשובה איזה צבע בסוף אני רוצה.

וכך גם יקבע מאיזה מלאי אני אקבל את הרכב שלי, לפי הצבע שיהיה, מהספינה של מאי, או מהספינה של יוני...

פורסם

בדוק גם תוספת מחיר לצבע, והאם זה מוצדק מבחינתך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בדוק גם תוספת מחיר לצבע, והאם זה מוצדק מבחינתך.

כבר בדקתי הכל בעת סגירת ההזמנה ))

צבע לא מטאלי - כלול במחיר הרכב.

כל צבע מטאלי - 2000 ש''ח

צבע טורקיז שהוא מטאלי - 3000 ש''ח, בגלל שזה צבע מיוחד, ואני מסכים עם זה, כי ראיתי את הצבע הזה במו עיניי על הרכב, וזה באמת צבע מיוחד, מעין כחול בהיר כזה עם שילוב קל של ירוק, גוון נדיר.

ולדעתי כן, המחירים מוצדקים ולא גבוהים מידי, יש יבואנים מסויימים שדורשים על צבע מטאלי כלשהו מחירים יותר יקרים, כגון 4, 5, או יותר אלפי שקלים תוספת.

ואין לי בעיה להוסיף 2000 או 3000 ש''ח, העיקר לבחור את הצבע שנראה הכי יפה בעיניי ושאני אהנה ממנו ומהרכב.

פורסם

נהגתי על לאון טורקיז. לדעתי היא מאד יפה ומיוחדת, גם החזקתי בעברי שתי מכוניות עם צבע קצת דומה (אפלאוז בירוק-מטאלי ו-156 בכחול-טורקיז).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

טוב אם כבר התחלנו להעלות זיכרונות..

IMG_20130325_102514_085.jpg

בצבע Lava Blue, היה חינם נדמה לי, כמה כיף היה לצאת אליו כל בוקר..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מאוד שמרניים פה בארץ בנוגע לצבעי רכבים.. לא מבין למה..

אז מה כבר יקרה? שריטות? תעשה תיקוני צבע אם זה כזה חורה לך.

לא הייתי נותן לשריטות או שיקולים דומים למנוע ממני הנאה מירבית ככול הניתן מרכב חדש שבכול מקרה יעלה אותו הסכום באשר הצבע יהיה.

*בעלים של רכב כחול בהיר מטאלי בהווה, ובין הרבה גוונים של שחור אפור לבן, היה גם בעבר ירוק בהיר מטאלי*

שמים חומר הגנה ושימור של הצבע הכי טובים שניתן להשיג, ואז אלא אם כן זה מעיכה קשה בפח, אפשר לתקן הכול בפוליש, או מכחול קטן שלא יעלה יותר מדי. זהו.

פורסם

גם אני הייתי בוחר טורקיז,צבע מאוד מיוחד.

לעומת זאת צבע הלבן עם השילוב של השחור בתחתית של האוטו לא מחמיא ללאון(לדעתי כמובן).

גם לאון בצבע אדום נראה ממש יפה וספורטיבי במיוחד אם מדובר בגרסת 3 דלתות.

פורסם
טוב אם כבר התחלנו להעלות זיכרונות..

[ATTACH=CONFIG]458062[/ATTACH]

בצבע Lava Blue, היה חינם נדמה לי, כמה כיף היה לצאת אליו כל בוקר..

בכל בוקר, כשאני יוצא אל הייטי (כבר לא, הועבר הלאה במשפחה עם המעבר לדו"ג, אבל לצורך העניין) אני מתבאס מחדש שנכנעתי ללחץ המשפחה ושיניתי את ההזמנה מחום לשחור.

זה נראה כ"כ הרבה יותר טוב מהשחור הבנאלי שבולע את העיצוב:

uploadfromtaptalk1461688025970.jpg

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
תודה oryo על תגובתך וההמלצה.

לגבי התמונות של הצבעים, לא מצליח למצוא בגוגל את הצבע המטאלי, וגם התמונות אף פעם לא מציגות את הצבע האמיתי כמו שרואים אותו במציאות בעיניים.

הרכב שהזמנתי הוא סיאט לאון.

אתה רוצה צבע תבדוק כחול ,אדום אלה צבעים מאוד יפים על הרכב ובכללי זה הולך להיות חזק בשנים הקרובות

תשווה כל רגע , אל תחשוב על תיקונים וכל זה כי לא תצא מזה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
גם אני הייתי בוחר טורקיז,צבע מאוד מיוחד.

לעומת זאת צבע הלבן עם השילוב של השחור בתחתית של האוטו לא מחמיא ללאון(לדעתי כמובן).

גם לאון בצבע אדום נראה ממש יפה וספורטיבי במיוחד אם מדובר בגרסת 3 דלתות.

הזמנתי את ה-5 דלתות. אני לא ממש אוהב את הרכבים עם 3 דלתות, בשבילי זה יותר מידי חוסר פרקטיות ))

לגבי הלבן, לדעתי דווקה כאשר הרכב לבן ויש לו אקסנטים שחורים זה דיי משתלב יפה, הייתה לי לאנסר מהדור האחרון בצבע לבן עם חלקים שחורים בה, וזה היה ממש יפה, אבל זאת דעתי, וזה גם תלוי בכל רכב איך שהוא נראה בכללי.

לגבי האדום, זה גם לא הגוון שאני הכי אוהב, למרות שחבר טוב שלי, כשהיה איתי בסוכנות אמר שבצבע אדום כהה (בורדו) הלאון נראת ממש יפה, אבל אני לא מתחבר לגוון הזה, מה לעשות, כל אחד עם הטעם המוזר שלו )))

פורסם
בכל בוקר, כשאני יוצא אל הייטי (כבר לא, הועבר הלאה במשפחה עם המעבר לדו"ג, אבל לצורך העניין) אני מתבאס מחדש שנכנעתי ללחץ המשפחה ושיניתי את ההזמנה מחום לשחור.

זה נראה כ"כ הרבה יותר טוב מהשחור הבנאלי שבולע את העיצוב:

[ATTACH]458112[/ATTACH]

Sent from my C6833 using Tapatalk

זה מה שאני מפחד ממנו, לצאת כל פעם אל הרכב החדש שלי ולהזכר שיכולתי לבחור צבע יותר יפה בשבילי....

אני חושב שאני אעשה את הבחירה הנכונה ))

• תוכן חדש...