Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שאלה קשה, פתחת את הנושא בזה שאתה כבר סגור על הרכב ורק מתלבט בין 2x4 ל 4x4.

אני לא יודע איזה עסקה הציעו לך אבל בהנחה ואנחנו מדברים על מחיר שבין ₪124,990 עד ₪132,990 אתה בטווח של;

₪128,990 - קיה ספורטאז' אורבן 1.6 4x2 החדש

₪118,500 - קיה ספורטאז' אורבן 1.6 4x2 הישן

₪121,500 - סובארו XV 1.6 4x4

₪132,900 - ניסאן קשקאי 1.2T 4x2

₪133,000 - יונדאי טוסון 1.6 4x2

(מחירים דרך יד1\0קמ כגון motori/motodeal ואחרים)

כל אלה עדיפים על הויטרה בצורה כזאת או אחרת, אז למה בעצם ויטרה?

1.כי הויטרה היא מהיבואן ולא מליסינג שאחרי זה תהיה שווה הרבה פחות

2. הספורטאז' והטוסון גדולים מאוד ואנחנו מחפשים אוטו יחסית קטן .

3. הויטרה וסוזוקי בכללאמינים וחסכוניים בדלק .

4. ניסאן וסובארו הבנתי שהמנועים קצת חלשים ביחס למשקל

האמת שאלה השיקולים :)

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבדוק גם פיאט 500X. קטן, למיטב ידיעתי אמין (לא יודע על הרכב עצמו אבל יודע על יחידת ההנעה שנמצאת בשלל דגמים של הקונצרן ושם אני לא יודע על בעיות מיוחדות).

פורסם
1.כי הויטרה היא מהיבואן ולא מליסינג שאחרי זה תהיה שווה הרבה פחות

2. הספורטאז' והטוסון גדולים מאוד ואנחנו מחפשים אוטו יחסית קטן .

3. הויטרה וסוזוקי בכללאמינים וחסכוניים בדלק .

4. ניסאן וסובארו הבנתי שהמנועים קצת חלשים ביחס למשקל

האמת שאלה השיקולים :)

1. שיקול קצת עקום, האוטו לא יהיה שווה "הרבה" פחות, אתה מקבל מסמך שמעיד על זה שהרכב נרכש עם 0קמ והוא יד ראשונה, תמנף את זה

1א. ברוב ההצעות שרשמתי לך יש הנחה של כמה עשרות אלפי שקלים, חלק מזערי מההנחה הזאת אתה יכול לגלגל ללקוח הבא כשתרצה למכור

1ב. נראה לי מעט שגוי לנהוג על רכב נחות ביותר כסף רק כדי שעל איזושהי חתיכת נייר יהיה רשום "00" ולא "01"

2. רות עבור

3. כל הדגמים שנתתי נחשבים אמינים לפחות כמו סוזוקי, אם לא יותר

4. הויטרה עושה 0-100 ב12.5 שניות בהנעה קדמית או 13 בהנעה כפולה, קשקאי עושה את זה ב12.9, סובארו 1.6 עושה ב13.8, כולן תכלס עגלות

4א. XV עם מנוע 2ליטר שעושה 0-100 ב10.7 שניות עולה ₪138,900

בכל אופן לדעתי האישית שני הספורטאז'ים מהווים עסקה הרבה יותר טובה מהויטרה, הכל כמובן לשיקולך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
1. שיקול קצת עקום, האוטו לא יהיה שווה "הרבה" פחות, אתה מקבל מסמך שמעיד על זה שהרכב נרכש עם 0קמ והוא יד ראשונה, תמנף את זה

1א. ברוב ההצעות שרשמתי לך יש הנחה של כמה עשרות אלפי שקלים, חלק מזערי מההנחה הזאת אתה יכול לגלגל ללקוח הבא כשתרצה למכור

1ב. נראה לי מעט שגוי לנהוג על רכב נחות ביותר כסף רק כדי שעל איזושהי חתיכת נייר יהיה רשום "00" ולא "01"

2. רות עבור

3. כל הדגמים שנתתי נחשבים אמינים לפחות כמו סוזוקי, אם לא יותר

4. הויטרה עושה 0-100 ב12.5 שניות בהנעה קדמית או 13 בהנעה כפולה, קשקאי עושה את זה ב12.9, סובארו 1.6 עושה ב13.8, כולן תכלס עגלות

4א. XV עם מנוע 2ליטר שעושה 0-100 ב10.7 שניות עולה ₪138,900

בכל אופן לדעתי האישית שני הספורטאז'ים מהווים עסקה הרבה יותר טובה מהויטרה, הכל כמובן לשיקולך.

אהה כן, יש בזה משהו ,אני אעשה חושבים ,

תודה רבה !

פורסם

1. מסמך על 0 ק"מ לא יעזור במכירה , מה לעשות עובדות בשטח , קניה מ0 ק"מ לא מעניינת את הרוכש הבא אשר ישתמש בזה כדי לקבל את ההנחה שקיבלת על הרכב ונעבר.

2. הסוזוקי לא נחות, הוא אלטרנטיבה נאותה למי שלא צריך רכב גדול, מגושם וצרכן בנזין כמו הקיה , אנחנו ביצענו את הבחירה הזו לאחר נהיגה בקיה אשר התברר כרכב שאינו נוח לחלוטין.

3. XV מיושנת , לא נוחה , צרכנית בנזין וקטנה מאוד בפנים , לטעמי עבר זמנה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הקונה הבא יכול לרצות הרבה דברים, במקסימום הוא מקבל הפחתה במחירון על זה שהרכב עם 01 בעלים קודמים ולא 00.

בפעם האחרונה שפתחתי מחירון לוי יצחק ההפחתה על יד שניה ברכב בן שנתיים עומדת על כמה אחוזים בודדים, במקרה הגרוע 2000-3000 ש"ח.

זה בטל בשישים לעומת ההנחה שהוא מקבל בחלק מהדגמים האלה

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הויטארה חביבה בהחלט בגרסת 4*4, אבל אין מה לצפות ליכולות שטח מעבר לשבילים וגם חשוב לשים לב לעצלות מסוימת של הרכב. מדובר ברכב לא חזק בכלל מבחינת ביצועי מנוע - גיר.

היתרון בלרכוש ישירות מהיבואן הוא ברור.

מציע בכל זאת לבחון אפשרות ל XV מנוע 2000 ישירות מחברת ליסינג 0 ק"מ. נמכר בערך ב - 137. שילוב מנוע 2.0 וגיר רציף מוצלח ויכולות שטח מוצלחות.

אם בכל זאת הולכים על הויטארה, מציע לעשות נסיעת מבחן ולראות עד כמה ה 4*4 חלש ביחס לגרסה עם ההנעה הקדמית.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

לפני כמה חודשים חיפשנו אישתי ואני רכב חדש. הויטארה נלקחה בחשבון וגם 500x.

לאחר נסיעת מבחן שתיהן נפסלו מייד- הפיאט לא התאימה למצב הגב שלי והסוזוקי מאוד איטית ומשדרת פשטות בתא הנוסעים.

באותו זמן לא היה ספורטאז חדשה והישנה לא נראתה לנו חזותית.

היום הייתי בוחר בספורטאז החדשה.

פורסם

הספורטג' החדשה בהחלט עולה על הויטארה בכל פרמטר.

נהגתי על הרכב וביטלתי מיד את ההתערבות המציקה של ההגה. לאחר מכן היה תענוג :)

מנוע ה 1.6 חביב ולא יותר, הגיר מוצלח.

לטעמי עדיף לרכוש ברמות המחירים האלה את דגמי ה 2.0 של הספורטג' או ה xv כ - 0 ק"מ.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
הויטארה חביבה בהחלט בגרסת 4*4, אבל אין מה לצפות ליכולות שטח מעבר לשבילים וגם חשוב לשים לב לעצלות מסוימת של הרכב. מדובר ברכב לא חזק בכלל מבחינת ביצועי מנוע - גיר.

היתרון בלרכוש ישירות מהיבואן הוא ברור.

מציע בכל זאת לבחון אפשרות ל XV מנוע 2000 ישירות מחברת ליסינג 0 ק"מ. נמכר בערך ב - 137. שילוב מנוע 2.0 וגיר רציף מוצלח ויכולות שטח מוצלחות.

אם בכל זאת הולכים על הויטארה, מציע לעשות נסיעת מבחן ולראות עד כמה ה 4*4 חלש ביחס לגרסה עם ההנעה הקדמית.

בהצלחה

אני אשמח לקבל פרטים.

איפה ראית XV בחברות ליסינג 0 ק"מ?

137,000 לעומת 155,000 (בערך) כפי שנמכר בחברה, זה הפרש משמעותי.

תודה,

פורסם

סליחה על שאלת התם, אבל מה הקטע? (יש דיון על זה בפורום?) 23,000 שח הנחה זה לא הולך ברגל...

רק בגלל שזה נרשם כליסינג יד2..?

פורסם

על העניין של רכישת רכבים דרך יד1\0קם יש איזה אלף שרשורים בפורום, בלי הגזמה.

אם אין לך כח לחפש אני מציע תקציר;

לכל יבואן יש מספר דגמים שמתומחרים "פיקטיבית" כדי לתת הנחה גדולה לליסינג.

לחברות הליסינג אין בעיה למכור את הרכבים האלה לפרטיים, גם על רכב שהם מוכרים בהנחה של 30 אלף מהמחירון של היבואן - הם מרוויחים.

win-win situation.

אתה מקבל בדיוק את אותו רכב, חדש, עם הניילונים אבל בהנחה של כמה אלפים עד כמה עשרות אלפים רק בגלל שברישיון רשום 01 ולא 00. זה הכל.

פורסם

כן. בסובארו בפרט, עניין הליסינג 0 ק"מ מקבל תוקף חדש: למשל סובארו B4 תעלה כחדשה משהו כמו 170 אש"ח (לא זוכר את המחירון המדויק), בעוד ש-B4 מליסינג יד ראשונה 0 ק"מ תעלה משהו כמוט 137K- חיסכון של מעל 30 אש"ח רק בגלל ש"על איזושהי חתיכת נייר יהיה רשום "00" ולא "01"" (ותודה ל-NINJMNKY).

פורסם
על העניין של רכישת רכבים דרך יד1\0קם יש איזה אלף שרשורים בפורום, בלי הגזמה.

אם אין לך כח לחפש אני מציע תקציר;

לכל יבואן יש מספר דגמים שמתומחרים "פיקטיבית" כדי לתת הנחה גדולה לליסינג.

לחברות הליסינג אין בעיה למכור את הרכבים האלה לפרטיים, גם על רכב שהם מוכרים בהנחה של 30 אלף מהמחירון של היבואן - הם מרוויחים.

win-win situation.

אתה מקבל בדיוק את אותו רכב, חדש, עם הניילונים אבל בהנחה של כמה אלפים עד כמה עשרות אלפים רק בגלל שברישיון רשום 01 ולא 00. זה הכל.

אם כבר אתה כותב בפסקנות כזאת, בוא תדייק.

במקרה של סובארו מדובר גם ב 3 שנות אחריות במקום 5.

במקרה של האימפרזה למשל,

כשבדקתי אותה מצאתי שיש הבדל משמעותי מאוד באבזור המוצע בעיסקאות הנ״ל, ומיקוח קל

בסוכנות קיצץ את ההפרש (שהיה גדול מאוד בהתחלה) לכחצי ממה שהיה.

גם הקביעה שלך ש״הקונה יקבל רק הנחה על תוספת יד״ היא קצת יומרנית

שכן אתה אומנם יכול לקבוע מה המחיר, אך אינך יכול להכריח אף אחד לקנות במחיר

שקבעת. במידה והרכב רשום כיד קודמת ״ליסינג״/״חברה״ וכו׳, ידרוש הקונה לקבל

את ההנחה כפי שנקבעה במחירון - וזה עוד בהנחה שהוא יסכים בכלל לשלם מחירון, מה

שפחות קורה במצב השוק הנוכחי (כמובן לא בכל הדגמים, אך באופן כללי).

אינני מתנגד לעסקאות מסוג זה, אך צריך לבחון היטב את העסקה מכל הכיוונים.

סתם כדוגמה נוספת - לפני תקופה חבר ביקש שאסייע לו ברכישת רכב חדש וכחלק מכך

בדקנו בחברות הליסינג עיסקאות 0 ק״מ - חלק מהרכבים שהוצעו היו בעלי וותק של כמה

חודשים (מועד עליה לכביש), מה שיקטין את המחירון של אותו רכב עוד יותר לכשירצה בעל

הרכב למכור.

כמובן שככל שמחזיקים את הרכב יותר שנים, כך זה נהיה משמעותי פחות.

• תוכן חדש...