Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתלבט האם שווה להשקיע ולרכוש את הויטרה החדשה 4X4 , האם זה רכב שבאמת אפשר לטייל איתו ,

או שהוא מתאים לשבילים בעיקר וזה גם הנעה קדמית יכולה לאפשר ?בנוסף דגם 4X4 הוא מאובזר קצת יותר ויפה יותר ....האם התוספת באבזור מצדיקה את ה8K בהנחה שאני יורד לשטח מעט מאוד ? גם מבחינת מכירה עתידית ?

תודה מראש לעונים !

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה שטח בשבילך? שקבילי קק"ל שאפשר לעשות עם קורולה או הרבה מעבר לזה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קורולה זה רק מהעבודה...:wink:

כן ,בעיקר שבילים ,לא שטח שטח, לפי מה שרושמים לא ממש ניתן להסתמך על יכולות השטח של הדגם החדש...

השאלה היא יותר לגבי אבזור ומכירה עתידית,כרגע אני נוטה יותר לכיון של הגרסה עם הנעה קדמית ...

פורסם

לרכב אין יכולת שטח (גם בגרסת ה-4X4), לכן לגרסה זאת אין ערך מוסף בארץ (אלא אם כן אתה גר בנווה אטיב או מרום גולן).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

התמורה גבוהה למחיר.

האבזור כולל בין היתר חיישני חניה מקוריים, קיפול מראות, הנעה בכרטיס, ריפודים מפוארים יותר, פנסי חזית שונים (קסנון או לד - אין לי מושג) ועוד דברים שבטח שכחתי.

בקיצור, התוספת ממש זניחה ברמה שאני לא מבין איך מישהו בכלל קונה את הגרסה הנמוכה ועוד מוסיף חיישני רוורס בהתקנה מקומית באלף ש"ח.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

כן ,בעיקר שבילים ,לא שטח שטח, לפי מה שרושמים לא ממש ניתן להסתמך על יכולות השטח של הדגם החדש...

השאלה היא יותר לגבי אבזור ומכירה עתידית,כרגע אני נוטה יותר לכיון של הגרסה עם הנעה קדמית ...

תראה, "שטח" כמו שמגדירים אותו אנשים עם לנד קרוזרים, דיפנדרים וכו' - ממש לא.

"שטח" קצת מעבר למה שיכול נהג עם קורולה לעשות - בהחלט.

כדי לקבל טיפה פרספקטיבה אתה יכול לראות את הסרטון הזה על ה SX4 4x4

הויטרה מגיע עם מערכת AllGrip דומה\זהה למה שיש שם, ככה שה"שטח" שאפשר לעשות בשני הרכבים דומה עד זהה.

אם הרמה הזאת מספיקה לך - תפאדל

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

זה שאלה קשה, פתחת את הנושא בזה שאתה כבר סגור על הרכב ורק מתלבט בין 2x4 ל 4x4.

אני לא יודע איזה עסקה הציעו לך אבל בהנחה ואנחנו מדברים על מחיר שבין ₪124,990 עד ₪132,990 אתה בטווח של;

₪128,990 - קיה ספורטאז' אורבן 1.6 4x2 החדש

₪118,500 - קיה ספורטאז' אורבן 1.6 4x2 הישן

₪121,500 - סובארו XV 1.6 4x4

₪132,900 - ניסאן קשקאי 1.2T 4x2

₪133,000 - יונדאי טוסון 1.6 4x2

(מחירים דרך יד1\0קמ כגון motori/motodeal ואחרים)

כל אלה עדיפים על הויטרה בצורה כזאת או אחרת, אז למה בעצם ויטרה?

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

פורסם

ממה שהבנתי מקריאה הויטרה החדשה לא שונה מכל חברותיה ומתחרותיה (אולי למעט הסובארו). אני חושב שהרושם לפיו הרכב הזה נחות בגרסתו החדשה קשור לכך שהגרסה הקודמת היתה משהו אחר לגמרי שהיו לה יכולות לשטח.

מעבר לכך אין לי מה להוסיף כי כל הג'יפונים הללו לא לטעמי בכל הקשור לכביש. אם הייתי נאלץ לרכוש אז כבר הייתי הולך על אחת שיותר מתאימה לשטח.

פורסם

מה הערך המוסף של הנעה לכל הגלגלים ללא יכולת שטח?

מוסיף משקל מיותר שפוגע בצריכת הדלק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...